35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Morka, a jakiej firmy znalazłaś herbate porzeczkową bez hibiskusa?
Ja nie moge nic znależć owocowego bez hibiskusa. Piję oprócz wody i soku pomarańczowego tylko miętę, rumianek, herbate czarną. Podobno zielona w ciązy nie zaszkodzi?
http://www.sklepik.runobio.pl/product.php?id_product=438
Jeszcze z brusznicy nie ma hibiskusa, ale ma za to aronię.
Mięta ok, ale ja nigdy nie wiem której nie mozna w ciąży. Chyba pieprzowej. Rumianek może uczulać. Czarną można, ale nie za dużo. A zieloną owszem, ale zasady jak przy kawie - nie wiecej niż dwie dziennie niezbyt mocne. Jeżeli pijesz kawę, to z zielonej herbaty lepiej zrezygnować. Ewentualnie jedna filizanka kawy, jedna herbaty.efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPowiem Wam, że mój po raz kolejny mi zaimponował. Po całym dniu łażenie po mieście wsiadł w samochód i jakby nigdy nic przejechał bez snu tyle kilometrów! Mi już przy wyjeździe oczy się kleiły!
Teraz śpi niewzruszony wrzawą dzieciarni.
kapturnica, malgos741, efcia, Sabina, ania.g, Dziobak, BISCA, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dusia, trzymam kciuki
Ps. Jak już wrociłaś do starań, to wykres będzie?
Będę musiała wyjaśniać jak już dotrę do domu.malgos741, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się kawką
zaraz spadam do roboty..
Macu, Kapta kciuki zaciśnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:26
efcia, Sabina, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Dzien bry! Ale se polukrowały wieczorem na spotkaniu parafialnym .No no
Sabb o cholera to nie dobrze tyle czasu bez prądu.Zapasy szlak trafi ehh.Moja zamrażalka ma opcje 48h utrzymania bez prądu ale widze ,że u Ciebie to już dlugo go nie ma. Bidoku
JadeM dzis na to usg i cholera cos sie stresuje .Przeca wszystko jest git .No nie ?
Pozdro wiedźmy !Sabina, moremi, macduska, efcia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Zapomniałam sie odnieść. Masz rację, potrzymać Ci Kapte? Może się wyrywać
Sabina, ania.g, Krakonka, efcia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o wszelkie diety to u mnie jest niezawodne tzw żryj połowę ale różnorodne. Do tego unikanie wszelkich cukrów i mąki. Nie napychanie się przed snem. Zauważyłam też że jak jestem wyspana to waga potrafi być nawet o 1 kg mniejsza.
A w ogóle to dzień dobrySabina, megan8, moremi, SolarPolar, kkisia, macduska, efcia, Margolcia88, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4