35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Siostro Czeslawo wybaczcie mnie ,zapomnialam ze winco mszalne ktos musi uzupelnic,pokutie zadac prosze
s.Canna maria, Heretyczka, moremi, efcia, Mega, BISCA, ania.g, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:miejsca jest pod dostatkiem ,mozna rozkladac namioty i chlac tanie wino z miejscowymi i uprawiac dziki sex z malzem oczywscie
Mimik, Heretyczka, Bursztyn, efcia, macduska, Mega, BISCA, kapturnica, Zofia8, ania.g, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ojciec, stowa dla mnie, na nowy habit i laczki
morze byc
ktoś mósi pilnować pozondku kiedy jestem zmenczony po mszalnym
bierz 150, za reszte wyslij ministranta do Biedronki po mszalne
A.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 23:39
Bursztyn, moremi, efcia, iwcia77, Mega, stara.krycha, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
umarlam w butach
slecze w necie juz dwa dni poszukujac wozka...moj sie zaczal sypac...kola tzn ( spadek po 2-ce dzieci siostry Alojza) no i pol roku wytrzymal
- a musze miec super lekki i kompaktowy czyli taki jak mam . najgorsze jest to, ze to stary model , juz nie produkuja i tych kolek nawet w magazynie nie ma a jak sa to kosztuja 100 euro...pomysl moj byl taki zeby kupic uzywany ale z niezniszczonymi kolami( kosztuje 100 ) - znalazlam 2 - jeden juz nieaktualny a drugi ma tak samo zjechane kolka jak moj
. no to zaczelam szukac innego modelu - jutro jade zobaczyc.
jest na olx moj wozek..kurwa tylko ze w zabrzu- niech to drzwi scisnaefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚpio wdzystkie baby? Dziś obiecujee nie zdrabniać nic a nic.Jeszcze ołówkiem chyce
w czoło.@#%
Czekam na ktg,ciśnienie o dziwo 112/70, młody ma czkawke
Iwcia podrzuć linka do wózka zerkne
Jak zdązysz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 06:46
Mega, Sabina, efcia, kapturnica, moremi, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość