35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Efcia gdzie sie wybieraciae na urlop?
nie znane sa wyroki boskie
jeszcze nie wiemy, jak zwykle spakujemy sie i pojedziemy
gdzieś
my nawet do Chorwacji jeździmy w ciemno bez rezerwacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 22:46
stara.krycha, anna maria, megan8, Mimik, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:Mimik nie odrabiasz lekcji
trudne pytanie
trochę powodów realnych kilka pewnie wydumanych, do przetrawienia
chęć powrotu do pracy
zmęczenie - dziecię kiepsko sypia od jakiegoś czasu i od piersi ciągle nie odstawione - obiecuje sobie ze się za to zabiorę jak wyzdrowieje
finanse
anna maria, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My w tym roku tez daleko sie nie wybieramy ,w srode wyjezdzamy do naszej lesniczowki ,fajnie tam jest bo cisza i ludziska mile ,ale planujemy jeden dzien nad morze wyskoczyc mamy 60 km,musze troche koloru nabrac
efcia, Mimik, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
Jest tu kto?
Reniek, ja dalej zaciskam z calej sily
Sabina, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, ale wspolczuje strat
Wypilam dwa male piwa w pubie z kumpelami i glowa mnie boli, to nie jest normalne...anna maria, Mimik, megan8, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
juz wiem dlaczego nie prasujesz ,bo karmisz
jestem boska
Mimik wrote:ups przegapiłam
trudne pytanie
trochę powodów realnych kilka pewnie wydumanych, do przetrawienia
chęć powrotu do pracy
zmęczenie - dziecię kiepsko sypia od jakiegoś czasu i od piersi ciągle nie odstawione - obiecuje sobie ze się za to zabiorę jak wyzdrowieje
finanseMimik, Bursztyn, efcia, moremi, Mega, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nie znane sa wyroki boskie
jeszcze nie wiemy, jak zwykle spakujemy sie i pojedziemy
gdzieś
my nawet do Chorwacji jeździmy w ciemno bez rezerwacji
O tak my też, kiedyś wyjeżdżając z domu myśleliśmy że jedziemy do Bułgaria po drodze stwierdziliśmy że jednak Chorwacja… Jeździliśmy w tedy truckiem, i minutę przed wyjazdem dopakowałam namiot… jak potem się okazało tylko w nim spaliśmy. oj… chciałabym tak znowu...efcia, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wypadlas z obiegu
musisz jeszcze jedno wychlac
Bursztyn wrote:Dobry wieczor
Jest tu kto?
Reniek, ja dalej zaciskam z calej sily
Sabina, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, ale wspolczuje strat
Wypilam dwa male piwa w pubie z kumpelami i glowa mnie boli, to nie jest normalne...stara.krycha, Bursztyn, efcia, moremi, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość