35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloo dziewczęta
Reni za wcześnie... a te co nakręcały cię pasa trzeba wyciągnąć i zdzielić...
Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
agu123nia wrote:witajcie jestem tutaj nowa zapisałam się na listę 35+ a od jutra zaczynam zioła ojca sroki nr 3 może któraś piła
peppapig lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wiele się naczytałam o tych ziołach i stwierdziłam a co mi tam wierzę że uda mi się po nich tym bardziej że miałam być mamą na styczeń tego roku niestety w 15 tc mojemu synkowi przestało bić serduszko i od tamtej pory walczę dzielnie co miesiąc
aguś -
nick nieaktualnyagu123nia wrote:wiele się naczytałam o tych ziołach i stwierdziłam a co mi tam wierzę że uda mi się po nich tym bardziej że miałam być mamą na styczeń tego roku niestety w 15 tc mojemu synkowi przestało bić serduszko i od tamtej pory walczę dzielnie co miesiąc
No ale jak mają podziałać? To może i warto,ale do gina też chodzisz? Nie tylko do zielarza?
Co do poronienia to mi przykro bo też straciłam i wiele tu z nas.
To zapraszam-y rozgość się.BISCA, Mega, Krakonka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ja znowu na raty pisze z komórki ale to musze..
Polarku żesz w morde, ja bym ze szczęścia padła na te minus 8 kg!
Jeśli chcesz mam gdzieś diete przy wadze startowej 85,od znanej dietetyk z Krakowa. Byłam u niej ze 3 razy
To na priva,hmmMega, megan8, SolarPolar, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czytam o gladziach, tapetach, ogrodzeniach antysasiadowych, tarasach itp. Musze wiedziec bo fachowcy przychodza robic wycene i musze cos wiedziec by mnie w jajo nie zrobili choc biore profesjonalna firme z rachunkami bo mam dosyc panow zlotych raczek. Szkoda ze maz takimi sprawami nie chce sie zajac ale te tematy w ogole go nie interesuja i co zrobic, musze czytac o klejach, srubkach i mlotkach. Ja nieszczesliwa i na dodatek gruba i glodna.
Kurka wodna, zamieńmy się! Ty sobie poleż z pełną obsługą i czekoladkami do łóżka, a ja nawet nie muszę czytać o klejach. Znam kleje jak własną kieszeń. Przygarnę każdą ekipę i będę z nią rozmawiała do wypękuI wezmę tę Twoją ekipę z głodem w pakiecie!
U mnie nie ma ekipy, nie ma głodu, nie ma dietyNikt mi nie chce selera naciowego przynieść, ale lody dostaję codzinnie. I bułki świeżutkie
peppapig, megan8, Bozia3, moremi, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Po porwornym obzarstwie z Wacia i Dorbie ide pocwiczyc... Laski, przegielysmy z tymi ciastami...
peppapig, Dziobak, BISCA, malgos741, moremi, Mega, macduska, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Krakonka szalona ty!?
Trza Cię odczarować chyba...
Dość tych gipsów.
Ale ja pożądałam gipsów. Wściekle i żywiołowo. Widać nie sprecyzowałam Palcowi o jaki gips mi chodzi, no i gips
Nawet gaciami nie przetrę, bo bym zmazała kreatywne wytwory dziecięcia
Ja sobie myślę, że ten gips to może sygnał od Palca. Tylko zaszyfrowany...
No na pewno tempo pracy mi wzrosło, a że fachowców brak, to nie mam się co spinać z remontem. Na razie mam znalezione wszystkie płytki, fugi, armatury, grzejnik, zaprojektowane szafki kuchenne, posegregowane wirtualnie rzeczy na sprzedaż, zrobiłam porządek w papierach, zaplanowałam wzmocnienie zamknięcia w piwnicy, założyłam siatkę na koty (syn przyjął zakładaczy). W sumie aktywność mi się tylko przesunęła w stronę maila i telefonu. A w tych czasach dużo można zdalniePies też jest dobrem, bo ze mną siedzi i gada
No i robi za domofon, jak jest przed domem
peppapig, Mega, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
peppapig wrote:Dorbie,że brzuch wywaliło to dobrze
Ja mam okropną zgage..nie moge patrzeć na ciasto, z jedzenia to zupa, jakieś drugie danie,kasza,zimioki;) miesko,sosikNic co słodkie,brr
peppapig, Mega, kapturnica, Krakonka, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Noo, ja siedzę na kanapie i mi brzuch wywalilo, uff, ale słodko
Mega, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa! kolejny raz przywołuję do porządku! mięsko! sosik! i co jeszcze?!!!
Jeszcze chlebek z masełkiem .....
Hyhy a gdzie Asiula?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:39
moremi, kapturnica, Mega, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość