35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Hej dziewczynki
Ja dziś od rana w pracy, młyn straszny miałam, jeszcze 1,5 godz i lece do dentysty i potem na spotkanko
Kto się zna, czy w II trymestrze ciązy obojętnie jakie się dostanie znieczulenie? czy sa leki bezpieczniejsze i mniej bezpieczne?efcia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabbb u nas też w nocy przesżła wichura ale na szczęście jakimś cudem wszytsko stoi na swoim miejscu.Ostatnio z każdym rokiem coraz więcej jest tych kataklizmów.
Krakonka, zdrówka! Współczuje kłopotów z nogą -
Reni wrote:Nasikalam na testa i teraz mi smutno
A idź pan w chuj z taką robotą.
Jasne pełne uprasuje
Nic nie prasuj na razie. Z porannego siku ? Jaki test ? Jak z Allegro to do dupy.
moremi, Natka_79, stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nic nie prasuj na razie. Z porannego siku ? Jaki test ? Jak z Allegro to do dupy.
Co ja to jeszcze miałam napisać... Budyniowy ten dzienmoremi, efcia, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Właśnie napisała do mnie dziewczyna prowadząca blog, który obserwuję od dłuższego czasu, bo chce mi przesłać paczkę z produktami chicco
Dostała kilka takich paczek dla stałych czytelniczek
A ja jeszcze wypełniłam jakiś czas temu test na ich stronie i ciekawa jestem, czy też coś wylosujęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 16:44
efcia, BISCA, kapturnica, Dziobak, paszczakin, Mimik, Mega, megan8, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wiem ale mam depresje ze tyle przede mna a wizualnego efektu jeszcze nie ma. Moze waga zle wazy. Mecze sie i jestem zmeczona, umeczona i nic mi sie nie chce. Moze kop w dupe?
Moje dwie koleżanki korzystały z pomocy "trenerów żywieniowych" i efekty były świetne.Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Teraz wszystkie na mnie krzyczą, a dwa dni temu same mnie nakrecały.
Beta miała być w piątek, ale nie będzie.
Zostaję na Mazurach dłużej. Nad morze jadę dopiero w niedzielę, wiec jeśli nie będzie @, to beta dopiero w pon
A teraz idę spożyć kiełbę z grilla
ania.g wrote:Reni za wcześnie nasikałaś na ten test!Bozia3, kapturnica, Zofia8, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, Mega, megan8, Krakonka, SolarPolar, macduska, efcia, Bursztyn, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Teraz wszystkie na mnie krzyczą, a dwa dni temu same mnie nakrecały.
Zostaję na Mazurach dłużej. Nad morze jadę dopiero w niedzielę, wiec jeśli nie będzie @, to beta dopiero w pon
A teraz idę spożyć kiełbę z grillamoremi, Mimik, Reni, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Teraz wszystkie na mnie krzyczą, a dwa dni temu same mnie nakrecały.
A teraz idę spożyć kiełbę z grilla
Są zwolenniczki wczesnego sikania, ale są i te, co w miarę spokojnie czekają.
W każdym razie jak się już dałaś namówić, to nie odstawiaj leków, nie rezygnuj. Ja tam spokojnie tydzień poczekam.Bozia3, Zofia8, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, megan8, Mimik, Reni, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
co tu się dzieje? nadrobiłam i przyszłam a mój post ostatni?
Krakona- dobrze, ze się pojawiłaś, chujowo że z gipsem. wystaw nogę, zaraz będziesz miała fefnaście autografów. Od bardzo ważnych osobistości
Reniek- dokładnie tak, dałaś się podpuścić, to trudno. Poczekaj. Zrelaksuj się, zjedz tą kiełbę, załatw sobie może jakiś nocnik do domku? co będziesz tak chodzić w tą i nazad hyhyhyhy
co ja tam jeszcze, nie wiem
oczy mnie dzisiaj bolą z niedospania, chyba się wcześniej położę.malgos741, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość