35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReniek choć, dam Ci kopa w żyć, za pośpiech!
Witam
Nie nadrobie i nic pisać nie będę. U nas wczoraj w nocy była burza, dosłownie palec Boży. U nas straty niewielkie, 2 wyrwane drzewa, wyrwane drzwi od garażu i wrota stodoły. Ale we wsi zerwane dachy, połamane słupy, nie mamy prądu i nie wiadomo kiedy będziemy mieć. Moje zamrożone zapasy szlag trafidobrze, że nikomu nic się nie stało...
efcia, Mimik, macduska, stara.krycha, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej dziewczynki
Ja dziś od rana w pracy, młyn straszny miałam, jeszcze 1,5 godz i lece do dentysty i potem na spotkanko
Kto się zna, czy w II trymestrze ciązy obojętnie jakie się dostanie znieczulenie? czy sa leki bezpieczniejsze i mniej bezpieczne?Matka fantastycznej 4 -
Ja dziś od rana w pracy, młyn straszny miałam, jeszcze 1,5 godz i lece do dentysty i potem na spotkanko
Kto się zna, czy w II trymestrze ciązy obojętnie jakie się dostanie znieczulenie? czy sa leki bezpieczniejsze i mniej bezpieczne?
o boszsz dorbie dopadło cie
spotkanko???????moremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Reniek choć, dam Ci kopa w żyć, za pośpiech!
Witam
Nie nadrobie i nic pisać nie będę. U nas wczoraj w nocy była burza, dosłownie palec Boży. U nas straty niewielkie, 2 wyrwane drzewa, wyrwane drzwi od garażu i wrota stodoły. Ale we wsi zerwane dachy, połamane słupy, nie mamy prądu i nie wiadomo kiedy będziemy mieć. Moje zamrożone zapasy szlag trafidobrze, że nikomu nic się nie stało...
Sabinko a co tam za dobroci pomroziłas, chetnie przygarne jak ma sie zmarnowac
wspólczuje, na żywioł nie ma mocnychSabina lubi tę wiadomość
-
Kto się zna, czy w II trymestrze ciązy obojętnie jakie się dostanie znieczulenie? czy sa leki bezpieczniejsze i mniej bezpieczne?efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dorbie, jestem dziś mało przytomna. Zamiast znieczulenie przeczytałam uczulenie. Sorry.
ania no budyń jak nic
zdziwiła mnie twoja odpowiedź , ale sie nie znam wiec zostawiłam bez komentarzamoremi, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mimik pisałas ze do konca nie jestes gotowa na kolejnego malucha, wiesz ja zaczelam starania w wieku 33 lat, a juz mi stuknelo 37 , wiec wiesz bez wzgledu czy jestes gotowa czy nie warto juz zacząć
a tak wogóle to dlaczego sie zastanawiasz?moremi, ania.g, megan8, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Sabina, to niewesoło. Masz rację - dobrze, że nikomu się nic nie stało. I tego się trzymajmy.
Dorbie, ja chodze do dentysty, ale na wstępie uprzedziłam go, że jestem w ciąży i on sam dobierał znieczulenie. W lżejszych przypadkach robił bez znieczulenia.
efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:Morcia miałam pytac o ślub, co oznaczały te korony?
Tutaj jest więcej o przebiegu i symbolice
http://www.parafia.sidcom.pl/parafia/azy/wienczan.htmlefcia, ania.g, iwcia77, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Postanowiłam, ze dopóki się nie rozwiodę, to nie zrezygnuję
Na razie chcąc nie chcąc muszę sobie zrobić przerwę, bo inaczej musiałabym komórkę Jang z banku brać, a jeszcze nie jestem tak zdesperowana. JESZCZE
Zresztą gips mam prawie po biodro, więc nawet gdyby, to działania byłby wysoce uciążliwie.
Zastanowię się, czy w przerwie nie zrobić sobie operacji na to kolano, bo to już moje 3 zwichnięcie z gipsem.
Odstawiłam wszystkie tabletki oprócz metforminy 2x po 850, euthyroxu rano i bromergonu wieczorem. Niestety jak tylko zarzuciłam starania, to cykl mi się zbiesił i skrócił - 23 dni...
Drogie Bravo, czy mam sobie zarzucić od następnego antyki+met+bromek+euthyr? Czy antyki brać cyklicznie? Czy może bez przerwy przez jakiś czas?
Proszę o wypowiedzi specjalistówefcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Ślub był w obrządku prawosławnym.
Tutaj jest więcej o przebiegu i symbolice
http://www.parafia.sidcom.pl/parafia/azy/wienczan.html
poczytałam, bardzo fajny ten obrządekna pewno cała ceromonia była pikna
moremi, Bozia3, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-
Reni, z zastrzeżeniem, że się nie znam i nie wiem, czy można przy Twoich lekach itd - pół piwa to chyba krzywdy nie będzie...
Toż to żadne prasowanie, co najwyżej nawilżenie tkaniny.efcia, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Efcia, tutaj jest opisane bardziej przystępnie http://liturgia.wiara.pl/doc/420767.Malzenstwo-w-Kosciele-Prawoslawnym
Karkowka, dobrze Cię widziećgdzie Cię nosiło, że masz nogę w gipsie?
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!