35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Czy któraś z was w ciazy miała bilirubine w moczu? U mnie sie pojawiła i jak czytam ze to mogą byc kłopoty z wątroba to trochę sie boje....
Natka, ja poprosilam inerniste o skierowanie na badania ogolne krwo i moczu. Przez przypadek poszly wyniki do mojego gina. Jak mnie opierdzielil, ze se badania wymyslam, ze w ciazy zupelnie inaczej sie interpretuje i ze sie niepotrzebnie nakrecam.
Bo czesc byla nieprawidlowa- juz teraz nie pamietam co, ale z jednym to gugiel twierdzil, ze jak w ciazy, to prosto do szpitala, bo zakrzepica i zejsc mozna, alebo dziecie obumrze..
Takze lepiej zapytac lekarza..moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Witaj Mimik.. Zostan, nie uciekaj. Ja tez lubie Tilde..
Nie to, ze mi sie podoba, bo androgeniczne typy nie sa moje, ale aktorka jest super.. Miazga w Grand Budapest Hotel..moremi, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość
-
A u mnie! Tadam! Nowy cykl! i teraz zobaczymy, czy in vitro cos zmienilo i czy cos z tego bedzie- antykoncepcji mowimy pa! Do konca roku jedziemy na luzie
Az sie normalnie ciesze na te emocje. Rok przerwy dobrze mi zrobil..
No i tak jak mowilam- staranie o drugie dziecko nie bedzie takie stresogenne..moremi, peppapig, Zofia8, efcia, kapturnica, dorbie, Bozia3, megan8, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nasikalam na testa i teraz mi smutno
A idź pan w chuj z taką robotą.
Jasne pełne uprasuje
Ty nic nie prasuj! Moglo wyjsc, ale nie musi jeszcze. Jakiego testa robilas, allegrowca?moremi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Chyba przechrzczę staranowaną brzozą toyotę na " o kurwa " kto nie zobaczy na żywo lub na zdjęciach to tak właśnie reaguje. Ubezpieczyciel ma tyle zgłoszeń że muszę czekać aż się odezwie po 15. Trzymałam się dzielnie po akcji brzoza ale dziś mnie wziął nerw i czuję się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze. Zaczęłam sobie organizować już podwózki, na wizytę do lekarza czy zakupy. Wiem że inni mają dużo gorzej ale jednak nerw trzyma.
efcia, kapturnica, Bozia3, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Natka, ja poprosilam inerniste o skierowanie na badania ogolne krwo i moczu. Przez przypadek poszly wyniki do mojego gina. Jak mnie opierdzielil, ze se badania wymyslam, ze w ciazy zupelnie inaczej sie interpretuje i ze sie niepotrzebnie nakrecam.
Bo czesc byla nieprawidlowa- juz teraz nie pamietam co, ale z jednym to gugiel twierdzil, ze jak w ciazy, to prosto do szpitala, bo zakrzepica i zejsc mozna, alebo dziecie obumrze..
Takze lepiej zapytac lekarza..
Reni, wdech, wydech... Jeszcze nic nie jest przekreślone.efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni nie poddawać się,jski to pani przykład daje. Czekamy cierpliwie na Reneniontko
PS koleżanka z klasy po 5 latach starań i paru poronieniach dzisiaj wrzuciła zdjecia córki. Urodziła piekną dziewczynkę. Super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:51
Zofia8, efcia, kapturnica, ania.g, dorbie, Bozia3, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Jasne pełne uprasuje
Ja Ci zaraz poprasuje ! Zakaz na razie.
Edit: Reni, ale lutke sobie regularnie zapodajesz? Bo na wykresie brakuje info.
Jeszcze nigdy nam na Mazurach, az tak nie wialo. Dobrze, ze jestem slusznej postarury. Wiekszosc forumowiczek juz by stad odfrunelaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:56
efcia, peppapig, kapturnica, dorbie, Dziobak, Krakonka, megan8, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni, ja nie znam się. Jesteś 11 dzień po punkcji, a Twoja rozpiska jest bardzo orientacyjna, nie mozna jej dosłownie interpretować. Ja w 12 dpo miałam minusa, więc w 11 tym bardziej wielkie nic. W 13 był bladzioch, a w 14 beta tylko 49. Weź się ogarnij.
Poza tym komu Ty kity wciskasz? Ty tak samo prasujesz ja jaidź zrób sobie koktajl z truskawek czy jagód.
Zofia8, Dziobak, efcia, peppapig, Margolcia88, kapturnica, dorbie, Sabina, Krakonka, Bozia3, macduska, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jasne pełne uprasuje
Reni wstrzymaj sie jeszcze z tym prasowaniem, jezeli to test alegrowy to mógł nie wyjść one sa do bani
kciuki nadal mooooocno zaciśniete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 12:02
Zofia8, Margolcia88, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cieżko tu z nowymi ostatnio,nawet chrztu nie przejdą,cyckami sie nie pochwalą i już ich nie ma. Tu się siła walki i przetrwania przydaje. Potem z górki,pomogą dziewczyny,kopa dadzą,opierdolą ale też przytulą jak potrzeba. Tylko czy Ci zależy....
A cycki … no "śniło mi się że mam wielki biust… że jestem pewna gdzie mam przód gdzie mam tył"efcia, Margolcia88, peppapig, moremi, ania.g, Bozia3, macduska, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimik wrote:No takie miałam wrażenie że nie ma co za szybko uciekać, chociaż wczoraj prawie nas z domu wywiało razem z dachem…
A cycki … no "śniło mi się że mam wielki biust… że jestem pewna gdzie mam przód gdzie mam tył"
średnie cycki są w sam raz,ja mam spore chłop sie cieszy ale przy okazji mam troche za szeroki tyłek..tu póki co nie ma wyjścia ale po porodzie ,,biere,, sie ostro za siebie.
Najważniejsze to być zadowolonym ze swojego wyglądu.kapturnica, efcia, Mimik, Krakonka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
M imik no to jak sie utrzymasz mimo testów to sie rpzekonasz ,że my tu i do tańca i do różańca jeZdesmy
Natka ja dlatego odpuściłam sobie wesele w tą sobote.
Oprócz kosztów prezentu , kiecki, mejkapów i innych pierdołów dochodzi męka z wielkim brzucholem i dieta cukrzycowa.
Przeca ja bym się kurna tam zasliniła na te tace ciast i innych smakołyków to wolałam sobie odpuścic a kasa i to nie mała została w kieszeni .No i zawsze się na nią dziura znajdzie .efcia, peppapig, dorbie, Mimik, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ja dziś od rana w pracy, młyn straszny miałam, jeszcze 1,5 godz i lece do dentysty i potem na spotkanko
Kto się zna, czy w II trymestrze ciązy obojętnie jakie się dostanie znieczulenie? czy sa leki bezpieczniejsze i mniej bezpieczne?efcia, moremi, macduska lubią tę wiadomość