35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dobry wieczor
Jest tu kto?
Reniek, ja dalej zaciskam z calej sily
Sabina, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, ale wspolczuje strat
Wypilam dwa male piwa w pubie z kumpelami i glowa mnie boli, to nie jest normalne...
Uważaj na lane z kija, znajomy barman mnie oświecił, lanego nie brać nigdyBursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:ups przegapiłam
trudne pytanie
trochę powodów realnych kilka pewnie wydumanych, do przetrawienia
chęć powrotu do pracy
zmęczenie - dziecię kiepsko sypia od jakiegoś czasu i od piersi ciągle nie odstawione - obiecuje sobie ze się za to zabiorę jak wyzdrowieje
finanse
troche ich jest, ale raczej wszystkie wydumane
ja sie starałam nawet jak czekałam na zabieg usuniecia pechrzyka żólciowego, nawet wtedy gdy mąż stracił prace na pól roku
ale to twoja decyzja, wiesz czasmi jak sie czlowiek zagapi to moze byc za późno
Mimik, anna maria, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:wypadlas z obiegu
musisz jeszcze jedno wychlac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 23:04
megan8, efcia, Mimik, anna maria, Heretyczka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:troche ich jest, ale raczej wszystkie wydumane
ja sie starałam nawet jak czekałam na zabieg usuniecia pechrzyka żólciowego, nawet wtedy gdy mąż stracił prace na pól roku
ale to twoja decyzja, wiesz czasmi jak sie czlowiek zagapi to moze byc za późno
hmm.. w sumie racja zwłaszcza że nigdy nie wiadomo ile to potrwa...
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:My w tym roku tez daleko sie nie wybieramy ,w srode wyjezdzamy do naszej lesniczowki ,fajnie tam jest bo cisza i ludziska mile ,ale planujemy jeden dzien nad morze wyskoczyc mamy 60 km,musze troche koloru nabrac
brzmi zachecająco, a jakies dodatkowe miejsca noclegowe macieanna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miejsca jest pod dostatkiem ,mozna rozkladac namioty i chlac tanie wino z miejscowymi i uprawiac dziki sex z malzem oczywscieefcia wrote:brzmi zachecająco, a jakies dodatkowe miejsca noclegowe macie
efcia, moremi, Mega, stara.krycha, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:to mi sie podoba ,odpowiedz godna gosposi ksiendza A
ja jestem siostra Czeslawa, zajmuje sie zupelnie inna, ze tak powiem- sfera....efcia, anna maria, Heretyczka, moremi, Arwena, Mega, BISCA, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale ja nie jestem gosposia,nie uwazalo sie na kazaniu wczoraj, bedzie pokuta....
ja jestem siostra Czeslawa, zajmuje sie zupelnie inna, ze tak powiem- sfera....
A.anna maria, Bursztyn, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Siostro Czeslawo wybaczcie mnie ,zapomnialam ze winco mszalne ktos musi uzupelnic,pokutie zadac proszeBursztyn wrote:ale ja nie jestem gosposia,nie uwazalo sie na kazaniu wczoraj, bedzie pokuta....
ja jestem siostra Czeslawa, zajmuje sie zupelnie inna, ze tak powiem- sfera....Bursztyn, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:przebiłaś nas wszystkie
moremi, efcia, megan8, Mega, stara.krycha, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość