35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:masz rację, wiadomo, że żadna nie wybiera ze swej kolekcji fotki na której wygląda jak mroczny przedmiot obsesji kapitana Ahaba
nie mam szopa, a przez chwilę żałowałam, bo bym siniaki zamazała...
ale się tak ustawiłam i w takim świetle, że nie widać za bardzo...
Elfik wrote:jak Twoje siniaki na brzuchu?iwcia77, moremi, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:wiem, ze nie mam prawa miec budyniu, ale...jakby to powiedziec...to na pewno bylo do mnie?
każdy ma prawo do budyniu!!!
nieciężarne nie mogą być dyskryminowane!!
miał być cytat z Moremi i pytanie do niej
10 pkt dla Gryfindoru za czujnośćDziobak, iwcia77, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:każdy ma prawo do budyniu!!!
10 pkt dla Gryfindoru za czujnośćHeretyczka, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:każdy ma prawo do budyniu!!!
10 pkt dla Gryfindoru za czujność
Jak widzisz ja też się potrafię odpowiednio ustawić
I teraz zdradze tajemnicę fotek w bikini. Brzuch wygląda na mniejszy jak jest goły
DobranocMega, kapturnica, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I teraz zdradze tajemnicę fotek w bikini. Brzuch wygląda na mniejszy jak jest goły
i musiałaś im mówić, naprawdę?!!!
Idę do kartonu..
taki patent zdradzić tak wszem i wobec...
ale łapska w górę też działają
może Moremi złapiemy się na obsługę działu fotek brzucha na ovu?
moremi, Mega, kapturnica, kkisia, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry dzien, choć u mnie wcale nie jest dobry
pomarudzę sobie teraz: łeb mnie napiernicza to raz, tempka pojechała w dol to dwa, wiec testa nie bedzie....
A idź pan w .... z takim cyklem...
Miłego babkikkisia, Simba, Margolcia88, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry!!
Znaczy teraz wszytskie będa udawac ,że nie sOM chude ino ,że swiatło tak pada ??Akurat w to uwierze!!
Zaraz spadam do jebnietej diabeto.
Sie mi strasznie chce siedziec wsród spoconych ,śmierdzących ludzi .Bo najczęściej własnie we wtorek pełno ludzi niedomytych .W końcu wtorek to święto dyszla to pchajOM chmarami .
A ,że kurNa sie im spieszy to większość jakaś niedomyta z porannego gnojuPowaznie nigdy mi tak smród nie przeszkadzał jak w ciąży.Rzygam na samą myśl
Na co jeszcze poględzić mogę ?? Musze sie zastanowic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 07:50
Mimik, kkisia, ania.g, Aasiula, Bliska 77, Margolcia88, BISCA, moremi, megan8, anna maria, iwcia77, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
a u mnie… nosz kur.a mać. Jedno wyjście z domu po k...a dwóch tygodniach warowania (młoda z ospą - nawet do sklepu nie wychodziłam) i całe nocnikowane w piz.u… znowu leje gdzie popadnie, a juz ostatnie dwa dni ani razu to nie maiło miejsaca… załamie się…. kanapa, łóżko, dobrze ze dywan zwinięty... no w dodatku @ za rogiem więc mi cierpliwości brakuje a tą energa roznosi.... Ślubny wrócił i jeden dzień się nie wyspal i marudzi.. co ja mam powiedzieć? Wdech wydech zennnnnn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:17
Simba, Margolcia88, moremi, kkisia, megan8, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry dzien, choć u mnie wcale nie jest dobry
pomarudzę sobie teraz: łeb mnie napiernicza to raz, tempka pojechała w dol to dwa, wiec testa nie bedzie....
A idź pan w .... z takim cyklem...
Miłego babkiania.g, Margolcia88, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Kapta, jestem takiego samego zdania ci tywszystkie grube, a jak przyjdzie co do czego to same chudzielce
Mimik, a próbowałaś moze z nakładka na Wc? Mój młody nie akceptował nocnika, było jak u ciebie. Juz teściowa chciała kupić jakis grający a ja poszłam po nakładkę i w weekend J opanował sztukę. uda sie i wamtylko spokojnie
Aasiula, zdrowka
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:21
Bliska 77, Mimik, Aasiula, Margolcia88, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Mega
Jakos chyba letnie przesilenie na ovu nastapilo i dlatego brak ciaz, jestem pewna, ze kolejne cykl staraniowe beda owocne, zycze Wam baby tego z calego serca
Milego dnia wszystkim babomania.g, Aasiula, malgos741, Margolcia88, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam
Mega, wiesz przecież że póki nie ma @ to jest nadzieja
Kapta, nie zazdroszczę przebywania w smrodku. Ja mam nos bardzo czuły nawet bez ciąży i dobrze Cię rozumiem.
Asiula, współczuję.
Czekam na betę Renka.Aasiula, Bliska 77, Simba, Margolcia88, kapturnica, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4