35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć
Kapta, jestem takiego samego zdania ci tywszystkie grube, a jak przyjdzie co do czego to same chudzielce
Mimik, a próbowałaś moze z nakładka na Wc? Mój młody nie akceptował nocnika, było jak u ciebie. Juz teściowa chciała kupić jakis grający a ja poszłam po nakładkę i w weekend J opanował sztukę. uda sie i wamtylko spokojnie
Aasiula, zdrowka
Miłego dniaBliska 77, Simba, Margolcia88, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U nas póki co, agata ma niezłą zabawę z nocnikiem, kilka razy zrobiła siku do nocnika ale to oczywiście przez przypadek, ze starszą było o tyle łatwej, że jak chciała kupe to szła za firankę i mogliśmy zadziałac, bo wiedzieliśmy ze kupsko się szykuje a młodsza robi "przy okazji"
moremi, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczyny
Pochmurno dziś aż się z łóżka nie chce wstawać
Asiula współczuję.Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzień dobry, a to i ja pomarudzę. Temperatura mi rośnie, a ciąży i tak nie ma , o!
Przeziebiona też nie jestem.
Szukam pozytywów: faza lutealna trochę dłuższa, to w sumie dobrze, może równoważą się hormony.moremi, kkisia, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapytaj ich jak my mamy nie klac na forum. Jak?Reni wrote:Dostałam wyniki
Ale plik jest uszkodzony
Ahaha umrę ze śmiechu
Dzbrymalgos741, Bursztyn, kapturnica, moremi, Bozia3, kkisia, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niby Dzien dobry
Zimno i ciemno, jak to w krainie Deszczowcow..
Asiula, wspolczuje skretu karku
Mega, taki spadek to nie spadek
Reniek, teraz doczytalam o pliku, monty pyton (specjalnie bez "h"), zadzwon do niech zeby jeszcze raz wyslali, tylko teraz zaraz, bo ja tu na chwile tylko wpadlam zeby Cie sprawdzicSimba, Bliska 77, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ze koniec polskiej sluzby zdrowia jest bliski
lezy podlaczaona do respiratora, ale nastapila smierc pnia mozgu, moze nada sie na organy...chociaz watpieBliska 77, Aasiula, Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nawet jak ma to pewnie i tak, jak cala reszta...
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 lipca 2015, 18:13
Simba, Aasiula, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mimik, Mega lubią tę wiadomość
-
Kto zechce przeszczepiac zepsute organy? Chyba BialorusBursztyn wrote:no wlasnie
lezy podlaczaona do respiratora, ale nastapila smierc pnia mozgu, moze nada sie na organy...chociaz watpieBliska 77, Aasiula, moremi, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość