35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Malgoś masz jakieś niusy od Krychy ??
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Nie znasz sie!! czernice są bardzo zdrowe i smnaczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38d217dc0b46.jpgktora mam w ogrodzie
I to w takich ilosciach że modle sie zawsze o szpaki zeby wyjadaly
malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem
Od poniedziałku idę na miesięczny urlop hehehehe
Dzieć niesamowicie grzeczny. Gada: gagum, ale nie mogę zgadnąć co to jest...malgos741, Simba, Mega, macduska, Dziobak, Bozia3, ania.g, Aasiula, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, megan8, iwcia77, kkisia, Mala79, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Wacia teraz to faktycznie wyglądasz jak wata cukrowa
malgos741, Simba, macduska, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde patrz .Najpierw człowiek liczy od @ do owulacji i od owulacji do testu lub @ .
Potem jak zobacyz 2krechy to modli sie o dobre zagnieżdżenie i serducho .Potem o minięcie pierwszego trymestru. Nastepnie granice rpzeżywalności.Wiecznie do jakiegoś momentu sie odlicza i na cos czeka.
Ja teraz byle do 26sierpnia i ciąży donoszonej .Nie ma łatwo
Czytam Wasze wpisy i myślę sobie, że jesteście świetne babki. Dzięki Wam neutralizuję w sobie niecierpliwość oczekiwania, ciągnącą się niemiłosiernie przez moje 5 tygodniowe cykle. Dzięki dziewczyny.Simba, Mega, macduska, caffe, ania.g, Bozia3, Heretyczka, moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, iwcia77, kapturnica, kkisia, Zofia8, Reni lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś u gina, zeby sprawdzic co tam sie dzieje u mnie, powiedział mi, ze macica wyglada jak przed okresem, albo w bardzo wczesnej ciąży, nic nie było widać, wiec szanse sa pol na pol, ale myśle, ze @ jutro sie pojawi.... Gdyby nie to mam zrobic bete....(taa, marzenie
)
Kurka to opóznienie mi troche rujnuje plany urlopowe, bo małż bedzie ze mną tylko tydzień na wyjezdzie, a drugi bede sama z dzieckiem, a ten drugi tydzień jest, jakby to powiedziec, kluczowy...no cóż....zobaczymycaffe, macduska, ania.g, malgos741, Heretyczka, moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, kkisia, Mimik, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:noconoco!
tarty sie szybko robi i mozna robic z resztek! i ciesze sie, ze sie olej przyjął- jeszcze lubczykiem Was musze zarazic
I nie hodowałam tego nigdy, to nie widziałam w badylu.
A olej rewelacyjny
Tarty teżMega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
hej
pije niemieckiego sekta, to jest takie wino musowane ....
tak sie nasprzatałam ostatnio że nie bede wam opowiadac bo i tak nie uwierzycie, koniec roku tutaj tzreba było całą szkołe oddac na glanc..taka dola sprzontaczki
za to od jutra mam wolne do 24 sierpnia
wiec sie relaksujemacduska, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, iwcia77, Bliska 77, ania.g, caffe, kkisia, malgos741, Simba, Mimik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Paszczak,tu skaczaca zebra.
http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Bounce-Spin-Zebra/dp/B000EULX9I
A autko to w salonie audi, bo u nas inne nie moze bycVolvo niestety nie robi takich gadzetow.
Mega, megan8, moremi, iwcia77, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość