35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się kawką
Gdzie te słońce się pytam...
Mega ja nadal trzymam kciuki
Asiula jak noc?
Ania jak zgłodnieje to przyjdzie...ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Bry
A ja już mam urlop! No i oczywiście standardowo obudziłam sie o 6 rano
Już spakowani, jeszcze tylko fryzjer, bank, jakieś drobne zakupy mi zostały, obiad i wyjazd
No i czekam az @ sie rozkręci, brzuch mnie ostro napiernicza i mocniejsze plamienie schodzi wiec daruje sobie kłucie i odpuszczam bete.
Idę po kawę, miłego dnia babki....
Aaaa i pytanko mam: która schowała słońce??? Kapta przyznaj siesłońce jest u mnie
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Okej, okej, wybaczam kradzież słońca, ale tylko dlatego, ze wiem, ze wróci
ania.g, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I u nas slonce, wraca lato..
Mega, miłego urlopu. I mam nadzieję, że te plamienia to nie @, tylko ściema jakaś.
Niech to nie będzie @, niech to nie będzie @, niech .....
Udanego wypoczynku Mega!Mega, Aasiula, Bliska 77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Noc pierwsza od kilku dni przespana
Szyja juz nie boli w ogóle , zawroty mniejsze , tylko nudnosci zostały ale mniejsze
Bede żyć , dzisiaj jeszcze na zabieg jadę i tak codziennie prze 10 dni i kołnierz ale da sie wytrzymać
Mega, paszczakin, macduska, ania.g, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimik, kkisia, Mala79, dorbie, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam piątkowo.
Koooomu kaaaawy! Komu?
Dzieki dziewczyny za kciuki, ale chyba nie tym razemwidocznie tak miało byc, ale nic to, jadę na urlop i zamierzam sie wyluuuuzoooować
Aasiula, macduska, ania.g, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta współczuje ja tak miałam z młodym , ugniatal mi pęcherz
zero spania było pod koniec .
Aasiula, macduska, malgos741, kkisia, Sonya, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heh, mi młody wgniotl nere, tak że musieli go wyciągnąć.. Wiec nie narzekać
Asiula, mi wczoraj w ramach mini solidarności z Tobą tez szyję pogielo. Przewiało mnie czy coś, w każdym razie się nie skręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:40
moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja kawę tez, ale jeszcze mi się nie wstało. Młody chrapie obok, przegadał pół ranka. Ja przysypialam, a on gadał i cieszył się do oparcia łóżka. Ciągle gapi się z uśmiechem w jedno miejsce na tym oparciu, chyba tam jakiś niewidzialny przyjaciel siedzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:43
Aasiula, ania.g, malgos741, moremi, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega, Sonya, Sabina, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Heh, mi młody wgniotl nere, tak że musieli go wyciągnąć.. Wiec nie narzekać
Asiula, mi wczoraj w ramach mini solidarności z Tobą tez szyję pogielo. Przewiało mnie czy coś, w każdym razie się nie skręcaznam ten bol
-
Cześćkapturnica wrote:Dzien bry paniom!!!.
Jak sie fajnie ochłodziło to ja kurna zaczynam miec problemy ze spaniem.Wstaje 3,4 razy szczać bo młody chyba zgniata pęchola.
No kurKa wodna a jak wstane to juz mam problem ze znalezieniem dogodnej pozycji i sie tak kręce.
Morka blizej niz dalej
Wszystkim udanego !!po 3 młody protestuje gdy nie tak sie ułożę.
Kupiłam żel ba opuchliznę i faktycznie jest ulgachłop specjalnie do apteki jechał a dzis go wypatrzyłam w rossmanie.
Moremi, juz 7 miesiacjakby teraz trochę przyspieszyło, nie??
Miłego dnia!
moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Slońce jest u nas
A ja po dzisiejszej gimnastyce. Powaliło mnie, żeby na 8:30 się zapisać. Nigdy więcej
Wyszłam za to z jakimiś próbkami. Ciekawe też to, że na zajęciach gimnastycznych sporo też opowiadają jak radzić sobie z kolkami, pępkiem, co zabrać do szpitala itp. Co ciekawsze - mam kupić do szpitala puszkę mlekaczyli nie ma terroru laktacyjnego
Natka, nie wiem nawet kiedy ten czas zleciał. Z drugiej strony do listopada jeszcze tak daaaaaalekoAasiula, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, kkisia, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!