35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu ale puszysta i różowa ta Twoja wacia
Podhodowana na estrogenach!Mega, Sabina, Heretyczka, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, kkisia, malgos741, Zofia8, paszczakin, Simba, Mimik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Asiula jak po wizycie u neurologa?
Mam lezec kilka dni
Na razie nie jest zle , zobaczymy jak noc minieSabina, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, iwcia77, kapturnica, ania.g, caffe, kkisia, paszczakin, Simba, Mimik, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Belly mi mówi, że zaczynam 7 miesiąc
Dobranociwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Sabina, Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega, caffe, kkisia, paszczakin, Simba, Mimik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien bry paniom!!!.
Jak sie fajnie ochłodziło to ja kurna zaczynam miec problemy ze spaniem.Wstaje 3,4 razy szczać bo młody chyba zgniata pęchola.
No kurKa wodna a jak wstane to juz mam problem ze znalezieniem dogodnej pozycji i sie tak kręce.
Morka blizej niz dalej
Wszystkim udanego !!moremi, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystykie laski
Kapta, no czas najwyzszy zebys miala problemy ze spaniemale tak powaznie mowiac to wytrzymaj jeszcze troche i dopiero bedziesz miala klopoty ze spaniem
kapturnica, moremi, macduska, Mega, caffe, kkisia, Sabina, Aasiula, BISCA, angela lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Witam wszystykie laski
Kapta, no czas najwyzszy zebys miala problemy ze spaniemale tak powaznie mowiac to wytrzymaj jeszcze troche i dopiero bedziesz miala klopoty ze spaniem
.Jeszcze 6tygodni i bede narzekać ,że młody z cycka nie schodzi
.
Mega, Sabina, Aasiula, Bliska 77, megan8, Mimik, iwcia77, angela lubią tę wiadomość
-
Witam
Asiula, jak noc ?
W mordę jeża pieseł mi w nocy nawiałPo ostatnim remoncie drogi panowie tak spulchnili i obniżyli poziom ziemi że z łatwością odgiął sobie siatkę i dał nogę. Zgłosiłam już na naszą straż dla zwierząt i pozostaje mi czekanie. Nie mam samochodu żeby go szukać
Matka fantastycznej 4 -
Bry
A ja już mam urlop! No i oczywiście standardowo obudziłam sie o 6 rano
Już spakowani, jeszcze tylko fryzjer, bank, jakieś drobne zakupy mi zostały, obiad i wyjazd
No i czekam az @ sie rozkręci, brzuch mnie ostro napiernicza i mocniejsze plamienie schodzi wiec daruje sobie kłucie i odpuszczam bete.
Idę po kawę, miłego dnia babki....
Aaaa i pytanko mam: która schowała słońce??? Kapta przyznaj siekkisia, ania.g, kapturnica, Sonya, Sabina, Aasiula, Bliska 77, moremi, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość