35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu ale puszysta i różowa ta Twoja wacia

Podhodowana na estrogenach!
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Zofia8, paszczakin, Simba, Mimik lubią tę wiadomość
-
Jakies lasery I cuda wiankimacduska wrote:Asiula jak po wizycie u neurologa?
Mam lezec kilka dni
Na razie nie jest zle , zobaczymy jak noc minie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, ania.g, caffe, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, Mimik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyod jutra sie skupiam na pisaniu pracy, we wrzesniu jedziemy do pl i sie bronie
w końcu
nick nieaktualny, Mega, BISCA, megan8, Dziobak, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, caffe, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Belly mi mówi, że zaczynam 7 miesiąc

Dobranoc
iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega, caffe, nick nieaktualny, paszczakin, Simba, Mimik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien bry paniom!!!.
Jak sie fajnie ochłodziło to ja kurna zaczynam miec problemy ze spaniem
.Wstaje 3,4 razy szczać bo młody chyba zgniata pęchola.
No kurKa wodna a jak wstane to juz mam problem ze znalezieniem dogodnej pozycji i sie tak kręce.
Morka blizej niz dalej
Wszystkim udanego !!
moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Witam wszystykie laski
Kapta, no czas najwyzszy zebys miala problemy ze spaniem
ale tak powaznie mowiac to wytrzymaj jeszcze troche i dopiero bedziesz miala klopoty ze spaniem
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, angela lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem.Ale wtedy przynajmniej bede mogła mordke małego oglądać a nie wrzynające sie stopy i receBliska 77 wrote:Witam wszystykie laski
Kapta, no czas najwyzszy zebys miala problemy ze spaniem
ale tak powaznie mowiac to wytrzymaj jeszcze troche i dopiero bedziesz miala klopoty ze spaniem 
.Jeszcze 6tygodni i bede narzekać ,że młody z cycka nie schodzi
.
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, megan8, Mimik, iwcia77, angela lubią tę wiadomość

-
Witam
Asiula, jak noc ?
W mordę jeża pieseł mi w nocy nawiał
Po ostatnim remoncie drogi panowie tak spulchnili i obniżyli poziom ziemi że z łatwością odgiął sobie siatkę i dał nogę. Zgłosiłam już na naszą straż dla zwierząt i pozostaje mi czekanie. Nie mam samochodu żeby go szukać 
Matka fantastycznej 4
-
Bry
A ja już mam urlop! No i oczywiście standardowo obudziłam sie o 6 rano
Już spakowani, jeszcze tylko fryzjer, bank, jakieś drobne zakupy mi zostały, obiad i wyjazd
No i czekam az @ sie rozkręci, brzuch mnie ostro napiernicza i mocniejsze plamienie schodzi wiec daruje sobie kłucie i odpuszczam bete.
Idę po kawę, miłego dnia babki....
Aaaa i pytanko mam: która schowała słońce??? Kapta przyznaj sie
nick nieaktualny, ania.g, kapturnica, Sonya, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość