35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Chociaz trudno zeby taki byl przyl 12 stopniach......taki stan rzeczy trwa juz tydzien, wczesniej bylo chociaz 17, dodatkowo przelotne opady, czyli leje co godzine, wspaniala, letnia pogoda, mam juz mysli samobojcze, dobrze ze lece do Krakowa w srode.
Asiula, wspolczuje bardzo, mam nadzieje ze naprawia Ci szyje
Macduska, fajnie ze wrocilas
Mega, moze jednak cos z tego cyklu jeszcze bedzie
Znakomitej reszcie zycze zdrowia i udanego wszystkiego
no u mnie dzisiaj wiatr hula i syczy, drzewa kłaniają mu się w pas.
a ja dzisiaj jadę do kota wieczorem, bo moi rodzice znów do brata pojechali- kończyć remont no i oczywiście w pierwsze odwiedziny do wnusi... mama już mi pokazywała "sukienusie" i śliniaczki dla "wnusi".... OMG. a jeszcze moj m palnął (chyba się nie zastanowił): no, weź może od razu jedenrzuciłam mu spojrzenie pełne piorunów i mówię: po co? ja się jeszcze nie ślinię.
I po co to mnie denerwuje? no po co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 13:08
Heretyczka, efcia, ania.g, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mała, jestem po trzech cc i na pewno ani ja ani lekarz nie zdecydujemy się na poród siłami natury
ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Wiem Ania dlatego tak napisałam o tej ginekolog ktora zrezygnowala zanim Cie wogole przyjela na wizyte... Troche to dziwne podejscie z Jej strony no ale na szczęście nie Ona jedna jest w Warszawie
A w ogóle ginka i szpital to pod Warszawą.Mala79, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:No widzisz trzeba czytać ze zrozumieniem a mi budyń do kwadratu zajął miejsce mojego mózgu
A w ogóle ginka i szpital to pod Warszawą.
Ja tez chwilami nie lepsza jestem
Hehe no widzisz jednak nie jest tak zle z Toba bo juz mnie naprostowalas ze to nie o samą Warszawę chodzilo:-)
Uciekam z psem bo sie domaga wyjsciaania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Właśnie oglądam Bear Grylls najlepsze kawałki. Facet wyciskał odchody słonia żeby się napić, zjadł ogromną larwę i schował się w zdechłej krowie przed burzą piaskową... o a teraz sika w skórę węża żeby mieć co potem pić...
edit: a na koniec programu zrobił sobie lewatywę płynąc na tratwie, oczywiście po to aby się nie odwodnić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:58
moremi, Mala79, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Ania podziwiam ze możesz takie rzeczy ogladac mi juz po przeczytaniu robi sie ble...
Wiem wiem francuski pies ze mnieSabina, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hello dziewczynki
Widzę że mały ruch na forum...
Zimno dziś ja na jesieni ... jakaś masakra.Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie znasz sie!! czernice są bardzo zdrowe i smnaczne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38d217dc0b46.jpg
To są jeżyny lub po naszemu DZIADY!!!!
Czernice to inaczej czarne jagody.moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrzę na dół strony ovu "ZGŁOŚ PROBLEM" kusi.. nie mogę szuflady oworzyć, nie mogę pracować jak mnie dziecko szarpie za nogawkę… uzbierało by się
malgos741, macduska, ania.g, Aasiula, Mega, Simba, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, iwcia77, kkisia, Reni, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta i jak postępy remontowo-budowlane?
macduska, ania.g, Aasiula, Mega, Simba, Heretyczka, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość