35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A my jedziemy dzis kupic urodzinowy prezent dla Adasia. Autko jezdzik, bo chlopak jest zafascynowany autami. I jestem w stanie uwierzyc, ze to sie dziedziczy w genach. Ojciec mam swira na punkcie motoryzacji, a Adas - wcale nie uczony zabawy autkami - lezie do kazdego w promieniu 100 m, zeczyna jezdzic po podlodze i robic brum brum. A im wieksze auto tym lepiej.
Jezdzik zatem.
Myslimy tez o zyrafie do skakania, bo taka probowal w wakacje i wielce mu sie spodobala.
Zabawek edukacyjnych ma w pip, wiec tym razem cos dla ciala. Bo cialo ma ruchliwe nad podziw.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac1f36b852cb.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d91711ffcabd.jpgmegan8, efcia, ania.g, iwcia77, moremi, BISCA, kkisia, Sabina, dorbie, Mega, paszczakin, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To ja idę robić jagodzianki według przepisu Efci. Tylko zamiast jagód będą borówki. To jak mam te bułki nazwać?
I gdzie ta cholera przepadła? Gdzie jest Efcia?
obecna
Morcia telepatia jak nic
ja sie urlopuje, na razie w domku se dogadzam, latam po fryzjerach, kosmetyczkach i po znajomych, normalnie w urlop mam mniej czasu niz normalnie
pogoda sie zepsuła wiec wyjazd nad morze odłożony na przyszły tydzien
co do starań to zaczynaja ze mnie lecieć rozciagliwe gluty wiec trza sie sexić , znowu owulka bedzie później, ale najważniejsze zeby wogóle była
nie doczytam, wiec tradycyjnie kciuki za wszystkie potrzebujace
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, Mala79, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, Mega, paszczakin, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak, my mamy zebrę skoczka jeszcze po młodszej córce. Zabawka jest jedną ulubionych Marcela. Młodsza tak ją uwielbiała że nie raz podczas zabawy na niej przysnęła a jak próbowaliśmy ją odczepić to robiła dym
efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:No niestety nie jade własnie do neurologa
Nie boli już tak ale zawroty koszmarne , wymioty
Nie mozna normalnie funkcjonowacAasiula lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Chociaz trudno zeby taki byl przyl 12 stopniach......taki stan rzeczy trwa juz tydzien, wczesniej bylo chociaz 17, dodatkowo przelotne opady, czyli leje co godzine, wspaniala, letnia pogoda, mam juz mysli samobojcze, dobrze ze lece do Krakowa w srode.
Asiula, wspolczuje bardzo, mam nadzieje ze naprawia Ci szyje
Macduska, fajnie ze wrocilas
Mega, moze jednak cos z tego cyklu jeszcze bedzie
Znakomitej reszcie zycze zdrowia i udanego wszystkiego
efcia, ComeToMeBaby, macduska, Heretyczka, megan8, Mala79, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Simba, moremi, BISCA, kkisia, Margolcia88, Sabina, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Kometa a ukochany wrócil?
w niedzielę.
dostarcza mi każdego dnia mnóstwo... endorfin
dlatego mnie za dużo na forum nie maefcia, megan8, Simba, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, Sabina, Mega, paszczakin, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość