X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak to jest, że nie czuję kopniaków (a właściwie to czuję je bardzo rzadko), ale za to boksowanie czuję bardzo wyraźnie?
    Dzisiaj mam ochotę mu oddać :/
    Jak ułozy sie głową w dół już w późniejszych tygodniach i zacznie głowa okładac ci szyjke to wtedy będziesz miała ochote go wycisnąć XD

moremi, ania.g, Bliska 77, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mimik, dorbie, SolarPolar, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo jak wyprostuje nogi prosto w Twoją wątrobę... :-)

kapturnica, Bliska 77, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mimik, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania- dobrze, ze powsinoga się znalazła.
    Zosia no co Ty? Wstydzisz się choroby? Nie wierzę.

ania.g, kapturnica, Bliska 77, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Dzień dobry...
    melduje ze córka dzielnie sama korzysta z nocnika, skutecznosc 99% ... co jakoś naturalnie łaczy mi sie z zagadką powyżej. 1 nie doniosłaś:P
    My jutro zaczynamy urlop. Jestem w proszku i ch! siedzę kawę piję, patzre na to pobojowisko...
    Czy ktoś mógłby nas zapakować?
    Ja już pakowanie mam za sobą, na szczęście :)

moremi, Aasiula, kkisia, Mimik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Mega a gdzie się wybierasz?

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega a gdzie się wybierasz?
    Do Wisły :)

macduska, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To wpadnij jeszcze mnie spakować. Może nie po drodze, ale przynajmniej sobie zobaczycz jaka do nas droga ;-)

Mega, Aasiula, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, u mnie pakowanie po pracy, a wroce do domu ok 19h.
    Stroj kapielowy, krotkie spodenki, ksiazka.... No i juz ! ;)

Oh, zeby to bylo takie proste ;)

Mega, Aasiula, ania.g, macduska, moremi, kkisia, Dziobak, iwcia77, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komu w drogę, temu trampki ;) zaraz wyruszamy....jak sie ze wszystkim zmieścimy do bagażnika bo małż już marudzi, ze chyba powariowaliśmy z ilością rzeczy ;)

ania.g, kkisia, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, i wieczorem z czystym sumieniem mogę sie napić ;) oficjalnie urlop uważam za otwarty :D

Aasiula, megan8, BISCA, kkisia, Mala79, iwcia77, Mimik, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa co z tą @
    Się popierdzieliło

Dzbry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 17:17

Mega, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam zagwozdke. Mielismy jechac do PL. Ja chcialam z nocką w polowie, chlop, ze w 1 dzien (co dla mnie jest sadyzmem wobec Adasia). I teraz on wymyslil, ze my mamy leciec samolotem (cena porownywalna za nocke w hotelu), a on smignie sam autem (a raczej z kotem) w jeden dzien. Ja sie boje, zeby on tyle km sam naraz robil, niemniej 2h zamiast 14 kusza..
    I nie wiem, co robic.. Troche tez nie wiem, jak bedzie z mlodym w samolocie- co jak bedzie buczal przez caly lot? Fotelik samochodowy moge zabrac, ale oni go chyba biora, dziecie w nim nie zostaje, nie? Lecialabym wizzairem..

Dziobak, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Qrwa co z tą @
    Się popierdzieliło

Dzbry

znaczy co, ni ma?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A ja mam zagwozdke. Mielismy jechac do PL. Ja chcialam z nocką w polowie, chlop, ze w 1 dzien (co dla mnie jest sadyzmem wobec Adasia). I teraz on wymyslil, ze my mamy leciec samolotem (cena porownywalna za nocke w hotelu), a on smignie sam autem (a raczej z kotem) w jeden dzien. Ja sie boje, zeby on tyle km sam naraz robil, niemniej 2h zamiast 14 kusza..
    I nie wiem, co robic.. Troche tez nie wiem, jak bedzie z mlodym w samolocie- co jak bedzie buczal przez caly lot? Fotelik samochodowy moge zabrac, ale oni go chyba biora, dziecie w nim nie zostaje, nie? Lecialabym wizzairem..
    Lec samolotem. W aucie sie umeczycie. W samolocie na starcie i przy ladowaniu dasz mu butle, to nie bedzie czul roznic cisnien w uszkach i nie bedzie buczal. Samolot buczy sam, wiec jest opcja, ze Adas usnie. To jest przeciez krotki lot, dacie rade.
    My teraz siw tluklismy z kotem, dalismy radr, ale co 15 godzin w aucie ( my tez spimy po drodze, ale to nie zmienia faktu, ze kolejnego dnia znowu wsiadasz do auta) to nie 2 godziny w gorze.
    Puszczaj meza z kotem i leccie we dwoje!

moremi, iwcia77, BISCA, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie od jutra już pełna chata , niestety

efcia jak ty przeżyłaś 18 córki ?? bo ja wysiadam psychicznie już w przedbiegach
    chyba gdzieś wyjadę ...

iwcia77, Mega, Mimik lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, fotelik zabiora, mlodego trzymasz na kolanach. Zbrodnia, biorac po uwage, ze wizzair jest jedyna linia, gdzie niemowlaki placa za bilet...

moremi, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas mery, moje dziecko, co to za tydzien bedzie mialo rok, wklada 5 kolek na patyk!! ( piramids z kolek Fisher Price). Trzeba przyznac, ze skubany jest bardzo sprawny motorycznie, z motoryka mala tez jest dalej niz rowiesnicy. Probuje juz ukladac puzelki z grzybkiem. Matka jest dumna i blada. Znaczy ja.

moremi, ania.g, Heretyczka, kkisia, iwcia77, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, Bliska 77, dorbie, paszczakin, SolarPolar, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ni ma
    Martwi mnie to 37 dc! O.o

Leć samolotem 14 godz to masakra
    My wczoraj wracaliśmy z nad morza. Ja pierd¤le takie podróże. 7 godz
    To ponad moje siły. Walić nasze morze gdzie pogoda pod zdechlym k☆lasem. Jakbym miała zapłacić za pobyt i żarcie i jeszcze mieć taką pogodę, to strzeliła bym sobie w łeb
    Jednak wolę ciepłe kraje i błękitne morza.
    paszczakin wrote:
    znaczy co, ni ma?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 18:18

Dziobak, moremi, Heretyczka, ania.g, kkisia, Mala79, iwcia77, kapturnica, Mega, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, Bliska 77, gosia7122, dorbie, caffe, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ni ma
    Martwi mnie to 37 dc! O.o

Leć samolotem 14 godz to masakra
    My wczoraj wracaliśmy z nad morza. Ja pierd¤le takie podróże. 7 godz
    To ponad moje siły. Walić nasze morze gdzie pogoda pod zdechlym k☆lasem. Jakbym miała zapłacić za pobyt i żarcie i jeszcze mieć taką pogodę, to strzeliła bym sobie w łeb
    Jednak wolę ciepłe kraje i błękitne morza.

I dlatego nie jezdze nad nasze morze :)
    W tym roku znowu Chorwacja
    Jeszcze 2 tygodnie i wyjazd
    Juz sie nie moge doczekac

Goscie mnie wykoncza nic tylko przy garach stoje
    Jutro zmiana turnusu ;)

I kciuki i kegle z potrzebujace

Heretyczka, Mala79, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, gosia7122, dorbie, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktura była na zakrystji i wzieła 3 butelki mszalnego ze skszynki?!
    przyznać sie zawczasu a pokuta bedzie lrzejsza
    A.

kkisia, Dziobak, Aasiula, Mala79, iwcia77, BISCA, Bozia3, Sonya, Bliska 77, gosia7122, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 10679 10680 10681 10682 10683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ