35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jak to jest, że nie czuję kopniaków (a właściwie to czuję je bardzo rzadko), ale za to boksowanie czuję bardzo wyraźnie?
Dzisiaj mam ochotę mu oddaćmoremi, ania.g, Bliska 77, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mimik, dorbie, SolarPolar, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimik wrote:Dzień dobry...
melduje ze córka dzielnie sama korzysta z nocnika, skutecznosc 99% ... co jakoś naturalnie łaczy mi sie z zagadką powyżej. 1 nie doniosłaś
My jutro zaczynamy urlop. Jestem w proszku i ch! siedzę kawę piję, patzre na to pobojowisko...
Czy ktoś mógłby nas zapakować?moremi, Aasiula, kkisia, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ja już pakowanie mam za sobą, na szczęście
Mega, Aasiula, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Komu w drogę, temu trampki
zaraz wyruszamy....jak sie ze wszystkim zmieścimy do bagażnika bo małż już marudzi, ze chyba powariowaliśmy z ilością rzeczy
ania.g, kkisia, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-
No, i wieczorem z czystym sumieniem mogę sie napić
oficjalnie urlop uważam za otwarty
Aasiula, megan8, BISCA, kkisia, Mala79, iwcia77, Mimik, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
A ja mam zagwozdke. Mielismy jechac do PL. Ja chcialam z nocką w polowie, chlop, ze w 1 dzien (co dla mnie jest sadyzmem wobec Adasia). I teraz on wymyslil, ze my mamy leciec samolotem (cena porownywalna za nocke w hotelu), a on smignie sam autem (a raczej z kotem) w jeden dzien. Ja sie boje, zeby on tyle km sam naraz robil, niemniej 2h zamiast 14 kusza..
I nie wiem, co robic.. Troche tez nie wiem, jak bedzie z mlodym w samolocie- co jak bedzie buczal przez caly lot? Fotelik samochodowy moge zabrac, ale oni go chyba biora, dziecie w nim nie zostaje, nie? Lecialabym wizzairem..Dziobak, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja mam zagwozdke. Mielismy jechac do PL. Ja chcialam z nocką w polowie, chlop, ze w 1 dzien (co dla mnie jest sadyzmem wobec Adasia). I teraz on wymyslil, ze my mamy leciec samolotem (cena porownywalna za nocke w hotelu), a on smignie sam autem (a raczej z kotem) w jeden dzien. Ja sie boje, zeby on tyle km sam naraz robil, niemniej 2h zamiast 14 kusza..
I nie wiem, co robic.. Troche tez nie wiem, jak bedzie z mlodym w samolocie- co jak bedzie buczal przez caly lot? Fotelik samochodowy moge zabrac, ale oni go chyba biora, dziecie w nim nie zostaje, nie? Lecialabym wizzairem..
My teraz siw tluklismy z kotem, dalismy radr, ale co 15 godzin w aucie ( my tez spimy po drodze, ale to nie zmienia faktu, ze kolejnego dnia znowu wsiadasz do auta) to nie 2 godziny w gorze.
Puszczaj meza z kotem i leccie we dwoje!moremi, iwcia77, BISCA, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dzizas mery, moje dziecko, co to za tydzien bedzie mialo rok, wklada 5 kolek na patyk!! ( piramids z kolek Fisher Price). Trzeba przyznac, ze skubany jest bardzo sprawny motorycznie, z motoryka mala tez jest dalej niz rowiesnicy. Probuje juz ukladac puzelki z grzybkiem. Matka jest dumna i blada. Znaczy ja.
moremi, ania.g, Heretyczka, kkisia, iwcia77, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, Bliska 77, dorbie, paszczakin, SolarPolar, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
No ni ma
Martwi mnie to 37 dc!
Leć samolotem 14 godz to masakra
My wczoraj wracaliśmy z nad morza. Ja pierd¤le takie podróże. 7 godz
To ponad moje siły. Walić nasze morze gdzie pogoda pod zdechlym k☆lasem. Jakbym miała zapłacić za pobyt i żarcie i jeszcze mieć taką pogodę, to strzeliła bym sobie w łeb
Jednak wolę ciepłe kraje i błękitne morza.paszczakin wrote:znaczy co, ni ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 18:18
Dziobak, moremi, Heretyczka, ania.g, kkisia, Mala79, iwcia77, kapturnica, Mega, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, Bliska 77, gosia7122, dorbie, caffe, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:No ni ma
Martwi mnie to 37 dc!
Leć samolotem 14 godz to masakra
My wczoraj wracaliśmy z nad morza. Ja pierd¤le takie podróże. 7 godz
To ponad moje siły. Walić nasze morze gdzie pogoda pod zdechlym k☆lasem. Jakbym miała zapłacić za pobyt i żarcie i jeszcze mieć taką pogodę, to strzeliła bym sobie w łeb
Jednak wolę ciepłe kraje i błękitne morza.
I dlatego nie jezdze nad nasze morze
W tym roku znowu Chorwacja
Jeszcze 2 tygodnie i wyjazd
Juz sie nie moge doczekac
Goscie mnie wykoncza nic tylko przy garach stoje
Jutro zmiana turnusu
I kciuki i kegle z potrzebujaceHeretyczka, Mala79, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, Sonya, Mimik, macduska, gosia7122, dorbie, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny