35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry na wieczór
Weekend se nastal a ja mam wku..a
Ania dobrze ze pieslaw znaleziony
Mega udanego urlopu
Asiula dobrze ze lepiej juz...
Zoska dobrze ze wiesz co i jak...
Wiecej nie pamietam
Ide na fajke! O dobrze widzicie...kkisia, Aasiula, ania.g, Bliska 77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ktura była na zakrystji i wzieła 3 butelki mszalnego ze skszynki?!
przyznać sie zawczasu a pokuta bedzie lrzejsza
A.
To ja
Ale mam usprawiedliwienie
Ciagle goscie
Musze sie zresetowaciwcia77, Mala79, moremi, Sonya, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:To ja
Ale mam usprawiedliwienie
Ciagle goscie
Musze sie zresetowac
w ramach pokuty mam dla ciebie sterte prasowania na plebanji
czekam za puł godziny
A.Dziobak, Aasiula, iwcia77, Mega, BISCA, Sonya, kkisia, Bliska 77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja.
Ta rozpusta i rozpasanie ksiondzowe jest nie do przyjęcia
Ksiondzu na morza powinien przejść
Heretyczka, iwcia77, moremi, Mega, BISCA, Sonya, kkisia, macduska, Bliska 77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobrze że wiadomo w którą stronę uderzać. A co profesorek na dalsze starania?
Zosia, czasami lepiej powiedzieć rodzinie o swoich chorobach, niż łykać leki po kątach.
U mnie np. mąż pilnuje, żebym wzięła letrox i odczekała te pół godziny przed posiłkiem. Koleżance rano mąż przynosi leki. To jest ważne. Po co później mają być jakieś niedomowienia?
Niedoczynność i nadczynność, choroby tarczycy nie są niczym wstydliwym i nie rozumiem po co się tak z tym kryjesz.
Ja nawet jak jechałam na drugą betę, to kierowca służbowy zawiózł mnie pod drzwi kliniki "ginekologiczno-endokrynologicznej". Co powiedziałam? Że muszę regularnie badać tarczycę i nie było żadnych pytań, plotek.
To chodzilo tylko o mojego meza. Dobrze wiem, ze czym mniej On wie, tym lepiej.
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:Ania- dobrze, ze powsinoga się znalazła.
Zosia no co Ty? Wstydzisz się choroby? Nie wierzę.
Nie kumacie nic a nic
Ja sie niczego nie wstydze. Kobieta w aptece, ktora za mna stala,widzac ilosc lekow, smiala sie, ze na pewno bede swiecic w ciemnosci.
Po co mam sluchac kazan od mojego M. Jeszcze nie daj Boze, zacznie sie martwic. A On ma teraz tylko jedno zadanie do wykonania
iwcia77, ania.g, BISCA, Mimik, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Hera tak z innej beczki
Powodzenia dasz rade sie obronic:-)
nie mam innej opcji
władowałam w to 15scie tysięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 19:34
Mala79, iwcia77, moremi, Mega, kkisia, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dzięki
nie mam innej opcji
władowałam w to 15scie tysięcy
ale Ty zdolna Kobieta jestes i masz w sobie duza determinacje wiec tak jak sama napisalas Innej opcji nie maHeretyczka, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
doby wieczor
Mega - jedzcie ostroznie i udanego pobytu
Aniag- uff - czy psiak ma mikroczipa?
Zosia- teraz menu drazetkowe a potem bedzie ciaza jak ta lala
Reni- cierpliwosci..jak ma przyjsc to przylezie franca jedna...
Wacia- pieknas w rozuszykujesz maciczke na dziewczynke chyba
ciekawe co u myszy i gosi?
a ja mam wkur....wszystko mnie wkur...moze jak wroci mi cykl to sie jakos ustabilizuja te je..ane hurmony, bo sama ze soba sie kloce i sama na siebie tez jestem wku..na
Mala79, Zofia8, Mega, BISCA, kkisia, ania.g, macduska, gosia7122, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia witam w klubie wkurw...ych do mnie tez lepiej za blisko nie podchodzic...
Staram sie milczec jak glaz ale chwilami nie daje rady i mam ochote wydrzec dziuba
Narazie psu sie oberwalo slowne upomnienie za drapanie po rece wrrriwcia77 lubi tę wiadomość
-
..dziec mi je malo (ilosciowo) papek..., ryczy ze chce cycka, potem szybko jest glodny..masakra..do tego podczas jedzenia jego rece + lyzka sa razem w buzi..armagedon na krzeselku, na ciuchach, na podlodze..cale zarcie znajduje sie wszedzie ( w mich wlosach rowniez) tylko nie w jego zoladku....nie mam cierpliwosci do takiego syfu...
czy u was jest podobnie czy to tylko ja mam tak przejechane??Mala79, Heretyczka, moremi, Mega, kkisia, Bliska 77, Aasiula, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:doby wieczor
Mega - jedzcie ostroznie i udanego pobytu
Aniag- uff - czy psiak ma mikroczipa?
Zosia- teraz menu drazetkowe a potem bedzie ciaza jak ta lala
Reni- cierpliwosci..jak ma przyjsc to przylezie franca jedna...
Wacia- pieknas w rozuszykujesz maciczke na dziewczynke chyba
ciekawe co u myszy i gosi?
a ja mam wkur....wszystko mnie wkur...moze jak wroci mi cykl to sie jakos ustabilizuja te je..ane hurmony, bo sama ze soba sie kloce i sama na siebie tez jestem wku..na
A.iwcia77, Mala79, Mega, BISCA, Sonya, anna maria, Aasiula, Bursztyn, caffe, Simba lubią tę wiadomość