35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ tym odgrzewaniem galaretki to też miałam przygodę. Włożyłam zapomniany dzbanek z galaretką do garnka z wodą i wyszłam na chwilę. Wracam a tu....
Dzbanek się wywrócił a galaretka wylała do wody.
Ciasto było potrzebnr na rano a była godzina 22... Dobrze, ze kolega ma sklep!
Ciasto się udało a do tych wylanych dosypałam jeszcze kilka i mielismy w domu 3 litry wieloowocowej galaretki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:07
peppapig, ania.g, iwcia77, moremi, Mala79, Aasiula, malgos741, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bryy! My przelotem z info po wizycie .Młody przyspieszył(mierzony 2razy bo nie mogłam uwierzyć ) i wazy 2460 gram -znaczy klucha .Z tego co gin gadał to moge sie spodziewac koło 3500 przy porodzie lub więcej. Znaczy nie mało .. Morfo mi siadła wiec trza sie będzie podspidować. Poza tym mały lezy jeszcze wysoko głową w dół ,wody w normie , szyjka twarda zamknięta .Poród nam nie grozi za wczasu
Pobrał wymaz i next wizyta 24sierpnia .Wtedy też pierwsze KTG bedziemy mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:19
macduska, Mala79, Dziobak, peppapig, Heretyczka, SolarPolar, Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, Sonya, Simba, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bryy! My przelotem z info po wizycie .Młody przyspieszył(mierzony 2razy bo nie mogłam uwierzyć ) i wazy 2460 gram -znaczy klucha .Z tego co gin gadał to moge sie spodziewac koło 3500 przy porodzie lub więcej. Znaczy nie mało .. Morfo mi siadła wiec trza sie będzie podspidować. Poza tym mały lezy jeszcze wysoko głową w dół ,wody w normie , szyjka twarda zamknięta .Poród nam nie grozi za wczasu
Pobrał wymaz i next wizyta 24sierpnia .Wtedy też pierwsze KTG bedziemy mieć
Kapta i jak wrażenia po wymazie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI byly se plany na dzisiejszy dzien jestem wsciekla....
Wlasnie mnie zalalo i zaczelam sie bawic w indian z czerwonego plemienia.
Ku..a!
Szlak mnie zaraz trafi do reszty:-(
Kapta bedzie dobrze jak sie dospidujesz ale i tak z tego co napisalas nie jest zleTrzymajcie sie teraz juz naprawdę niewiele czasu zostalo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Cześć
Kapta, fiu fiu, poważnie sie zrobiłomasz juz 2,5kg dziecka
i zazdroszczę ci tego prania i szykowania, ale juz niedługo. Czekam teraz aż ZUS wypłaci mi spoznione l4. Na razie cos sie nie spiesza
Wczoraj wieczorem przylozylam rękę do brzucha i poczułam jak młody sie pod nią wciskatak mi sie słodko zrobiło
Nie wiem czy dzis machnąć naleśniki czy jednak ciasto...
Miłego dnia!Mala79, peppapig, ania.g, Aasiula, Mega, dorbie, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Laski, co pieka duzo i dobrze. Potrzebuje przepis na biszkopt, ktory zawsze wychodzi z kremem, ale nie na masle, tylko na smietanie, najchetniej truskawkowy. Tort bede dziecku robic na urodziny, bo tu nie robia dobrych.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek Ty też masz słodki brzu..io
Pod koniec rośnie w zastraszającym tempie.
Kapta no to lokator pierwsza klasa
A czym się wspierasz przy tej kiepskiej morfoligii,podziel się,pliss
Natka jak ja tylko rękę na brzuchu położę to mój zaraz dupke wystawia
Mala79, ania.g, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Laski, co pieka duzo i dobrze. Potrzebuje przepis na biszkopt, ktory zawsze wychodzi z kremem, ale nie na masle, tylko na smietanie, najchetniej truskawkowy. Tort bede dziecku robic na urodziny, bo tu nie robia dobrych.
Wszystko samo się kręci w mikserze czy robocie. Dajesz 5 całych jajek,szklankę cukru zwykłego i to 20 minut nastawiasz w robocie i ci miksuje,po tym czasie wsypujesz delikatnie 1 szklankę mąki i łyżką mieszasz.
Wstawiam instrukcję.
https://youtu.be/tsuIN2_8U6s
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:52
Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dziobak, weź zajrzyj na mojewypieki.com tam jest przepis na biszkopt rzucany- i mnie zawsze wychodzi. Zerknij tez na zakładkę torty- babka bazuje na kremie ze śmietany i mascarpone, przy czym ja za nim nie przepadam, wydaje mi sie za ciężki i często robię z bita śmietana
Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
już po robocie ale jedziemy dziś do Gierłoży na zlot motocyklistów i gramy tam piknik... będzie się działo
W końcu zrobiło się ciepło
Mała
A wszystkim udanej soboty ... jeszcze zaglądnęania.g, Aasiula, Dziobak, Mala79, macduska, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Sonya, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny