35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry
Nosz kur zapial
Sobota i co ja juz od 6 spac nie moge
Robilam wczoraj sernik na zimno ( goscie)
I zapomnialam o galaretce
Wchodze do kuchni a ona zastygnieta w dzbanku
Zamiast na serniku
Musze nowa robicmoremi, Aasiula, BISCA, Reni, peppapig, Mala79, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Kapta, spoko z tym wymazem,jak gin sprawny to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy
Kkisia, sernik w dzbanku na pewno zrobi furrore
My dzis wybywamy w gosci i fajnie bo ostatnio u nas dosc czesto znajomi sie goscili, co bylo juz troszke meczace
Milego dnia babymoremi, Aasiula, kkisia, peppapig, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mi się też poród śnił. Chciałam napisac, że to przez Dziobaka i Iwcię, bo one jakieś mrożące krew w żyłach filmy wrzucają na fejsa, ale nie... Poród śnił mi się wczoraj. Ja się wypisuję
Bry
Ruszamy w rejs. BuziakiAasiula, kkisia, Dziobak, peppapig, Mala79, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Simba, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bry u mnie paskudnie i pada
przejmuje paleczke po Asiuli- co prawda myslalam ze to zwykla grypa zoladkowa ale niestety wyrostek- na antybiotyku, w pn kontrol jak brak reakcji to pod noz...., normalnie jak nie urok....iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Dzień dobry
Kapta, Morek śnicie o porodach a ja dziś całą noc mordowałam stada wampirów...
Jestem już po wizycie w laboratorium uboższa o pięć fiolek krwi i 326 zł. Sama radość z rana
Miłego dniakkisia, moremi, peppapig, Mala79, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry,
M'y w drodze juz od 4h rano. Chcialam sie przywitac o 3h ale nie chcialam Was budzic
Za 1h30 bedziemy n'a miejscu
Pogoda ok
Pozdrawiam wiedzmole
ania.g, kkisia, moremi, peppapig, Mala79, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sonya, malgos741, Mega, Simba, dorbie, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Nosz kur zapial
Sobota i co ja juz od 6 spac nie moge
Robilam wczoraj sernik na zimno ( goscie)
I zapomnialam o galaretce
Wchodze do kuchni a ona zastygnieta w dzbanku
Zamiast na serniku
Musze nowa robicmoremi, BISCA, peppapig, Mala79, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja, cała jestem zafascynowana malowaniem. Byłam szafę zamówić i teraz nam łóżko nie pasuje...przydałoby się nowe.
Mi chyba nie śnił się poród,jednak jeden sen był straszny. Brzuch miałam jakby przexźroczysty i co jakiś czas wystawała z niego a to noga, a to reka..ja to próbowałam upychać na miejsceI co jeszcze..spróbuje coś nadrobić, zamieniam się cała w budyń! Chodzę w kółko,wszystko zapominam,rzeczy wylatuja mi rąk. W nocy przewracam się na bok trzymając się ściany i to na raz,dwaa,trzyyyy...Jeszcze trochę
Dobrego dnia
moremi, caffe, ania.g, Mala79, SolarPolar, iwcia77, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:możesz tą samą galaretkę podgrzać i ona znów zastygnie - już na serniku...
My też już w drodze
Słońce jestpeppapig, iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGretka nie boj zaby tak jak dziewczyny pisza lepiej sie tym zajac od razu
Kapta Morek ale mialyscie sny
Bisca daj znac jak dotrzesz na miejsce
Ja dzisiaj w planach mam zamiar wybyc z Synem tylko ja i Mlody we dwoje
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 10:31
ania.g, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sobotnio.
Widzę, że noc snów była dziś. Mi się snił mój Młody jak był małym dzieckiem. Nosiłam go na rękach.
Fajne macie brzuchy dziewczyny ale faktycznie juz teraz ciężko się robi.
Gretka - to kiszka jednym słowem! Też jestem zdania, żeby zrobić porządek z wyrostkiem od razu.
Miłej soboty!peppapig, ania.g, moremi, Mala79, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość