35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonya wrote:Dziewczyny, znikam . Ziółka schną i co ksiondzu potem przyniosę. Do juterka.
iwcia77, Mala79, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, Sonya, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Juz niczego nie ogarniam....w niedziele przyjezdza brat meza na dwa dni, a ja zaraz potem do Krakowa. Zauwazylam ze testy owulacyjne zmieniaja swoj status z negatywu na pozytyw w z predkacia swiatla- u mnie,nie ufam im juzi unzlam ze trza sie bzykac bez przerwy
A watki lacze tak od czapy poniewaz wypilam dwie lampki maszalnego i i dzie mi w beretMala79, Bursztyn, Sonya, Mega lubią tę wiadomość
-
Corka ma robila dzis porzadki w pokoju, przy okazji tez w szkolnym plecaku. I znalazla co? Kanapeczke w pojemniku na sniadanie. Taka datowana gdzies na 20 czerwca. Chlebka to juz kanapeczka nie przypominala. Plesn taka, ze Fleming oszalalby z radosci.
Dobrze chociaz, ze nie wrzuca kanapek za lozko...iwcia77, Mala79, Bliska 77, dorbie, kkisia, SolarPolar, Sonya, BISCA, caffe, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ta pielgrzymka do kurii krakowskiej i spotkanie z Bozia dobrze siostrze zrobi
Zawsze tylko przejazdem w drodze i czasu nigdy nie bylo na zwiedzenie miasta echBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Corka ma robila dzis porzadki w pokoju, przy okazji tez w szkolnym plecaku. I znalazla co? Kanapeczke w pojemniku na sniadanie. Taka datowana gdzies na 20 czerwca. Chlebka to juz kanapeczka nie przypominala. Plesn taka, ze Fleming oszalalby z radosci.
Dobrze chociaz, ze nie wrzuca kanapek za lozko...
Mala79, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, kapturnica, kkisia, Sonya, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi rilax
Zdrobnienia nie zabijają. Ołówek w oku takMala79, iwcia77, Bursztyn, macduska, Bliska 77, moremi, kapturnica, kkisia, Sonya, BISCA, caffe, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ta pielgrzymka do kurii krakowskiej i spotkanie z Bozia dobrze siostrze zrobi
slyszlam, ze ktoras z uczestniczek naszego kola rozancowego wyrazila chec pielgrzymowania do Krakowa?
iwcia77, Mala79, Bliska 77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A wiecie co ze jeszcze w Krakowie nie bylam jak zyje...
Zawsze tylko przejazdem w drodze i czasu nigdy nie bylo na zwiedzenie miasta ech
musisz to naprawic i zadosc uczynic- nie wiem jak sie to pisze, bowiem mszalne wplywa na funkcje kognitywneiwcia77, Mala79, Bliska 77, moremi, kapturnica, kkisia, Sonya lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez na to licze, moze dostapie lask albo objawienia
slyszlam, ze ktoras z uczestniczek naszego kola rozancowego wyrazila chec pielgrzymowania do Krakowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 23:35
Bursztyn, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Moremi rilax
Zdrobnienia nie zabijają. Ołówek w oku takiwcia77, Mala79, moremi, kkisia, Bozia3, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:dobrze siostra slyszala..szykuja sie na pielgrzymke ..tylko zapomnialam kto dokladnie
ale to nic,ja i Bozia damy rade, jak zawszeiwcia77, Mala79, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Jesli finanse mi na to pozwola to dlaczego nie z checia przyjadę
iwcia77, Bliska 77, Mala79, Dziobak, moremi, kkisia, Sonya, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, sadbuttrue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny