35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa i kłamstwo nie nie nieBursztyn wrote:nie wierze, klamiesz jak moje testy owulacyjne

Jesli starczy mi kasy to przyjade w sierpniu jeszcze bo i tak bede we Wrocławiu wiec to juz blizej niz dalej chyba jakos tak wg km
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wrzucalam za łóżkoDziobak wrote:Corka ma robila dzis porzadki w pokoju, przy okazji tez w szkolnym plecaku. I znalazla co? Kanapeczke w pojemniku na sniadanie. Taka datowana gdzies na 20 czerwca. Chlebka to juz kanapeczka nie przypominala. Plesn taka, ze Fleming oszalalby z radosci.
Dobrze chociaz, ze nie wrzuca kanapek za lozko...
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo! Dzisiejszej nocy na tapecie był mój poród niestety z racji ,że zadzwonił przypominacz żebym zeżarła codzienna dawke prochów na tarczyce to zgubiłam wątek i skończyło sie na powolnym odchodzeniu wód i skurczach. Znaczy sie chodzimy w ciąży dalej
.
Acha i jakby kto nie zauważył mamy sierpień juz .Matko z córka trza sie szykować na armagedon w majtach niedługo.
Miłego baby ja na 9 ta do gina na nfz , który dzis zrobi mi az podwójna przyjemność mianowicie pogrzebie i w piczy i w dupie podobno pobierającwymaz na paciorkowca
Już sie nie moge doczekac tego zaszczytu. 
Morek ciuchy by chętnie pojechały do Ciebie ale zauważ ,że my mamy zbyt małą różnicę w tygodniach ciąży. To musi byc to minimum 3,4 miechy żeby sie uzbierało odłożonych betów
kkisia, Bliska 77, moremi, Aasiula, Sonya, ania.g, peppapig, Mala79, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość