X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie siewkami zajmię. I sie zgłosze w odpowiednim czasie. Proszę pozdrowić ksiondza, wikarego i przede wszystkim siostre.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonya wrote:
    Najpierw ziułka potem sie s ksiondzem porozmawia. ;)
    A aa nie tak szybko przekabacic chcesz nam ksiendza zioleczkami oj oj nieladnie tak!

Sonya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonya wrote:
    Heretyczko, jaka dojrzała? Litości.
    no własnie mysle ze to ty

Sonya, anna maria lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czyli , ze jak ktos go znajdzie to ci go przyprowadzi do domu? tam sa DANE schroniska czy twoje?
    Są dane schroniska ale wszyscy już wiedzą czyj to pies i gdzie go dowieźć :) a jak nie to dzwonią do schroniska i schronisko informuje czyj Ares jest i też wtedy dzwonią do mnie poinformować że się znalazł. Tak to działa.

iwcia77, anna maria, Mala79, Bliska 77, caffe, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiec doskonala :-)
    Heretyczka wrote:
    tutaj była staraczka 'dojrzała'....to ty?

Sonya, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no własnie mysle ze to ty

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Proszę ksiendza A.
    Ta niewiasta chce sie wyspowiadac
    Czy ksiondz ma teraz czas?
    Ksiondz jest zajety ministrantami .pokazuje do czego sluza oleje ;-)

Sonya, Mala79, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybyś mnie spytała pół roku temu o chęć rozmnożenia, odpowiedziałabym: fajnie, ale swoje zrobiłam. Mam inne priorytety. Zmieniły się przez ciążę niespodziankę, a potem jej utratę. Więc staraczką świeżutką jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:47

Bozia3, iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonya powiedz ile masz lat ?

201407014965.png
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40

iwcia77, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedarłam sie przez stosy ubran małego.I powiem Wam ,ze Elf miała racje jest tego dużo za dużo i na bank młody nie zdąży wielu rzeczy założyc. Posegregowałam wielkościami i myśle ,ze do roczku nie mam co więcej kupować mu ciuchow. Bo tyle tego jest. Dziewczyny brac sie za robienie dzieciorÓÓÓFF bo gdzieś to muszę potem odesłac =D .
    Jutro cześci do komody maja dowieźć małz ja złoży a ja się biore za odświeżanie ich i prasowanie wszystkiego =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:53

Sonya, Mala79, iwcia77, anna maria, macduska, Bliska 77, ania.g, Dziobak, dorbie, kkisia, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sonya Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, znikam . Ziółka schną i co ksiondzu potem przyniosę. Do juterka.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mysle i mysle ..na plebani u Andzeja chyba nie ma organisty i ministranta...myle sie?

anna maria, Mala79, Heretyczka, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta gdyby to bylo takie proste zaciazyc...
    Ale ciesze sie razem z Toba ze juz prawie wszystko gotowe :-)

Bliska 77, anna maria, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie chcialam pochwalic, ze mam kolejny kg w dol, czyli od polowy czerwca 5,5-6kg poszlo sie.... Alez sie ciesze, w koncu cos sie ruszylo, dieta b.restrykcyjna plus codzienne cwiczenia po ok 25-30min, w koncu daja efekty no i chyba tarczyca zaczyna sie stabilizowac przy dawce euthyroxu 250, przy starszej corce tez tak mialam, okolo rok po porodzie dieta i cwiczenia zaczely dzialac, widac zatem ze u mnie organizm potrzebujue okolo roku by powrocic do stanu poprzedzajacego faszerowanie hormonami dla staraczek ;)

anna maria, Mala79, ania.g, Bozia3, macduska, Bursztyn, moremi, Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co jest z Magda* nadal jest w PL ?

dorbie lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak mysle i mysle ..na plebani u Andzeja chyba nie ma organisty i ministranta...myle sie?
    som
    niezłe ciacha
    A.

iwcia77, moremi, Mala79, kkisia, BISCA, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech bedzie pochwalony

Juz niczego nie ogarniam....w niedziele przyjezdza brat meza na dwa dni, a ja zaraz potem do Krakowa. Zauwazylam ze testy owulacyjne zmieniaja swoj status z negatywu na pozytyw w z predkacia swiatla- u mnie,nie ufam im juzi unzlam ze trza sie bzykac bez przerwy ;)
    A watki lacze tak od czapy poniewaz wypilam dwie lampki maszalnego i i dzie mi w beret ;)

moremi, iwcia77, Reni, Mala79, macduska, Bliska 77, kkisia, Sonya, BISCA, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przedarłam sie przez stosy ubran małego.I powiem Wam ,ze Elf miała racje jest tego dużo za dużo i na bank młody nie zdąży wielu rzeczy założyc. Posegregowałam wielkościami i myśle ,ze do roczku nie mam co więcej kupować mu ciuchow. Bo tyle tego jest. Dziewczyny brac sie za robienie dzieciorÓÓÓFF bo gdzieś to muszę potem odesłac =D .
    Jutro cześci do komody maja dowieźć małz ja złoży a ja się biore za odświeżanie ich i prasowanie wszystkiego =D
    Poproszę.

iwcia77, kapturnica, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    som
    niezłe ciacha
    A.
    kto???

‹‹ 10684 10685 10686 10687 10688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ