35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:czyli , ze jak ktos go znajdzie to ci go przyprowadzi do domu? tam sa DANE schroniska czy twoje?
a jak nie to dzwonią do schroniska i schronisko informuje czyj Ares jest i też wtedy dzwonią do mnie poinformować że się znalazł. Tak to działa.
iwcia77, anna maria, Mala79, Bliska 77, caffe, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gdybyś mnie spytała pół roku temu o chęć rozmnożenia, odpowiedziałabym: fajnie, ale swoje zrobiłam. Mam inne priorytety. Zmieniły się przez ciążę niespodziankę, a potem jej utratę. Więc staraczką świeżutką jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:47
Bozia3, iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Przedarłam sie przez stosy ubran małego.I powiem Wam ,ze Elf miała racje jest tego dużo za dużo i na bank młody nie zdąży wielu rzeczy założyc. Posegregowałam wielkościami i myśle ,ze do roczku nie mam co więcej kupować mu ciuchow. Bo tyle tego jest. Dziewczyny brac sie za robienie dzieciorÓÓÓFF bo gdzieś to muszę potem odesłac
.
Jutro cześci do komody maja dowieźć małz ja złoży a ja się biore za odświeżanie ich i prasowanie wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:53
Sonya, Mala79, iwcia77, anna maria, macduska, Bliska 77, ania.g, Dziobak, dorbie, kkisia, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie chcialam pochwalic, ze mam kolejny kg w dol, czyli od polowy czerwca 5,5-6kg poszlo sie.... Alez sie ciesze, w koncu cos sie ruszylo, dieta b.restrykcyjna plus codzienne cwiczenia po ok 25-30min, w koncu daja efekty no i chyba tarczyca zaczyna sie stabilizowac przy dawce euthyroxu 250, przy starszej corce tez tak mialam, okolo rok po porodzie dieta i cwiczenia zaczely dzialac, widac zatem ze u mnie organizm potrzebujue okolo roku by powrocic do stanu poprzedzajacego faszerowanie hormonami dla staraczek
anna maria, Mala79, ania.g, Bozia3, macduska, Bursztyn, moremi, Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech bedzie pochwalony
Juz niczego nie ogarniam....w niedziele przyjezdza brat meza na dwa dni, a ja zaraz potem do Krakowa. Zauwazylam ze testy owulacyjne zmieniaja swoj status z negatywu na pozytyw w z predkacia swiatla- u mnie,nie ufam im juzi unzlam ze trza sie bzykac bez przerwy
A watki lacze tak od czapy poniewaz wypilam dwie lampki maszalnego i i dzie mi w beretmoremi, iwcia77, Reni, Mala79, macduska, Bliska 77, kkisia, Sonya, BISCA, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przedarłam sie przez stosy ubran małego.I powiem Wam ,ze Elf miała racje jest tego dużo za dużo i na bank młody nie zdąży wielu rzeczy założyc. Posegregowałam wielkościami i myśle ,ze do roczku nie mam co więcej kupować mu ciuchow. Bo tyle tego jest. Dziewczyny brac sie za robienie dzieciorÓÓÓFF bo gdzieś to muszę potem odesłac
.
Jutro cześci do komody maja dowieźć małz ja złoży a ja się biore za odświeżanie ich i prasowanie wszystkiegoiwcia77, kapturnica, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!