35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
No wreszcie można oddychać, słońca nie ma, ooo, jednak gdzieś zza chmur próbuje się przebić, ale pewnie to jeszcze trochę potrwa. W każdym razie dzisiaj w nocy, śpiąc przy otwartych oknach wszystkich, co jakiś czas się budziłam i z przyjemnością chłonęłam ten chłód
Potem na zewnątrz owiała mnie jakaś mżawka i jest ok. Organizm odpoczywa po upale 
No to miłego chłodnego dnia życzę !
A kawy wypiłam już połowę.
Aasiula, moremi, ania.g, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
I my się witamy! Dojechaliśmy bez problemów, młody widać wydał się w rodziców i mu podróże służą. Na 14h trasy (w tym 3 godzinne przystanki) płakał może 30 minut.
Moruś, brzuchol cudowny.
Peppa, trzymam kciuki, żeby się naprostowywalo.
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Dziobak, Simba, ania.g, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witam! Co słychać?? Udało się którejś?? Ja drugi cykl na Pregnylu , już po owulacji i czekam na efekty
Pozdrawiam gorąco!
O, widzisz, a ja w tym miesiącu pierwszy raz od starań straciłam orientację , kiedy owulacja i nie wiem, czy była , czy nie
Upał zaburzył i temperaturę i śluz
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia i pomyśleć że te upały mają być do 25 sierpnia, jak to wytrzymać??!! Miałam już nie kupować żadnych letnich rzeczy ale za mało mam bluzek na ramiączkach a teraz inaczej nie da się ubrać no i polecę dziś kupić ze dwie
moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:O, widzisz, a ja w tym miesiącu pierwszy raz od starań straciłam orientację , kiedy owulacja i nie wiem, czy była , czy nie
Upał zaburzył i temperaturę i śluz 
To trzymam kciuki żeby udało się tak z zaskoczenia
nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
nick nieaktualny, Simba, ania.g, nick nieaktualny, Natka_79, Mega, iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyyesenia wrote:Margolcia i pomyśleć że te upały mają być do 25 sierpnia, jak to wytrzymać??!! Miałam już nie kupować żadnych letnich rzeczy ale za mało mam bluzek na ramiączkach a teraz inaczej nie da się ubrać no i polecę dziś kupić ze dwie

No mam nadzieję, że wcześniej jednak się skończą. Ja w sobotę przeczekałam po prostu dzień w domu, jak w bunkrze, pozasłaniałam okna, i po prostu czekałam, aż będzie 19.00
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:To trzymam kciuki żeby udało się tak z zaskoczenia

Dzięki, choć sądzę, że to bardzo mało prawdopodobne. Może tej owulacji w ogóle w tym miesiącu nie będzie. Półtora roku temu tak miałam, że po szczególnym dole z powodu braku ciąży nie miałam owulacji w jednym miesiącu, a teraz też moje rozczarowanie było spotęgowane, może organizm musi odpocząć. -
nick nieaktualnyMargolcia tak bym chciała żeby nam wszystkim starającym się udało.
Ja zmieniłam lekarza , 2 cykl z nim jestem . Na razie dostałam tylko Pregnyl, a jak się teraz nie uda to mam brać Clo, dostanę Pregnyl i pewnie Luteinę. Najgorsze jest to czekanie , bo po Pregnylu najlepiej zrobić test 13 dni po.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, będziemoremi wrote:Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:32
moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Margolcia tak bym chciała żeby nam wszystkim starającym się udało.
Ja zmieniłam lekarza , 2 cykl z nim jestem . Na razie dostałam tylko Pregnyl, a jak się teraz nie uda to mam brać Clo, dostanę Pregnyl i pewnie Luteinę. Najgorsze jest to czekanie , bo po Pregnylu najlepiej zrobić test 13 dni po.
Też tak czasem myślę, a żebyśmy już wszystkie były w ciąży
Ja od prawie roku jestem u bardzo dobrego lekarza, też biorę luteinę od niedawna, bo niby progesteron w normie , ale mogłoby go być więcej.
ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Morzna?
Morzna!yesenia wrote:Witam! Co słychać?? Udało się którejś?? Ja drugi cykl na Pregnylu , już po owulacji i czekam na efekty
Pozdrawiam gorąco!
Reni, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry

Nadrobilam.
Najlepsze zyczenia Wiedzmy obchodzace!
Elfik - czy ja juz pisalam, ze jestem gotowa placic za to by moc cie czytac?
Ciezarowki trzymajcie sie!
Strasznie zazdroszcze Paszczakom ze juz w Polszy przed nami wyjazd w sobote. Ehhh...
Zjem cos
ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A rośnie sobiepeppapig wrote:Ania a Twój bebenek jak tam?

edit: z zawartością 100 gramowej kluski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:54
ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No dajta spokój z tą golizną, rozstępy po pierwszej ciąży mam prezentować czy jak? Uciec z wrzaskiem chcą ?moremi wrote:Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
chyba dojrzałam do tego, żeby zakończyć zabawę z naprotechnologią

10dc a ja zapominam zmierzyć temp
i niech tak zostanie
a może zaliczę klasyczną wpadkę?
chociaż jest tak gorąco, że mi się seksić nie chce
ania.g, nick nieaktualny, Simba, moremi, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość