35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
No wreszcie można oddychać, słońca nie ma, ooo, jednak gdzieś zza chmur próbuje się przebić, ale pewnie to jeszcze trochę potrwa. W każdym razie dzisiaj w nocy, śpiąc przy otwartych oknach wszystkich, co jakiś czas się budziłam i z przyjemnością chłonęłam ten chłódPotem na zewnątrz owiała mnie jakaś mżawka i jest ok. Organizm odpoczywa po upale
No to miłego chłodnego dnia życzę !
A kawy wypiłam już połowę.Aasiula, moremi, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
I my się witamy! Dojechaliśmy bez problemów, młody widać wydał się w rodziców i mu podróże służą. Na 14h trasy (w tym 3 godzinne przystanki) płakał może 30 minut.
Moruś, brzuchol cudowny.
Peppa, trzymam kciuki, żeby się naprostowywalo.Margolcia88, Aasiula, moremi, Dziobak, Simba, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witam! Co słychać?? Udało się którejś?? Ja drugi cykl na Pregnylu , już po owulacji i czekam na efekty
Pozdrawiam gorąco!
O, widzisz, a ja w tym miesiącu pierwszy raz od starań straciłam orientację , kiedy owulacja i nie wiem, czy była , czy nieUpał zaburzył i temperaturę i śluz
yesenia, moremi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia i pomyśleć że te upały mają być do 25 sierpnia, jak to wytrzymać??!! Miałam już nie kupować żadnych letnich rzeczy ale za mało mam bluzek na ramiączkach a teraz inaczej nie da się ubrać no i polecę dziś kupić ze dwie
moremi, Margolcia88, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:O, widzisz, a ja w tym miesiącu pierwszy raz od starań straciłam orientację , kiedy owulacja i nie wiem, czy była , czy nie
Upał zaburzył i temperaturę i śluz
To trzymam kciuki żeby udało się tak z zaskoczeniaMargolcia88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
dorbie, Simba, ania.g, macduska, Natka_79, Mega, iwcia77, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyyesenia wrote:Margolcia i pomyśleć że te upały mają być do 25 sierpnia, jak to wytrzymać??!! Miałam już nie kupować żadnych letnich rzeczy ale za mało mam bluzek na ramiączkach a teraz inaczej nie da się ubrać no i polecę dziś kupić ze dwie
No mam nadzieję, że wcześniej jednak się skończą. Ja w sobotę przeczekałam po prostu dzień w domu, jak w bunkrze, pozasłaniałam okna, i po prostu czekałam, aż będzie 19.00ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:To trzymam kciuki żeby udało się tak z zaskoczenia
Dzięki, choć sądzę, że to bardzo mało prawdopodobne. Może tej owulacji w ogóle w tym miesiącu nie będzie. Półtora roku temu tak miałam, że po szczególnym dole z powodu braku ciąży nie miałam owulacji w jednym miesiącu, a teraz też moje rozczarowanie było spotęgowane, może organizm musi odpocząć. -
nick nieaktualnyMargolcia tak bym chciała żeby nam wszystkim starającym się udało.
Ja zmieniłam lekarza , 2 cykl z nim jestem . Na razie dostałam tylko Pregnyl, a jak się teraz nie uda to mam brać Clo, dostanę Pregnyl i pewnie Luteinę. Najgorsze jest to czekanie , bo po Pregnylu najlepiej zrobić test 13 dni po.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:32
moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Margolcia tak bym chciała żeby nam wszystkim starającym się udało.
Ja zmieniłam lekarza , 2 cykl z nim jestem . Na razie dostałam tylko Pregnyl, a jak się teraz nie uda to mam brać Clo, dostanę Pregnyl i pewnie Luteinę. Najgorsze jest to czekanie , bo po Pregnylu najlepiej zrobić test 13 dni po.
Też tak czasem myślę, a żebyśmy już wszystkie były w ciąży
Ja od prawie roku jestem u bardzo dobrego lekarza, też biorę luteinę od niedawna, bo niby progesteron w normie , ale mogłoby go być więcej.ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Nadrobilam.
Najlepsze zyczenia Wiedzmy obchodzace!
Elfik - czy ja juz pisalam, ze jestem gotowa placic za to by moc cie czytac?
Ciezarowki trzymajcie sie!
Strasznie zazdroszcze Paszczakom ze juz w Polszy przed nami wyjazd w sobote. Ehhh...
Zjem cosComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ania a Twój bebenek jak tam?
edit: z zawartością 100 gramowej kluskiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:54
ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
moremi, Mega, iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chyba dojrzałam do tego, żeby zakończyć zabawę z naprotechnologią
10dc a ja zapominam zmierzyć tempi niech tak zostanie
a może zaliczę klasyczną wpadkę?
chociaż jest tak gorąco, że mi się seksić nie chceania.g, macduska, Simba, moremi, Heretyczka, Mega, SolarPolar, gosia7122, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość