35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:chyba dojrzałam do tego, żeby zakończyć zabawę z naprotechnologią
10dc a ja zapominam zmierzyć tempi niech tak zostanie
a może zaliczę klasyczną wpadkę?
chociaż jest tak gorąco, że mi się seksić nie chce
No fakt, upał źle wpływa na chęci. -
nick nieaktualnyReni wrote:chyba dojrzałam do tego, żeby zakończyć zabawę z naprotechnologią
10dc a ja zapominam zmierzyć tempi niech tak zostanie
a może zaliczę klasyczną wpadkę?
chociaż jest tak gorąco, że mi się seksić nie chce
W pełni podzielam Twoje zdanie odnosnie mierzenia temperatury.
Odnosnie chęci do sexu to wręcz przeciwnie.
I po plecach nie ciągnie w trakcie.moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No dajta spokój z tą golizną, rozstępy po pierwszej ciąży mam prezentować czy jak? Uciec z wrzaskiem chcą ?
Simba, ania.g, Mega, iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:W pełni podzielam Twoje zdanie odnosnie mierzenia temperatury.
Odnosnie chęci do sexu to wręcz przeciwnie.
I po plecach nie ciągnie w trakcie.Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
a kto czeka do późno w nocy??
przy takich temp ja już odpadam ok 21
a gdzie czekać do późno w nocy
macduska wrote:Późno w nocy juz nie. Przecież nie bzykam się w samo południe!moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kurcze a może by tak się z kimś pokłócić? obudzić się
jakiś kijaszek gdzieś w jakąś dziurę
idę na inne wątki, może ktoś cośSimba, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze a może by tak się z kimś pokłócić? obudzić się
jakiś kijaszek gdzieś w jakąś dziurę
idę na inne wątki, może ktoś coś
Idź idź, znowu będzie nalot dywanowy wsciekłych bab!moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a kto czeka do późno w nocy??
przy takich temp ja już odpadam ok 21
a gdzie czekać do późno w nocy
O 21 to ja do domu z ogrodu przychodzę. Potem kolacja, prysznic, odpoczynek na kanapie, film jakis albo drzemka i tak około północy do sypialni można się przenieść.Aasiula, Mega, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
a mam je w dupie
właśnie siedzę na nowym wątku dziewczynka jęczy, że nie może się doczekać dzidziusia
ma 21 lat
macduska wrote:Idź idź, znowu będzie nalot dywanowy wsciekłych bab!Simba, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, dorbie, kapturnica, Dziobak, gosia7122, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mam je w dupie
właśnie siedzę na nowym wątku dziewczynka jęczy, że nie może się doczekać dzidziusia
ma 21 lat
Tu coś dla Ciebie:
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,96198,499.htmlmoremi, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
"a co to znaczy "nigdy nie zabezpieczaliśmy się" ? tzn., że zawsze uprawialiście seks z końcem w środku"
dobra na chwilę się oddalę, muszę odpalić wyobraźnię do powyższego postu, ale przy obecnych temperaturach może to potrwać trochę dłużej
moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:lowe
Tu rozwinięcie:
"Jestem 3 dni po jajeczkowaniu,bardzo mam bolace brodawki. pieka mnie i sa takie jakby gorace. wczoraj jak miałam seks to nawet nie mogłam sie nimi zabawiac przed facetem <smuteczek> tak bardzo bolały. czy to moze byc objaw? <zamyslona>"
Simba, moremi, Aasiula, Heretyczka, Margolcia88, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość