35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze ze ma do swojej dyspozycji emoty o zamysleniu, bo to chyba jej slaba stronamacduska wrote:Tu rozwinięcie:
"Jestem 3 dni po jajeczkowaniu,bardzo mam bolace brodawki. pieka mnie i sa takie jakby gorace. wczoraj jak miałam seks to nawet nie mogłam sie nimi zabawiac przed facetem <smuteczek> tak bardzo bolały. czy to moze byc objaw? <zamyslona>"moremi, macduska, Heretyczka, Reni, caffe, Mega, iwcia77, SolarPolar, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj Boze.........macduska wrote:Tu rozwinięcie:
"Jestem 3 dni po jajeczkowaniu,bardzo mam bolace brodawki. pieka mnie i sa takie jakby gorace. wczoraj jak miałam seks to nawet nie mogłam sie nimi zabawiac przed facetem <smuteczek> tak bardzo bolały. czy to moze byc objaw? <zamyslona>"caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
"u naprotechnologa leczę się już przeszło 5 lat od czerwca 2010 roku. W 19 cyklu udało się zaszłam w długo oczekiwana ciaze....
...Niestety z druga ciążą nie jest wcale tak prosto... właśnie zaczyna się już 12 cykl leczenia napro ( po drodze 1 ciaza biochemiczna) i zaczynam powoli tracić nadzieje. "
oj bo z wiekiem łatwiejiwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ooo aż się wyprostowałam na krześle, bo coś się dzieje
pani napisała, że test negatywny, ale ma spory brzuch i jedzenie z maka staje jej w gardleMargolcia88, moremi, Mega, iwcia77, Dziobak, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
ooo i trafiłam na pyskóweczki
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/przeziebienie-czy-zafasolkowanie,8058,2.htmlMargolcia88, moremi, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Czesc Laleczki
Ale fantastyczny upal w Krakowiebosko
Nadaje z kafejki bo zamkneli mi emerycka biblioteke na czas wakacji
Prosze o info: nowe ciaze sa? inne nowosci?
Tylko szzybko bo niedluge ide do gienkaMargolcia88, macduska, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, gosia7122, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzie wszystkie?
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/bored-meh/bored018 watermark.gif[/img]Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma nowych ciąż
magnesów też nie będzie
wszystkie uciekły z klasy
jestem tylko ja
Margolcia88, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77, Mega, kapturnica, Dziobak, Aasiula, gosia7122, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o i Margolcia przez chwilę, ale pewnie też wypadnie
Burszta czekam na znak sygnał z kliniki
jejuśku jakie emocje
dzis ide tylko tak sobie, zeby sie z nimi poznac, pogadac, usg zrobic, jest 22 dzien cyklu, za 2 dni powinna byc @, nawet test dzis zrobilam, wynik oczywisty.moremi, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale to jeszcze nie
dzis ide tylko tak sobie, zeby sie z nimi poznac, pogadac, usg zrobic, jest 22 dzien cyklu, za 2 dni powinna byc @, nawet test dzis zrobilam, wynik oczywisty.
Taka pierwsza randka znaczy się?Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny