Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróc do Nas szybko Bursztynie

Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek a potem będzie skiełczeć, że cukier jej przeszkodził, bo podobno to zuo

Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to prawda jest!

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe ;-) ). No gdzie te brzuchy?
    Zrobie, zrobie ale goły to on napewno nie bedzie ;)
    Witam sie,
    Dzis mam kryzys temp. Wczoraj po powrocie do domu ze spaceru rozbolał mnie brzuch o więzadła... Bardzo bolało, zaczęłam sie martwić, po dwóch nospach i kilku godzinach leżenia poczułam sie lepiej. Dzis czuje lekki dyskomfort ale nie jest to ból.
    Ludzie chyba maja dość tej pogody. Wszyscy wrzeszczą, dzieci marudne...zaglądam ma długoterminowe prognozy i niby jest ochłodzenie do ok 30st ale nie ma deszczu. Chyba nici z tych grzybów w tym roku.
    Aaa, za tydz w lidlu bedzie trochę ciuszków dla maluchów :)
    To tyle, ide nadrabiać

moremi, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wróc do Nas szybko Bursztynie
    sie bede starac :)
    <3

moremi, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bo to zuo. Dlatego regularnie się go z domu pozbywam. Wczoraj musiałam zjeść torebkę orzeszków w czekoladzie. Zostały jeszcze trzy czekolady. Nie wiem dlaczego takie rzeczy mi ciotka dała. Przecież muszę teraz o męża zadbać.

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Zrobie, zrobie ale goły to on napewno nie bedzie ;)
    Witam sie,
    Dzis mam kryzys temp. Wczoraj po powrocie do domu ze spaceru rozbolał mnie brzuch o więzadła... Bardzo bolało, zaczęłam sie martwić, po dwóch nospach i kilku godzinach leżenia poczułam sie lepiej. Dzis czuje lekki dyskomfort ale nie jest to ból.
    Ludzie chyba maja dość tej pogody. Wszyscy wrzeszczą, dzieci marudne...zaglądam ma długoterminowe prognozy i niby jest ochłodzenie do ok 30st ale nie ma deszczu. Chyba nici z tych grzybów w tym roku.
    Aaa, za tydz w lidlu bedzie trochę ciuszków dla maluchów :)
    To tyle, ide nadrabiać
    Natka, bo w taką pogodę nie ma co się z domu ruszać. A już na pewno nie w dzień.

Dawaj tego brzucha, nawet ubranego :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Siostro Czesławo, meldóję, rze wykonałam genetalne pożontki na zakrystii i plebanii.

S.Dusisława
    upal wali na mozg..przeczytalam " genitalne porzadki" :-O

ja sie tylko witam i spadam pod prysznic, bo nie bede smierdziec wam tu na forum ;D

Mega, Reni, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A hooy z tym upalem, ile moznA.

moremi, kapturnica, iwcia77, Natka_79 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Wy tak narzekacie na upały
    chyba lato mamy

w lato upały, w zimie mróz i tak ma być

moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co Wy tak narzekacie na upały
    chyba lato mamy

w lato upały, w zimie mróz i tak ma być
    Ja tam nie narzekam na upały, ale zimą na mróz będę. Nie lubię i już.

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubię i od pyty śniegu :-D

mnie bardziej przybijają deszcze

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49701f5d79f5.jpg

SolarPolar, moremi, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja lubię i od pyty śniegu :-D

mnie bardziej przybijają deszcze

Ja lubię i upał i mróz. Najgorsze sa właśnie te jesienne szarugi. I przedwiosnie.

iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 dni i koniec urlopu.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Usmialam sie z Waszych rozmow. Aż mi sie lepiej na duszy zrobiło.
    Natka ja tez mam jakis kryzys.Ledwo dowlokłam sie do banku gdzie stało chyba z 9osob do jednej kasy.
    Nie było gdzie usiąść a przede mną stał pan z zapadłej wsi i jebał tak gnojem ,że co chwile musiałam wychodzić przed budynek by zaczerpnąc świeżego powietrza.Normalnie moge rzec ,że chuj niemyty z niego był!!! .
    Moje plecy , a raczej chyba miednica daje mi zajebiście popalic. Chodze jak staruszka przed zejściem z tego świata.Ani okłady , ani masaże nic nie daje .Pewnie jutro podjade do rodzinnej może zna jakąś magie by odpuściło.

Lato lubie ale nie kurwa taki żar ,że sie można z niego zrzygac .

Jedyny plus dzisiejszego dnia to to ,że na olx wyczaiłam wczoraj w dobrej cenie funkiel nówke przewijak z materacykiem i przescieradełkiem.Chwala za gps bo za chuja bym na to zadupie gdzie baba mieszka nie trafiła.
    Moge powiedzieć ,że oprócz termometra i aspiratora na smarki mam już wszystko.
    Więcej grzechów nie pamiętam ręcznik na głowie paruje a wiatrak zapomina sie tak furkocze.

nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, ania.g, anna maria, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracam od gina
    ogladał wyniki z krwi z 12dc , wg niego hormony sa ok i nie musze brac lutki...hmmmm
    w kazdym razie jak w tym cyklu nie wyjdzie to nastepny powtarzamy z Clo, jezeli nastepny tez bedzie do dupy to mi wypisuje skierowanie tu:

http://www.kinderwunsch-aalen.de/

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, caffe, Aasiula, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wracam od gina
    ogladał wyniki z krwi z 12dc , wg niego hormony sa ok i nie musze brac lutki...hmmmm
    w kazdym razie jak w tym cyklu nie wyjdzie to nastepny powtarzamy z Clo, jezeli nastepny tez bedzie do dupy to mi wypisuje skierowanie tu:

http://www.kinderwunsch-aalen.de/
    Jaki poziom tych hormonow?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta czyli co , chodzisz jak rasowa kaczka:-) no tak mialo byc!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jaki poziom tych hormonow?
    nie wiem , głupio mi było wyrywac mu kartke z ręki...i ewentualnie mu mówić że moim zdaniem to jednak powinnam brać lutke ;)

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 10768 10769 10770 10771 10772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ