35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Tak, tak czekam na zmiany w awatarach Natki, Oli (gdzie ona jest?), Ani i Dorbie (mają być gołe
). No gdzie te brzuchy?
Witam sie,
Dzis mam kryzys temp. Wczoraj po powrocie do domu ze spaceru rozbolał mnie brzuch o więzadła... Bardzo bolało, zaczęłam sie martwić, po dwóch nospach i kilku godzinach leżenia poczułam sie lepiej. Dzis czuje lekki dyskomfort ale nie jest to ból.
Ludzie chyba maja dość tej pogody. Wszyscy wrzeszczą, dzieci marudne...zaglądam ma długoterminowe prognozy i niby jest ochłodzenie do ok 30st ale nie ma deszczu. Chyba nici z tych grzybów w tym roku.
Aaa, za tydz w lidlu bedzie trochę ciuszków dla maluchów
To tyle, ide nadrabiaćmoremi, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Morek a potem będzie skiełczeć, że cukier jej przeszkodził, bo podobno to zuo
iwcia77, Mega, macduska, kapturnica, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Zrobie, zrobie ale goły to on napewno nie bedzie
Witam sie,
Dzis mam kryzys temp. Wczoraj po powrocie do domu ze spaceru rozbolał mnie brzuch o więzadła... Bardzo bolało, zaczęłam sie martwić, po dwóch nospach i kilku godzinach leżenia poczułam sie lepiej. Dzis czuje lekki dyskomfort ale nie jest to ból.
Ludzie chyba maja dość tej pogody. Wszyscy wrzeszczą, dzieci marudne...zaglądam ma długoterminowe prognozy i niby jest ochłodzenie do ok 30st ale nie ma deszczu. Chyba nici z tych grzybów w tym roku.
Aaa, za tydz w lidlu bedzie trochę ciuszków dla maluchów
To tyle, ide nadrabiać
Dawaj tego brzucha, nawet ubranego-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Siostro Czesławo, meldóję, rze wykonałam genetalne pożontki na zakrystii i plebanii.
S.Dusisława
ja sie tylko witam i spadam pod prysznic, bo nie bede smierdziec wam tu na forumMega, Reni, moremi, macduska, kapturnica, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co Wy tak narzekacie na upały
chyba lato mamy
w lato upały, w zimie mróz i tak ma byćdorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry.
Usmialam sie z Waszych rozmow. Aż mi sie lepiej na duszy zrobiło.
Natka ja tez mam jakis kryzys.Ledwo dowlokłam sie do banku gdzie stało chyba z 9osob do jednej kasy.
Nie było gdzie usiąść a przede mną stał pan z zapadłej wsi i jebał tak gnojem ,że co chwile musiałam wychodzić przed budynek by zaczerpnąc świeżego powietrza.Normalnie moge rzec ,że chuj niemyty z niego był!!! .
Moje plecy , a raczej chyba miednica daje mi zajebiście popalic. Chodze jak staruszka przed zejściem z tego świata.Ani okłady , ani masaże nic nie daje .Pewnie jutro podjade do rodzinnej może zna jakąś magie by odpuściło.
Lato lubie ale nie kurwa taki żar ,że sie można z niego zrzygac .
Jedyny plus dzisiejszego dnia to to ,że na olx wyczaiłam wczoraj w dobrej cenie funkiel nówke przewijak z materacykiem i przescieradełkiem.Chwala za gps bo za chuja bym na to zadupie gdzie baba mieszka nie trafiła.
Moge powiedzieć ,że oprócz termometra i aspiratora na smarki mam już wszystko.
Więcej grzechów nie pamiętam ręcznik na głowie paruje a wiatrak zapomina sie tak furkocze.
Margolcia88, SolarPolar, moremi, ania.g, anna maria, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywracam od gina
ogladał wyniki z krwi z 12dc , wg niego hormony sa ok i nie musze brac lutki...hmmmm
w kazdym razie jak w tym cyklu nie wyjdzie to nastepny powtarzamy z Clo, jezeli nastepny tez bedzie do dupy to mi wypisuje skierowanie tu:
http://www.kinderwunsch-aalen.de/
moremi, macduska, peppapig, anna maria, caffe, Aasiula, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:wracam od gina
ogladał wyniki z krwi z 12dc , wg niego hormony sa ok i nie musze brac lutki...hmmmm
w kazdym razie jak w tym cyklu nie wyjdzie to nastepny powtarzamy z Clo, jezeli nastepny tez bedzie do dupy to mi wypisuje skierowanie tu:
http://www.kinderwunsch-aalen.de/ -
nick nieaktualny