35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Przytulam wszystkie letko bo sie wszystko lepii..
Tylko informuje iż nie ma opchi co by mnie puścili do domu.
Dołożyli antybiotyk,zaszczyki w brzuchol i czekać ..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo otrzywiście,że zastrzyki lubie was kuć po oczach sese
Jestem zadowolona że tu wylądowałam w domu bym osiwiała do reszty. W razie co mnie ciachną. Gorąco jak pieron ale daje rade, jak sie co bedzie szykować dam znać! Zimnego wszystjiego życzekapturnica, Aasiula, SolarPolar, moremi, macduska, ania.g, gosia7122, iwcia77, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No otrzywiście,że zastrzyki lubie was kuć po oczach sese
Jestem zadowolona że tu wylądowałam w domu bym osiwiała do reszty. W razie co mnie ciachną. Gorąco jak pieron ale daje rade, jak sie co bedzie szykować dam znać! Zimnego wszystjiego życzepeppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde tak czytam I czytam znaczy nadrabiam i co ??
Zaraz nasze ciezarowki sie rozsypia I co nie ma kto je zastapic
Kurde trzeba brac sie do roboty
Kapta wspolczuje bolu naprawde
Trzymaj sie dzielnie
Hera no to już tuz tuz jak nie teraz to za chwilke będziesz w ciazytrzymam kciuki
kapturnica, moremi, peppapig, ania.g, dorbie, iwcia77, kkisia, gosia7122, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde tak czytam I czytam znaczy nadrabiam i co ??
Trzymaj sie dzielnie
Hera no to już tuz tuz jak nie teraz to za chwilke będziesz w ciazytrzymam kciuki
moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurde tak czytam I czytam znaczy nadrabiam i co ??
Trzymaj sie dzielnie
ale trzeba miec nadziejemoremi, iwcia77, kkisia, gosia7122, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:współczuje....chyba nastolatki tak mają, mój brat tez nie ma łatwo ze swoją
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ogolnie chujowo ,wlasnie sie dowiedzialam ze zmarla moja babci 97 lat,szkoda ze nigdy nie poznala Helenki
Mój dziadek zmarł miesiąc po narodzinach Huberta, też go nie poznał.Rozumiem Twój bólanna maria, Sabina lubią tę wiadomość