35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania, współczuję, szkoda.
Dorbie, piękny brzuch
Aasiula, co u ciebie?
Peppa, zdrówka!
Kapta, sił!
Burszta, jak było na pierwszej randce?
Hera, udanego kindermachenowania
No i wszystkim, dużo ochłodyanna maria, Heretyczka, moremi, Margolcia88, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna Maria, współczuje bardzo
Tak swoja droga to upały zbierają żniwo, i nas prawie codziennie przybywa klepsydr a ludzie młodzi, ok 60letni.
Była burza, teraz jest sauna. Moje marne samopoczucie nie chce mnie opuścić
Dorbie, nooo piękny brzuch
Kapta, współczuje tych boleści. Ja mam wrażenie ze młody to mi jelita ugniata i nie działają tak jsk trzebadorbie, Simba, anna maria lubią tę wiadomość
-
Heloł melduje sie
ja już po urlopie, zleciało nie wiem kiedy, a w pracy taki zapier... że zapomniałam, że wypoczęłam
widze piękne brzuchy w awatarachi po cichu licze na taki sam, w końcu córcie też zmajstrowaliśmy w sierpniu
Anna wspieram
a i gdzieś mi śmignęło ze Pepa szykuje sie do porodu, oby jeszcze sie przeciągnełomoremi, macduska, dorbie, Simba, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mój egzemplarz ostro pogrzało. Nie mogę się doczekać kiedy nabierze rozumu i przestanie widzieć tylko czubek własnego nosa.
aniu wspólczuje, ale pocieszające jest to ze nie bedzie wiecznie nastolatka
mnie jakimś cudem to ominęło, a może przespałam
córa traktuje mnie jak przyjaciółke, o wszystkim rozmawiamy, razem chodzimy na imprezy i takie tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:49
moremi, dorbie, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mój dzisiejszy brzuch w awatarze
Fajny brzuch
Wrocilismy na lekcje angielskiegodziewczyna, ktora nas uczy urodziła w listopadzie synka i dzisiaj widzielismy go po raz pierwszy. Cudny maluch
Lublinianki, ogłaszam niniejszym, że planuję przyjazd do Was 22 sierpnia. Ale musimy jakoś racjonalnie to zaplanować, bo jedziemy do mojej kumpeli, więc raczej wieczór na spotkanie mi odpada. I będę musiała gdzieś męża upchnąć, żeby nie zawadzał.efcia, dorbie, Simba, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Za dużo kapusty zjadłaś?
Fajny brzuch
Wrocilismy na lekcje angielskiegodziewczyna, ktora nas uczy urodziła w listopadzie synka i dzisiaj widzielismy go po raz pierwszy. Cudny maluch
Lublinianki, ogłaszam niniejszym, że planuję przyjazd do Was 22 sierpnia. Ale musimy jakoś racjonalnie to zaplanować, bo jedziemy do mojej kumpeli, więc raczej wieczór na spotkanie mi odpada. I będę musiała gdzieś męża upchnąć, żeby nie zawadzał. -
nick nieaktualnyAnamaria- wyrazy współczucia!
Bliskie osoby zawsze odchodzą znienacka i zawsze zbyt wcześnie!
Jedna moja babcia umarła w wieku 68 lat, ledwo ja pamiętam. Druga miała 86, zmarła w sylwestra wieczorem, dzień wcześniej poszła cichcem na obchód gospodarstwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:03
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Za dużo kapusty zjadłaś?
Fajny brzuch
Lublinianki, ogłaszam niniejszym, że planuję przyjazd do Was 22 sierpnia. Ale musimy jakoś racjonalnie to zaplanować, bo jedziemy do mojej kumpeli, więc raczej wieczór na spotkanie mi odpada. I będę musiała gdzieś męża upchnąć, żeby nie zawadzał.
Czy ja się zaliczam do Lublinianek?moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Efcia, dobrze że jesteś. Dlaczego mi te jagodzianki wyszły takie małe? Były super, ale cholernie małe
nie mam pojęcia, ale co nie urosły wogóle?
podejrzewam ze zawiniły drożdże, a może sparzyłaś je zbyt gorącą śmietanka? musi myć ciepła ale taka że włożysz palca i jest ok, tak jak sie sprawdza mleko dla dzieckajest ciepłe ale nie gorące
-
Heretyczka wrote:a po co wam angielski?
dorbie, macduska, efcia, Heretyczka, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!