35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No są takie. Dziobak mnie uswiadomiła, że im więcej metek, tym lepiej
A to było przy okazji jak Reni znalazla mi zdjęcie takiego kocyka. Podobał mi się i teraz nie pamiętam co to był za wzór.
Ha! Mój miał potem powszywane dodatkowe ale i tak wyszukiwał tę pierwszą.
Koc do dzisiaj leży u niego w szfie. Nie pozwala zabrać!ania.g, dorbie, kapturnica, iwcia77, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
O jaaaa ja chce z Lubliniankami! Oczywiscie wkurw mam bo fryzjera mam dopiero 25 i będę wyglądać jak Czesia z klanu na spotkaniu, no ale cóż! Stawie sie!
Morek, przegapilas puki? Strugaj ołówki
Bedzie ckliwie - uwaga.
Macierzyństwo mnie zmieniło. Bardzo, zeby nie powiedziec zajebiscie.
Te wszystkie przejścia z Maksiem, zmusiły mnie do stawienia czoła rzeczywistości pod tytułem: nie wszystko w zyciu jest ładne, proste, gładkie. To mnie zmusiło do stawienia mentalnego czoła chorobom, uposledzeniom, nie odwracaniem wzroku przed "innym". Udało mi sie to. Nie boje sie. Odkąd pojawiły sie twixy, mam wrażenie, ze uzyskałam dodatkowe połączenie ze wszystkimi dziecmi swiata. Wszystkie sa moje. Macierzyństwo zmusiło mnie do pełnej refleksji nad tym co to jest pomagać potrzebującym, nie tylko gadać, ale robić.
Dzisiaj poznałam małego Pawełka, ktory stoczył dzielna walkę o swoje zdrowie. Mały wojownik! Kocham go, wiem ze jest tez jednym z moich dzieci.
Sama nie rozumiałam dlaczego tak bardzo potrzebuje spotkania z nim, ale kiedy wróciłam do domu powiedziałam do M: potrzebowałam spotkania z nim, tak jak potrzebuje sie potwierdzenia na to, ze jakis Bóg gdzieś istnieje. I ten maluch jest dowodem na to. To jest mały, delikatny anioł, zesłany na ziemie zeby nas sprawdzić.
Czuje sie szczęśliwa.ania.g, dorbie, Reni, Heretyczka, kapturnica, macduska, iwcia77, moremi, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, peppapig, anna maria, Dziobak, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:o Boże , Simba, co Tobie??
Czuje sie szczęśliwa.
Cieszę sie Wy jesteście. Chce zeby tu sie rodziło jeszcze wiecej dzieci
Heretyczka, macduska, iwcia77, moremi, SolarPolar, peppapig, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:brzuch imponujacy
az dziw ze nie masz rozstępów
Za to blizne mam jak z horroru - nawet moj gin mnie za nia przepraszał. I raczej lepiej nie bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sama nadal jestem w szoku. Jak miałam cesarkę to sie kilka bab zbiegło go oglądać.
Za to blizne mam jak z horroru - nawet moj gin mnie za nia przepraszał. I raczej lepiej nie bedzie.Simba, iwcia77, moremi, peppapig, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I chyba wiem o czym piszesz Simba odnosnie niepełnosprawności i chorób.
To tak jakby się zaglądało do innego świata!
Tylko ze wcześniej, szybko zasłaniałam zasłony.
To jest chyba jakis idiotyczny strach przed "zarażeniem sie". Głupio sie nawet do tego przyznać...macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI te śpiworki mi się podobają
https://plus.google.com/photos/104648933879505547823/albums/6082430604850619361
Ale szwagierka mi powiedziała, że mój śpiworek, który szyłam dla Huberta, używał Hubi i jej synek i jeszcze ktoś podobno jest w bardzo dobrym stanie, więc musze obejrzeć i wtedy kupię.
Mnóstwo znajomych oferuje mi rózne rzeczy, ale mogliby konkretnie, bo mam mętlik strasznyiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:brzuch imponujacy
az dziw ze nie masz rozstępów
Ja na przykład mam kilka rozstepów na pośladkach i to chyba z czasów dojrzewania, takie skośne jasnemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny