35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
swietne te kocyki
Dorbie- zazdroszcze brzuszka
na dwa dni ma sie obnizyc temperatura- hurra! zabiore sie za prasowanie
tesciowa dzis miala rezonans magnetyczny i doppler..jutro chca powtorzyc rezonans..troszke zastanawiam sie dlaczego? a tesciowa cala przejeta...lekarze jakos nie udzielaja konkretnych informacji...dorbie, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:swietne te kocyki
Dorbie- zazdroszcze brzuszka
na dwa dni ma sie obnizyc temperatura- hurra! zabiore sie za prasowanie
tesciowa dzis miala rezonans magnetyczny i doppler..jutro chca powtorzyc rezonans..troszke zastanawiam sie dlaczego? a tesciowa cala przejeta...lekarze jakos nie udzielaja konkretnych informacji...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Trafiłaś w sedno!
Tylko ze wcześniej, szybko zasłaniałam zasłony.
To jest chyba jakis idiotyczny strach przed "zarażeniem sie". Głupio sie nawet do tego przyznać...
Myslę, że trzeba mieć dużą klasę, żeby się do tego przyznać. Żaden wstyd.moremi, iwcia77, Heretyczka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dla mnie też.
Simba, ja się rozklejam przy takich herosach od dawna. Jako dziecko występowałam w kółku teatralnym przy bibliotece i bardzo często przygotowywaliśmy przedstawienia dla dzieci niepełnosprawnych. Później zawsze były też gry i zabawy. Dlatego też jestem za klasami integracyjnymi. To uwrażliwia dzieci. Dorosłych też.
Dobranoc.Heretyczka, iwcia77, dorbie, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHeloł,ja z komorki nadaje,co u was?
Dalej wszedzie war? Ja dalej leżę,powtorka kwasow żółciowych,wiec coś może powiedzą.
Dobrego dnia wszystkim
ania.g, SolarPolar, moremi, macduska, dorbie, anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Heloł,ja z komorki nadaje,co u was?
Dalej wszedzie war? Ja dalej leżę,powtorka kwasow żółciowych,wiec coś może powiedzą.
Dobrego dnia wszystkimmoremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dzie bry.Wczoraj masaze plus cieple okłady.Kurde żeby przeszło to juz nawet na ten jeVany upał nie będe narzekac .Miałam jechać do rodzinnej ale musze odpuścic bo stolarz sie zapowiedział z montazem szaf na dziś a cholera wie kiedy przyjadą. To dziś wiekszość czasu spędze w łóżku chyba .Może troche odpuści.
Jak nie urok to sraczka.Wiecznie coś musi byc.
Znośnego dnia baby.U mnie noc upalna nic chłodniej sie nie zrobiło .
A mam pytanie jak to jest wie któras bo laski na spuchnięcia na wrześniówkach pija pokrzywe .Prawda to ,ze pomaga na opuchlizne ??
Bo widze ,ze mam opakowanie i sama nie wiem czy zabrac sie za nią .ania.g, SolarPolar, macduska, dorbie, Simba, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Pokrzywa pomaga usuwać wodę z organizmu i działa moczopędnie.
Poczytaj tutaj https://parenting.pl/portal/pokrzywa-w-ciazykapturnica, ania.g, moremi, macduska, dorbie lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witam się w ten upalny poranek.
Lecę do pracy bo tam przynajmniej jest klimaSolarPolar, moremi, macduska, Simba, peppapig, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry
Peppa, trzymam kciuki za wyniki. Oby była poprawa.
Kapta, to masz się bidoku. Ale już niedługo
Niuta, co u Ciebie?Niuta, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja mam póki co przerwę.
Jeszcze półtora cyklu z tabsami i wracam do gry.
Jak tylko gin stwierdzi że mam w ogóle jakaś ovu, to obiecała że przepisze mi letrozol.
Wyciągnę jeszcze od niej duphaston.
I co by tu jeszcze ? Hmmm.moremi, ania.g, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, SolarPolar, Simba, kapturnica, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWitam wiedźmy.
Będę narzekać.
Od prawie miesiaca boli mnie staw w palcu. Jest opuchnięty i zgrubiały. Masci nie pomagają a po naproxenie boli mni zoładek.
Wczoraj zaczęły mnie boleć nadgatstki i stawy kolanowe. Ogólnie czuję się jakby mnie walec przejechał.
To ponarzekałam.
Ciężarówki trzymajcie się.
Miłego dnia wszystkim.Simba, kapturnica, iwcia77, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Witam wiedźmy.
Będę narzekać.
Od prawie miesiaca boli mnie staw w palcu. Jest opuchnięty i zgrubiały. Masci nie pomagają a po naproxenie boli mni zoładek.
Wczoraj zaczęły mnie boleć nadgatstki i stawy kolanowe. Ogólnie czuję się jakby mnie walec przejechał.
To ponarzekałam.
Ciężarówki trzymajcie się.
Miłego dnia wszystkim.
DO zrobienia morf, CRP, OB, kwas moczowy i RF to podstawa, ja bym to zrobiła i do Reumatologamacduska, moremi, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość