35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dlatego też jestem za klasami integracyjnymi. To uwrażliwia dzieci. Dorosłych też.
Pytanie czy zawsze są dobre dla samych zainteresowanych?
Na pewno nie wszystkie niepełnosprawności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:20
moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Duśka, zap stawów do diagnostyki jak jeden staw opuchniety, podejrzane
DO zrobienia morf, CRP, OB, kwas moczowy i RF to podstawa, ja bym to zrobiła i do Reumatologa
Ob, morf i odczyn Waalera-Rosego zrobiłam. Wszystko w normie. Oprócz leukopenii ale mam ją od wielu lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:22
-
A jednak pojechałam do mojej rodzinnej.I z tego co mnie poogladała to sie mi kurVa spojenie rozchodzi i przez to mam taki ból. Ehh najgorsze ,ze nic na to nie poradzi prócz przeciwbólowych i lezenia. Po porodzie przejdzie.
No to nastroiła mnie optymistycznie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:26
dorbie, SolarPolar, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A jednak pojechałam do mojej rodzinnej.I z tego co mnie poogladała to sie mi kurVa spojenie rozchodzi i przez to mam taki ból. Ehh najgorsze ,ze nic na to nie poradzi prócz przeciwbólowych i lezenia. Po porodzie przejdzie.
No to nastroiła mnie optymistycznie .
Kapta- mi napisał gin Ossopan wtedy. Przypomniałam sobie!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Pytanie czy zawsze są dobre dla samych zainteresowanych?
Na pewno nie wszystkie niepełnosprawności.macduska, dorbie, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Ob, morf i odczyn Waalera-Rosego zrobiłam. Wszystko w normie. Oprócz leukopenii ale mam ją od wielu lat.
Raczej Cię nie podejrzewam o dne moczanową, ale jeden palec obrzeknięty to podejrzane
Albo zmiany zwyrodnieniowe, ale za mloda jesteśmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A jednak pojechałam do mojej rodzinnej.I z tego co mnie poogladała to sie mi kurVa spojenie rozchodzi i przez to mam taki ból. Ehh najgorsze ,ze nic na to nie poradzi prócz przeciwbólowych i lezenia. Po porodzie przejdzie.
No to nastroiła mnie optymistycznie .Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Wymyslili kocyki ze specjanymi metkami???
Ale numer!
Mój Pierworodny miał taki kocyk ulubiony i zawsze bawił się własnie metką! Nie zasnał póki jej nie dotknął. Nawet przez sen dotąd przewracał koc aż znalazł metkę. A jaki dramat jak się odpruła!
macduska, dorbie, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No są takie. Dziobak mnie uswiadomiła, że im więcej metek, tym lepiej
Ale wszystkie inne znajome dzieci jaraja sie metkami, wiec tylko moze moj jest jakim orginalem.
dorbie, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kurde, musze odszczekac. Szczek szczek!
Ale wszystkie inne znajome dzieci jaraja sie metkami, wiec tylko moze moj jest jakim orginalem.
Mój Młody też miał metki w nosie. Za to jarał się kółkami wszelkiego rodzaju.Dziobak, dorbie, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry w ogole!
Simba, brzucha nie widzialam!
Mam takiego PMSa jakiego swiat nie widzial. Pol nocy we lzach, ze Adas nie poradzi sobie beze mnie od czwartku, ze jak zasnie bez cycka, ze jest malutki i dzien mu sie rozreguluje. Teraz sie jaram, ze ide do pracy, bo bedzie fajnie i strasznie lubie swoja prace.
Rece opadajo normalnie. Sama soba sie czuje zmeczona...Simba, ania.g, dorbie, iwcia77, macduska, peppapig, Aasiula, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bry w ogole!
Simba, brzucha nie widzialam!
Mam takiego PMSa jakiego swiat nie widzial. Pol nocy we lzach, ze Adas nie poradzi sobie beze mnie od czwartku, ze jak zasnie bez cycka, ze jest malutki i dzien mu sie rozreguluje. Teraz sie jaram, ze ide do pracy, bo bedzie fajnie i strasznie lubie swoja prace.
Rece opadajo normalnie. Sama soba sie czuje zmeczona...
Przed Toba jeszcze wiele stresów, Adaś sobie poradzi :-)ale hormony buzuja
A w końcu kto będzie się nim zajmował? Mama na poczatku?Dziobak, iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oj, Dziobaku, nie wykończ się tak na początku
Przed Toba jeszcze wiele stresów, Adaś sobie poradzi :-)ale hormony buzuja
A w końcu kto będzie się nim zajmował? Mama na poczatku?iwcia77, dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mama miala przyjechac, ale chlop ma jeszcze sporo wolnego, wiec on zostanie na razie. Jak wroci do pracy, to przyjedzie mama. Nie wyobrazalam sobie sytuacji, ze siedza w domu obydwoje i patrza sobie na rece...
To już z daleka pachnie konfliktem.
Dziobak nie denerwuj się, dacie radę!Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mama miala przyjechac, ale chlop ma jeszcze sporo wolnego, wiec on zostanie na razie. Jak wroci do pracy, to przyjedzie mama. Nie wyobrazalam sobie sytuacji, ze siedza w domu obydwoje i patrza sobie na rece...
Ja tam nie wiem jak u nas będzie. Z moja mama konflikt za konfliktem.Dziobak lubi tę wiadomość