35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Kapta jeszcze miesiac i mozesz sie brac za rodzenie
,jestem w szoku jak to szybko zlecialo
A 11wrzesnia mlody moze juz apartament opuszczac.Wczesniej ma zakaz bo ojciec wpadnie w panike.Juz i tak kupiony ma bilet otwarty w razie jakby cos wczesniej wyszlo ,zeby mogl przyjechac nas wybrac.moremi, Mega, ania.g, anna maria, Aasiula, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
a wiesz, że mi gin pozwolił prasować po ivf
powiedział oczywiście nie upijać się, ale jak uprasuję małe co nieco nic się nie stanie
normalnie żyć..a że w taki upał nie da się normalnie żyć, to trzeba pić
Heretyczka wrote:a ja chyba wieczorem odrobine poprasuje....czuje że z ciązy nici w tym cyklu bo cyce flaki...
któras dołączy ?Heretyczka, moremi, krycha.stara, Mega, Aasiula, Simba, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a wiesz, że mi gin pozwolił prasować po ivf
powiedział oczywiście nie upijać się, ale jak uprasuję małe co nieco nic się nie stanie
normalnie żyć..a że w taki upał nie da się normalnie żyć, to trzeba pić
a Simba moze dołaczy?Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
wieczorami to mam zjazd do bazy
normalnie o 19,20 poszłabym już spaćale głupio tak
kurcze muszę wykazać się aktywnością i seksa jakiegoś zrobić, bo te dni
nudamoremi, Mega, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7a42079d759.jpg
do widzenia się z PaństwemHeretyczka, moremi, macduska, dorbie, krycha.stara, Dziobak, Mega, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wqrwa złapałam. Stary dziad się do mnie przyczepił.
Zajechałam pod sklep, zaparkowałam idealnie między liniami, prosto, z jednej i drugiej strony po 20 cm do linii i poszłam na zakupy. To, że dziad z mojej prawej zaparkował na linii miałam w głębokim powazaniu. I wiecie, ze on do mnie ryja wydarł? Że niby ja ch***o parkuję? Myszy go teraz zjedzą i inne klątwy dopadną.Heretyczka, dorbie, Dziobak, Mega, ania.g, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, Simba, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale wqrwa złapałam. Stary dziad się do mnie przyczepił.
Zajechałam pod sklep, zaparkowałam idealnie między liniami, prosto, z jednej i drugiej strony po 20 cm do linii i poszłam na zakupy. To, że dziad z mojej prawej zaparkował na linii miałam w głębokim powazaniu. I wiecie, ze on do mnie ryja wydarł? Że niby ja ch***o parkuję? Myszy go teraz zjedzą i inne klątwy dopadną.
Ja tam jak widze ,że jakiś ciul zaparkował krzywo albo nalinii to parkuje tak ,żeby nie mógł wsiąść i czekałA numery tablic zapamietuje w razie jakby mnie porysował..Wiem wredna jestem ale jak jeden z drugim zdał za kope jajek to niehc sie douczy
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Było zjebać dziada. Jak nie umie parkowac to niech stoi i czeka buc .
Ja tam jak widze ,że jakiś ciul zaparkował krzywo albo nalinii to parkuje tak ,żeby nie mógł wsiąść i czekałA numery tablic zapamietuje w razie jakby mnie porysował..Wiem wredna jestem ale jak jeden z drugim zdał za kope jajek to niehc sie douczy
kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Było zjebać dziada. Jak nie umie parkowac to niech stoi i czeka buc .
Dzien dobry w ogoleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:20
moremi, kapturnica, dorbie, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny