35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:I Zośka?
Kryska?
Wogle cała reszta?
Andzej, żebyś sam nie był to jeszcze przeprasuje kilt. Czirs!Simba, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry!
Peppcia kurde nie dobrze ,że leki nie działają .
Ale nie bój żaby trachną Cię jak co i zajmą sie dobrze małym.Dawaj znać co i jak tam z Wami.Swoją drogą kolejna wrześniówka pojechała na porodówkę bo wody jej odchodzą .Także widze ,że worek pomału sie rozwiązuje. Kciukasy mocno zaciskam za Was!
dorbie, Aasiula, macduska, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Jakiś pech te moje staranie opanował.
Nie dość, że dostałam @ w 24 dc pomimo brania lutki, to gin wybył za urlop na tydzień. Wczoraj miał już być, wybrałam się i coś mnie tknęło żeby jescze zadzwonić do gabinetu.
Tak, był tylko RANO ( normalnie przyjmuje od 15) bo jest na urlopie....
Wkur...zdenerwowałam się znaczy i postanowiłam, ze nie wracamy do domu. Wykręciliśmy w drugą stronę i wylądowalismy na Starówce w Zamościu.
Jak tam jest pięknie!!!! Szczególnie wieczorem!!! Spędzilismy wspaniały wieczór, więc może nie ma tego złego....
Tylko ze stymulacji już w tym cyklu nici bo w czwartek to juz będzie bodajże 10 dc a i jajnik mnie cały czas napier... Znaczy się boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:45
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
O 4 rano obudził mnie skurcz łydki. Chyba trzeba zwiększyć dawkę magnezu.
Przed chwilą przypomniałam sobie koce na oknach Dusi i zrobiłam podobny numer. Na dużej części balkonu mamy rolety takie bambusowe (na zewnątrz) i siatkę na koty. Tym samym wszędzie są haczyki. Na brakującej części zawiesilam właśnie koc. Ciekawe czy to coś pomoże. W każdym razie słońce mi tak przez rolety w mieszkaniu nie wali.
Aasiula, trzymam kciuki.
Dusia, a nie da się jakiegoś smsa wysłać do gina? Szkoda by było marnować cykl.Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Wacia no to mozna sie wkuurw..Znaczy zdenerwowac. Ale może nic nie straconego jest.Przecież na naturalnym cyklu też mozna zajść
. A wcześniejszymiałas stymulowany jak dobrze pamietam to spokojnie jajca będa ładne .
moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałam do gina to kazał mi przyjechać zeby zobaczyc czy na pewno nie ma torbieli. Pierwszy raz brałam clo.
Poza tym nie mam clo ani nic innego do stymulowania a nie pójdę żebrać w aptece.
Pojadę w czwartek. Oczywiscie miejsc juz nie ma jak oznajmiły recepcjonistki. Gin przyjmie i tak ale ta babki takie sfochane wtedy siedzą... Nie dziwię im się w sumie bo pewnie muszą siedzieć dłużej przez to.
I jeszcze mama łazi za mną i ciągle wypytuje co mi lekarz powiedział. Wiem że się martwi tylko wkurza to niemiłosiernie.
Prywatności zero.
Coś mi nastrój siadł widzę. Już nie będę smędzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:51
olala, dorbie, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macdu, nie smędzisz. No komu masz powiedzieć jak nie wiedźmom. Twoja mama ma dobre intencje ale dobrze Cię rozumiem że to wkurza. Trzymaj się kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:59
macduska, kapturnica, moremi, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4