X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kapta ja odpalam nawilżacz powietrza, a za nim stawiam wiatrak
    i czuję się jakbym miała bryzę morską w domu

jeszcze psiknę odswieżycjelem wozducha o zapachu morskiej bryzy i gitarra ;-)
    A sól morską dodajesz do nawilżacza? Bez soli się nie liczy.

Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kapta ja odpalam nawilżacz powietrza, a za nim stawiam wiatrak
    i czuję się jakbym miała bryzę morską w domu

jeszcze psiknę odswieżycjelem wozducha o zapachu morskiej bryzy i gitarra ;-)
    O widzisz dobry pomysł , pewnie trza będzie kupic taki sprzęt bo dla dziecia będzie na bank potrzebny.

Aasiula, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula super wieści... działajcie ;)

Aasiula lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Ty
    sól kamienną biorę pod język ;-)
    moremi wrote:
    A sól morską dodajesz do nawilżacza? Bez soli się nie liczy.

moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezu, przez chwile myslalam ze Twoja mama ma wirtualnego chlopaka z Indii O.o
    hahaha Simba ja tez kuzwa tak myslałam ,dwa razy czytałam tego posta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:55

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żarty żartami ale jak jest tak nagrzane w chacie
    to odpalam na maksa i zalegam blisko
    zajebiście
    kapturnica wrote:
    O widzisz dobry pomysł , pewnie trza będzie kupic taki sprzęt bo dla dziecia będzie na bank potrzebny.

kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, u mnie też były o to spięcia. Ale ostatecznie było wyłączenie routera i nawet raz zabrałam kabel do pracy, chociaż nie było to potrzebne, ale żeby pokazac do czego jestem zdolna. Teraz się uspokoił, no teraz to na drugim obozie jest, wraca z tego i od razu jedzie na obóz kadry do Cetniewa. Teraz nie ma parcia na net, jest trening. W sumie w wakacje mial tydzien odpoczynku na poczatku wakacji i tydzien przed tym obozem, to wtedy miał net do woli, a na treningi i na siłkę chodził też. Reszta trening.
    Grunt to pasja
    U ans w lipcu z ojcem dzielnie odnawiał pokoje.A od piątku zaczynaja treningi w kosza to też mu sie juz laba urwie.Bo jak ich trener nie raz przeciągnie to ledwo rekami i nogami ruszają. Ale faktem jest,ze jak dzieciaki maja zajęcia to na necie nie przesiaduja godzinami..
    U mnie nei zdarzyło sie mi nigdy az tak drastycznie zadziałać by zmieniac hasła czy zabierac przewody bo jednak dośc szybko do niego dotarło juz kilka lat temu ,że matke w przeciwieństrwie do ojca cieżko urobić i zdarzało sie ,że mi nie raz juz rpzeszło i pewnie bym mu odpuściła ale wiedziałam ,że to tylko i wyłącznie dla jego dobra.
    Jak znaja okreslone granice to wiedza na ile sobie moga pozwolic i czym pachnie przegięcie.Odpukać na razie to działa.

Aasiula, moremi, Margolcia88, dorbie, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To chyba zbiorowe myślenie. Też musiałam jeszcze raz przeczytać ;-)

Aasiula, super plan. Ale Twój teraz nie startuje w zadnym maratonie? Niech zimne okłady na jajka zawczasu robi ;-)
    Wacia, a Ty do tego gina w ten czwartek idziesz?

Aasiula, dorbie, Simba, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Aasiula, super plan. Ale Twój teraz nie startuje w zadnym maratonie? Niech zimne okłady na jajka zawczasu robi ;-)
    No wlasnie startuje w Zakopcu lekarka powiedzala ze w sobote przed startem sex musowo a w niedziele to juz bedzie po biegu. W sobote o 2 w nocy ma start :/
    dobiegnie w sobote po poludniu .
    Trudno nic nie zrobie ,moze sie wpasujemy :) w sobote w nocy i tak go wykorzystam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:06

moremi, Simba, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No wlasnie startuje w Zakopcu lekarka powiedzala ze w sobote przed startem sex musowo a w niedziele to juz bedzie po biegu. W sobote o 2 w nocy ma start :/
    Trudno nic nie zrobie ,moze sie wpasujemy :) w sobote w nocy i tak go wykorzystam :)
    To faktycznie ciężko. Moze poważnie pomyślcie o zimnych okladach po maratonie, żeby chlopaki szybciej się wyprodukowali.
    http://www.przedciaza.pl/45-plastry-chlodzace-fertilmate
    A jakiś żel macie?

Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To faktycznie ciężko. Moze poważnie pomyślcie o zimnych okladach po maratonie, żeby chlopaki szybciej się wyprodukowali.
    http://www.przedciaza.pl/45-plastry-chlodzace-fertilmate
    A jakiś żel macie?
    A widzisz nawet nie wiedziałam o takich cudach :)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

I Espresso przez bzykankiem ;-)

Simba, Aasiula, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tam bym się nie stresowała, on biega ciągle, nieobcy mu ten rodzaj wysiłku
    Edit: tylko nawodnić sie musi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:41

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie a Ty tez miałas ten zastrzyk na pekanie ?

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez corka na necie non stop, na komorce. Bywa, ze pyskuje ( szczegolnie przed @ ja nosi), z chlopem sie czasem spina i totalnie ja wakacje rozleniwily. Ale oprocz tego przy Adasiu pomoze, zupe zrobi, posprzata, dorabia sobie wychodzac z psem znajomego. Wiec bilans raczej na zero. Chociaz wkurwic potrafi tak ze uch!! Ale od poniedzialku szkola, wiec sie skonczy rumakowanie.

Bry w ogole.
    Jutro do pracy...

ania.g, moremi, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurcze współczuje Aniu.A tak z własnego doświadczenia zapytam.
    A nie możesz ją ograniczyc z tym internetem i telefonami dając określony cz\as na ich używanie??
    U mnie jak młody zaczyna przeginać z siedzeniem w necie lub zaniedbywaniem obowiązków to po prostu mu przykręcam czas na nim.W dodatku ma okreslony czas maks do kiedy może na nim siedzieć zwłaszcza teraz w czasie wakacji gdy luz od szkoły.I mimo ,ze niekoniecznie mu to pasuje nie ma wyjścia. No a jak córka tak a nie inaczej sie zachowuje to mysle ,że kare powinna odczuc na swojej skórze.Może dało by jej to do myślenia.Bo na dłuższą mete jak jeszcze dojdzie Ci kolejny maluch nie ogarniesz jej a bedzie pozwalała sobie na dużo więcej.
    Ograniczyłam i rozpętało się piekło. Nawet nie chcę dokładnie opisywać co ona wyprawiała. Powiem tylko że była bardzo agresywna.

kapturnica, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ha ha, chyba bym padła :)

kapturnica, moremi, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Idę, jadę znaczy.
    Jak znowu coś się (kobieta lekkich obyczajów) nie wydarzy.

kapturnica, moremi, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U mnie tez corka na necie non stop, na komorce. Bywa, ze pyskuje ( szczegolnie przed @ ja nosi), z chlopem sie czasem spina i totalnie ja wakacje rozleniwily. Ale oprocz tego przy Adasiu pomoze, zupe zrobi, posprzata, dorabia sobie wychodzac z psem znajomego. Wiec bilans raczej na zero. Chociaz wkurwic potrafi tak ze uch!! Ale od poniedzialku szkola, wiec sie skonczy rumakowanie.

Bry w ogole.
    Jutro do pracy...
    No widzisz, przynajmniej coś robi a moja to jest panna dwie lewe ręce albo panna wygodnicka do tego dosyć często jak ma coś zrobić to cierpi na globusa. Rozmawiałam z jej ojcem i oboje uznaliśmy że to już nałóg i trzeba ją w jakiś sposób odzwyczaić.

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ograniczyłam i rozpętało się piekło. Nawet nie chcę dokładnie opisywać co ona wyprawiała. Powiem tylko że była bardzo agresywna.
    I dobrze zrobiłas .A agresja oznacza własnie uzależnienie z jej strony . Bądź konsekwentna i nie złam się jak uderzy w inne tony , mianowicie z agresji przejdzie na proszenie , błaganie i płacz. Może to troche utrze jej nosa i zmieni postepowanie.
    Trzymam kciuki by mloda zeszla na ziemie.

ania.g, moremi, Aasiula, macduska, dorbie, peppapig, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10781 10782 10783 10784 10785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ