X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U mnie tez corka na necie non stop, na komorce. Bywa, ze pyskuje ( szczegolnie przed @ ja nosi), z chlopem sie czasem spina i totalnie ja wakacje rozleniwily. Ale oprocz tego przy Adasiu pomoze, zupe zrobi, posprzata, dorabia sobie wychodzac z psem znajomego. Wiec bilans raczej na zero. Chociaz wkurwic potrafi tak ze uch!! Ale od poniedzialku szkola, wiec sie skonczy rumakowanie.

Bry w ogole.
    Jutro do pracy...
    Moja taka faze złapała miedzy 14 a 17 rokiem ,myslałam ze ja zabije i pojde siedziec kuzwa.
    były tez upojenia alkoholowe,wagary i cuda wiadnki a kiju ,masakra , raz tak sie upila ze rzygała po tym jak kot na szczescie!! i do tamtej pory nie pije w ogole :)
    ciezkie to były czasy ,ale przeszło rownie szybko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:25

moremi, dorbie, Dziobak, kapturnica, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, macduska, Margolcia88, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No widzisz, przynajmniej coś robi a moja to jest panna dwie lewe ręce albo panna wygodnicka do tego dosyć często jak ma coś zrobić to cierpi na globusa. Rozmawiałam z jej ojcem i oboje uznaliśmy że to już nałóg i trzeba ją w jakiś sposób odzwyczaić.
    Koleżanka przechodziła podobne historie z synem. W pewnym momencie zdemolował pokój, atakował rodziców, więc zadzwonili z mężem po pogotowie. Miesiąc spędził w psychiatryku dla dzieci i w zasadzie nie postawili mu żadnej diagnozy, bo wyszło, że wszystko jest w porządku. Od tamtej pory chłopak zmienił się o 180°. Żadnych awantur, dzikich kłótni. Skończył szkołę - najpierw zawodową, później zdał maturę i teraz skończył z wyróżnieniem pierwszy rok. A kiedyś mu powiedziałam, że powinien iść na studia, bo głupi nie jest, to się śmiał ;-)
    Ania, współczuję. Czy to nie jest tak, że to odizolowanie jej od rówieśników ma taki skutek?
    W szkole raczej nie będzie mogła korzystać z telefonu, czy internetu.

ania.g lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ograniczyłam i rozpętało się piekło. Nawet nie chcę dokładnie opisywać co ona wyprawiała. Powiem tylko że była bardzo agresywna.
    No jasne, hormony buzuja, bunt się nasila. Ale nie można wtedy popuszczać nawet kosztem awantury i rzucaniem czego popadnie o ścianę ;-)

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam i nerwowo przelykam sline O.o
    Ja to bede miec razy dwa w tym samym czasie?
    Kurna faken ja pierdykam!

SolarPolar, Dziobak, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, macduska, peppapig, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1905263bc258.jpg

Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dzien dobry

No Polar! To Ty???
    Bez rajstop do pracy? ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, macduska, peppapig, dorbie, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Musze sobie jakos radzic - rajstop nie nosze bo nie nosze spodnic za to spodnie sciagam:-)
    To podkolanki chociasz

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki z Dźwirzyna...:) Kończą się moje wakacje - 10 dni słońca i pieknej pogody nad Bałtykiem - cudo!!!!
    Odstawiłam małego od cycka - nie chcę tego ciągnąć dłużej - bo potem to tylko uzależnienie emocjonalne coraz większe i trudniej go odstawiać, a nie interere mnie cyrki ze smarowaniem cycków musztardą itp....Trochę mi żal, ale cieszą plusy -
    - włączyłam do swoich codziennych obowiązków Marysi gosposi - prasowanie - wyprasowałam takie stery prania przez ten czas - że hohohoho
    - młody na sztucznym mleku funkcjonuje o wiele wygodniej. Po kolacji wreszcie przesypia całą noc, jak się tej chemii nażłopie...raz tylko się budzi na wypicie wody lub w ogóle - normalnie supcio - mama wreszcie się może do nocy zająć prasowaniem, czy innymi obowiązkami....:)

Od piątku będę w Krakowie - będziemy pewnie montować jakieś spotkanko..
    Nic nie wiem co tu się dzieje, mam nadzieję, że w tym szale wolności nie zeklnełyście całego ovu...:) ;)
    \Pozdrawiam Was wszystkie :)

Reni, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, macduska, ania.g, Margolcia88, Dziobak, megan8, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/048e9fd0dbcb.jpg
    SolarPolar wrote:
    Dzien dobry

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia normalnie masz w prącie roboty ;-)

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam Was dziewczynki z Dźwirzyna...:) Kończą się moje wakacje - 10 dni słońca i pieknej pogody nad Bałtykiem - cudo!!!!
    Odstawiłam małego od cycka - nie chcę tego ciągnąć dłużej - bo potem to tylko uzależnienie emocjonalne coraz większe i trudniej go odstawiać, a nie interere mnie cyrki ze smarowaniem cycków musztardą itp....Trochę mi żal, ale cieszą plusy -
    - włączyłam do swoich codziennych obowiązków Marysi gosposi - prasowanie - wyprasowałam takie stery prania przez ten czas - że hohohoho
    - młody na sztucznym mleku funkcjonuje o wiele wygodniej. Po kolacji wreszcie przesypia całą noc, jak się tej chemii nażłopie...raz tylko się budzi na wypicie wody lub w ogóle - normalnie supcio - mama wreszcie się może do nocy zająć prasowaniem, czy innymi obowiązkami....:)

Od piątku będę w Krakowie - będziemy pewnie montować jakieś spotkanko..
    Nic nie wiem co tu się dzieje, mam nadzieję, że w tym szale wolności nie zeklnełyście całego ovu...:) ;)
    \Pozdrawiam Was wszystkie :)
    Wszystko super, ale chyba jednak ta wolność trochę do głowy uderzyła. Spotkanko? Spotkanko? A ołóweczek wysłać?

Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wszystko super, ale chyba jednak ta wolność trochę do głowy uderzyła. Spotkanko? Spotkanko? A ołóweczek wysłać?
    hahahaha tylko dobrze zaostrzony :)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy to nie jest tak, że to odizolowanie jej od rówieśników ma taki skutek?
    W szkole raczej nie będzie mogła korzystać z telefonu, czy internetu.
    Najpierw ona się odizolowała bo była atakowana, dopiero po jakimś czasie poznała "bezpieczny" świat internetu. Teraz internet pochłonął ją bez reszty. Jedyny plus tego to że teraz jej angielski jest na poziomie zaawansowanym i codziennie go ćwiczy. Obiecałam jej ojcu że dam mu kilka dni na zastanowienie się nad sytuacją i podejmiemy jakieś konkretnie działania.

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nadgoniłam. Dziś tak mi się ciężko budziło, że obudziłam się dopiero przed 10 tą i to z wielkim trudem. Wczoraj byłam już obudzona o 6tej a wieczorem zasnęłam na kanapie i biedny m mnie musiał z niej jakoś usunąć, żeby nam łóżko pościelić, byłam półprzytomna.
    Ogarnęłam internety, pocztę, zrobiłam kawę i ubrałam się, bo zaskoczy mnie dziś kurier, o czym wyczytałam w poczcie, wybrałam z m spinki do mankietów, kupiłam uchwyty do szklanej półki od lustra w łazience (półka zawiśnie po 8miesiacach...), ustaliłam plan na obiad (tylko brakuje mi kilku składników i muszę się wybrać do sklepu). Także to wszystko na razie. Grafik na dziś mniej napięty, ale waznością zadań nie ustępuje wczorajszemu dniu, więc zaraz się ogarniam idę na zakupy, a potem działam. Aaa, no a drugi kurier dziś dostarcza mi buty. Ponoć właściwe. W czwartek odbieram sukienkę <3 skitram ją u rodziców w szafie, już tam na nią miejsce czeka.

Wacia, może jednak ten cykl nie będzie stracony, trzymam kciuki!

Aasiula, super plan, teraz do dzieła! I dobrze Morka prawi - ja kiedyś też oglądałam te chłodzące plastry. Tu na ovu była kiedyś też taka porada, na 30 min przed - chłodny prysznic. Jak to przeczytałam m to wystraszony powiedział, że on nie lubi jak tam jest zimno ;-) Powodzenia w zapładnianiu i powodzenia dla twojego biegacza w starcie!

Inne, którym gorąco: u nas popołudniu było chyba ze dwa stopnie mniej, a że byliśmy w mieście to poszliśmy na lody ( którymi się zasłodziliśmy i to była chyba nasza kara), ale chłodniej nam było, to fakt. Ale tylko w trakcie jedzenia lodów. Wniosek taki: trzeba ciągle lody jeść ;-)

Aasiula, moremi, Margolcia88, ania.g, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja takie długie posty piszę?! :-P

Chcieliśmy z m na weekend się wybrać romantico przed ślubem. W sobotę będziemy jednak uziemieni do ok. 15 stej. Sprawdzałam pogodę nad morzem to w nd zimno (hehe) i możliwe burze, a dziś czytam że w Zatoce Gdańskiej sinice i zielone morze. Muszę zmienić chyba koncepcję...

Margolcia88, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bry, nadgoniłam. Dziś tak mi się ciężko budziło, że obudziłam się dopiero przed 10 tą i to z wielkim trudem. Wczoraj byłam już obudzona o 6tej a wieczorem zasnęłam na kanapie i biedny m mnie musiał z niej jakoś usunąć, żeby nam łóżko pościelić, byłam półprzytomna.
    Ogarnęłam internety, pocztę, zrobiłam kawę i ubrałam się, bo zaskoczy mnie dziś kurier, o czym wyczytałam w poczcie, wybrałam z m spinki do mankietów, kupiłam uchwyty do szklanej półki od lustra w łazience (półka zawiśnie po 8miesiacach...), ustaliłam plan na obiad (tylko brakuje mi kilku składników i muszę się wybrać do sklepu). Także to wszystko na razie. Grafik na dziś mniej napięty, ale waznością zadań nie ustępuje wczorajszemu dniu, więc zaraz się ogarniam idę na zakupy, a potem działam. Aaa, no a drugi kurier dziś dostarcza mi buty. Ponoć właściwe. W czwartek odbieram sukienkę <3 skitram ją u rodziców w szafie, już tam na nią miejsce czeka.

Ty to ciągle masz dużo energii, nawet przy pisaniu :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja zamierzam zaraz zabrać się za przygotowywanie obiadu, ale myślę i działam jak filmie ze spowolnionym obrazem.

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:

Ty to ciągle masz dużo energii, nawet przy pisaniu :)
    Dzięki wiatrakowi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:31

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jakbym się poruszała w jakiejś gęstej gorącej cieczy.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Czuję się jakbym się poruszała w jakiejś gęstej gorącej cieczy.
    Weź zimny prysznic może? Nie wycieraj się i odpal na siebie wiatrak
    Hihihi ja wczoraj tak prawie w ekstazę wpadłam

c5e015d88e.png
‹‹ 10782 10783 10784 10785 10786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ