35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, komentarz plus babeczka = pierwsza klasa
Reni, anna maria, macduska, moremi, Aasiula, kapturnica, Margolcia88, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Racja. Ale ja nie zrobiłam tego specjalnie tylko przechodziłam akurat koło wiatraka
ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Chyba syrop na uspokojenie
Został mi jeszcze taki, konkretny, nie jakieś tam ziolka. Tylko... Jak mnie przymuli?hahaha hmm, ostatnio nie przymulał.
Ja to tylko się zastanawiam co będzie z moją szyją, zawsze w emocjach wychodzą mi plamy a policzki płoną, bezwiednie. No ale jestem trochę opalona to aż tak mocno nie powinno tego być widać. Cóż, taka moja uroda. Kto nie wie ten jest przerażony jak to widzi, pytają mnie co mi się stało albo czy uczulenia na coś nie dostałam. Takie życie...Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja się chłodzę nad zalewem.
.
hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:43
ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, Simba, Margolcia88, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jaki syrop ?! Setke wodki sobie chlapnij hehehe to pomoze.
a potem będę chuchać całującym mnie gościom
a poza tym alko rozszerza naczynia krwionośne to moja szyja może nabrać purpury... -
Aasiula wrote:Przeczytalam nad zlewem I sie kurwa zastanawialam co Ty tam robisz
.
hahahaha
bo z jej przygodami... mogła sobie niezły zalew zrobić w domu. nawet nad zlewem
hahahahaaAasiula, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no no no
a potem będę chuchać całującym mnie gościom
a poza tym alko rozszerza naczynia krwionośne to moja szyja może nabrać purpury...
Pozniej mi sie odbijalo mietowka ochydamoremi, ComeToMeBaby, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra jakims cudem przygotowalam co nie co na późny obiad bo młody wstał prawie o wpół do 1szej . Wstyd sie przyznac ale od soboty nie miałam ani sił ani ochoty siedzieć w piekielnej kuchni.Nawet nafaszerowalam miesem cannelloni i wieczorem jak upał odpuści troche to dokończe.Będzie na jutro w sam raz na obiad.. Teraz sie chłodze wiatrakiem bo mnie trochu przygrzało .
Kometa kurde możesz zaczac odliczac od 10 w tyłAasiula, ComeToMeBaby, macduska, Margolcia88, Simba, krycha.stara, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba ile płacicie? to może ja się skuszę. Muszę zmienić pracę
1300 na renkie. Tylko ze moja firma placi 500, a reszte placi pomoc spoleczna. Nie stac mnie na lepszych pracownikow, wiec biore te okazy i wyprowadzam na ludziow.
Jeden znalazl prace w Kanadzie po pracy u nas, a moja byla asystentka pracuje w administracji Carrefour. To wszystkie przez to ze mam takie zajebiscie pienkne serdoszkomoremi, Margolcia88, Aasiula, megan8, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurde, ja bym pol swojej pensji oddala, zeby z Toba pracowac
1300 na renkie. Tylko ze moja firma placi 500, a reszte placi pomoc spoleczna. Nie stac mnie na lepszych pracownikow, wiec biore te okazy i wyprowadzam na ludziow.
Jeden znalazl prace w Kanadzie po pracy u nas, a moja byla asystentka pracuje w administracji Carrefour. To wszystkie przez to ze mam takie zajebiscie pienkne serdoszkoAasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!