35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde wiecie co ,chciałam kupic te plastry ale niestety nigdzie ich nie ma:(
Zamowiłam w tym sklepie co morka podała i chciałam jutro osobiscie odebrac w Krakowie jak bedziemy jechali do Zakopca ,ale laska powiedziała ze czekaja na dostawe i raczej jutro ich jeszcze nie bedzie
Taki miałam piekny plan i dupa
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bedzie musiał wystarczyć chlodny prysznic
Ja też ostatnio to mężowi doradziłamna co przystał z ochotą
Efektów się nie spodziewam, bo czegoś takiego na wykresie i w moich obserwacjach to ja jeszcze nie widziałam.
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Weź zimny prysznic może? Nie wycieraj się i odpal na siebie wiatrak
Hihihi ja wczoraj tak prawie w ekstazę wpadłam
Tlumacząc na polski: napierdzielała mnie szyja, nie mogłam robic nią skrętów, przy podnoszeniu się z łóżka robiłam to w taki sposób, żeby nie nadwerężać dodatkowo tego mięśnia, itp. itd.
Po dwóch tygodniach leczenia zapalenie było z drugiej strony.
Już lepiej moczyc nogi w misce lodowatej wody.kapturnica, Margolcia88, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
Jakimś cudem nadrobiłam
Trzymam kciuki za starające sie, potrzebujące wsparcia i za brzuchate, żeby poczuły sie lepiej. W prognozie na przyszły tydzień nie ma temp wyższej niz 27 st - niech sie sprawdzi
U mnie bez zmian, samopoczucie średnie. Fizycznie brzuch lekko czuje, młody rusza sie trochę słabiej, choc dzis nadrabia. Psychicznie jakis mi gorzej... Gdzieś tam kłuje ze nie będę miała córeczki, i strasznie tęsknie za ta która prawie rok temu straciłam.., pewnie fakt ze zaraz bedzie rocznica mnie tak rozwalił... ZUS obiecał ze wkrótce mi wypłaci zaległe l4 to zaraz cis kupie małemu, strasznie mnie dręczy ze nic dla niego nie mam nowego.Simba, ania.g, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Jakimś cudem nadrobiłam
Trzymam kciuki za starające sie, potrzebujące wsparcia i za brzuchate, żeby poczuły sie lepiej. W prognozie na przyszły tydzień nie ma temp wyższej niz 27 st - niech sie sprawdzi
U mnie bez zmian, samopoczucie średnie. Fizycznie brzuch lekko czuje, młody rusza sie trochę słabiej, choc dzis nadrabia. Psychicznie jakis mi gorzej... Gdzieś tam kłuje ze nie będę miała córeczki, i strasznie tęsknie za ta która prawie rok temu straciłam.., pewnie fakt ze zaraz bedzie rocznica mnie tak rozwalił... ZUS obiecał ze wkrótce mi wypłaci zaległe l4 to zaraz cis kupie małemu, strasznie mnie dręczy ze nic dla niego nie mam nowego.
Ja tez jak bylam w ciazy z twixami, to mialam cicha nadzieje na parke, a teraz nie zamienilabym ich za zadne skarby
Poza tym chcialas biszkopt to bedziesz miec.
Trzeba bylo chciec szarlotke. Next timeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:00
Reni, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Super. Ja w tamtym roku w ten sposób dorobiłam się zapalenia zaczepu mięśnia sutkowatego
Tlumacząc na polski: napierdzielała mnie szyja, nie mogłam robic nią skrętów, przy podnoszeniu się z łóżka robiłam to w taki sposób, żeby nie nadwerężać dodatkowo tego mięśnia, itp. itd.
Już lepiej moczyc nogi w misce lodowatej wody.
No nie strasz, fakt, mnie dziś szyja też boli, że do przodu zgiąć nie mogę za bardzo. -
Margolcia88 wrote:No to emocje rosną
Simba, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Super. Ja w tamtym roku w ten sposób dorobiłam się zapalenia zaczepu mięśnia sutkowatego
Już lepiej moczyc nogi w misce lodowatej wody. -
Za chwile mam dalszy ciag rekrutacji. Wczoraj spotkalam sie z 5 paniami na stanowisko asystentki administracyjnej, oto podsumowanie:
- 1 Ukrainka - mila. Niestety przyszla na rozmowe w dresie.
- 2 Marokanki w chustach w tym jedna w dzelabie
- 1 King Kong
- 1 niewiadomoco, ktore staralo sie mnie przekonac ze swietnie nadaje sie do recepcji, mimo ze zadnej recepcji u nas nie maZaczela zatem wydobywac pomiete kartki A4, podala mi jedna i mowi: O! Prosze! Jest recepcja!
Ogloszenie dotyczylo innej firmy...
Wyciagnela jeszcze 4 inne pomiete kartki, ktorych juz mi sie nie chcialo ogladac.
Chyba wole sama odp...papierkowywac te robote.
Za chwile 4 kolejne okazy.
Chyba se cos uprasuje, zeby sie ladniej prezentowac.ComeToMeBaby, anna maria, dorbie, moremi, macduska, Aasiula, kapturnica, ania.g, Margolcia88, megan8, krycha.stara, Dziobak, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A właśnie, im więcej mam załatwione tym spokojniejsza jestem. Takie buty np. Gdybym zostawiła to na koniec to nie miałabym w czym iść. No ale ok. Pewnie mnie chwyci jak rano pojadę do fryzjera i będzie mnie trzymać do toastów w urzędzie
moremi, Aasiula, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tam uwazam ze trzeba sobie cos przedtem chlapnac.
Został mi jeszcze taki, konkretny, nie jakieś tam ziolka. Tylko... Jak mnie przymuli?hahaha hmm, ostatnio nie przymulał.
Ja to tylko się zastanawiam co będzie z moją szyją, zawsze w emocjach wychodzą mi plamy a policzki płoną, bezwiednie. No ale jestem trochę opalona to aż tak mocno nie powinno tego być widać. Cóż, taka moja uroda. Kto nie wie ten jest przerażony jak to widzi, pytają mnie co mi się stało albo czy uczulenia na coś nie dostałam. Takie życie...moremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość