35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ojro?
a można pracować zdalnie? Miesięczny mam tylko w granicach wwy
Simba wrote:Kurde, ja bym pol swojej pensji oddala, zeby z Toba pracowac
1300 na renkie. Tylko ze moja firma placi 500, a reszte placi pomoc spoleczna. Nie stac mnie na lepszych pracownikow, wiec biore te okazy i wyprowadzam na ludziow.
Jeden znalazl prace w Kanadzie po pracy u nas, a moja byla asystentka pracuje w administracji Carrefour. To wszystkie przez to ze mam takie zajebiscie pienkne serdoszkomoremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiek jak siedze lub leże jest git A jak połaże troche to zaczyna napiżdżać od nowa heh . Co zrobisz jak nic nie zrobisz ?
Cierp cialo jak żeś dziecie chciało....
Trzymaj sie tamkapturnica lubi tę wiadomość
-
Nie jest mi do smiechu. Ostatnia asystentke pol roku uczylam obslugiwac dziurkacz.
Chyba brakuje mi umiejetnosci pedagogicznych.macduska, kapturnica, ania.g, Reni, Margolcia88, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, peppapig, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To jakaś bystra musiała być!
Wiesz jakie to bylo wkurwiajace? Nie ze jakas nadmiernie porzadnicka jestem, ale jak mi na wszystkie strony kartki z segregatorow wystawaly, to mi moja nerwica natrectw na najwyzszy poziom skakala. A jak jej zwracalam uwage i ROBILAM SZKOLENIE po raz setny to sie na mnie obrazala
Konczylo sie tak, ze jej wyrywalam robote z rak.macduska, Reni, Margolcia88, ania.g, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny