35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Co się z tym forum dzieje???
Żeby przez cały dzień napisać trzy strony?
To przez upały, urlopy czy zmęczenie tematem???
I pełny grafik.
Robię co mogęiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo seria dowcipów:
- Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi.
- Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku!
- Jakim dziecku?!
- To ty nie jesteś w ciąży?!
Matka przyprowadziła córkę do ginekologa, a ten stwierdził ciążę.
Matka- Ależ panie doktorze, córka nigdy nie zadawała się z mężczyzną, jest dziewicą, to niemożliwe.
Doktor stanął przy oknie i zaczął w milczeniu wpatrywać się w horyzont. Matka pyta co się stało, a
lekarz: Nic, po prostu w takich wypadkach na niebie pojawia się ogromna gwiazda a ze wschodu nadciąga trzech króli i za cholerę nie chciałbym tego przeoczyć.
Ojciec piątki dzieci wygrał zabawkę w loterii. Zawołał swoje dzieciaki i spytał, które z nich powinno otrzymać prezent:
- Kto jest najbardziej posłuszny? - spytał - Kto nigdy nie pyskuje mamie? Kto robi wszystko, co każe?
Pięć głosików odpowiedziało jednocześnie:
- Dobra, tato, możesz zatrzymać zabawkę.
Jedna koleżanka żali się drugiej:
- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.
- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!
Minęły dwa dni:
- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
- Coś ty? Nie zadziałało?
- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, wpieprzył całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra..
Edit. Może suchary ale przynajmniej się staram...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:09
ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, moremi, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Simba, ja tu cala dysze w oczekiwaniu na kolejnego kandydata! Kto tym razem? Rumunski transwestyta? Hindus na sloniu? Donald Tusk? Mialby blisko, swoja droga...
Coś się nie odzywa...
Może następny po schizofreniku był psychopata?ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFakt mało naskrobane dzisiaj ale vzytam co u was bo sypiecie ciekawostkami
Maławo sie odzywam bo ledwo zipie,od kroplowki mnie nie odłaczają. Kajtka chcą utuczyć bo to malizna jeszcze,około 2300. Troche ochłonęłam poprostu musze tu być i czekam na synaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:29
anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, iwcia77, Mega, kapturnica, moremi, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dasz rade pepcia dla synkapeppapig wrote:Fakt mało naskrobane dzisiaj ale vzytam co u was bo sypiecie ciekawostkami
Maławo sie odzywam bo ledwo zipie,od kroplowki mnie nie odłaczają. Kajtka chcą utuczyć bo to malizna jeszcze,około 2300. Troche ochłonęłam poprostu musze tu być i czekam na synaiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Wiesz, jak ja chlopa parowkami zywilam, to mi na kebaby zaczal uciekac... Ostrzegam kolezensko
zrobiłam nowe ciasto i tym razem sie udały
chłop zjadł 11 szt ale wyszły nie duże
śliwki jeszcze nie tak dojrzałe wiec za jakis czas moze zrobie powtórkę
anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, moremi, dorbie, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wacia, ten ostatni najlepszy
"Nic, po prostu w takich wypadkach na niebie pojawia się ogromna gwiazda a ze wschodu nadciąga trzech króli i za cholerę nie chciałbym tego przeoczyć."
hahaha może któryś z ginów kiedyś tak zareagował, kto wiegin też człowiek. czasem człowiek dowcipny. Eeeee, cały czas w sumie dowcipny
macduska, ania.g, Aasiula, moremi, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No i dziewczyneczka przyszla na wrzesniowkach na swiat 37tyg ciązy 3450waga i 56cm.Kurcze sie dzieje
rozmiarowo w sam raz
Peppa, dobre podejścietrzymam kciuki za ciebie, niech młody sie grzecznie tuczy
anna maria, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:gin też człowiek. czasem człowiek dowcipny. Eeeee, cały czas w sumie dowcipny
No dowcipny, dowcipny! Chujowych ginów nie lubimy, oj nie!
peppapig, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻona wysłała męża po zakupy i dała mu listę:
1. Chleb
2. Kiełbasa
3. Mleko
4. Pasta do zębów
5. Papier toaletowy
6. Piwo.
Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa.
Głupia żona zrobiła by awanturę.
Mądra następnym razem zacznie listę od piwa.iwcia77, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, dorbie, Arwena, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Uwielbiam ta babke. Nie znasz serialu "Co ludzie powiedza?" Pani Bukietowa
oprocz jasia fasoli i benny hilla angielski humor jest swietny
witam sie roztopiona jak lody calypso, ktore spadly na chodnik
czytam o trudnym wieku nastolatkow i dostaje tiku nerwowego...
asiula mam nadzieje , ze tym razem sie uda - kciukam
Dziobak, Aasiula, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macdusia jam staraczka z półtorarocznym stażem,do tej pory liczylismy na palec boży hehe no i udało się w lutym.niestety szybko poronilam. Nikt nie mówił że będzie łatwo ale to było dla mnie cholernie niesprawiedliwe. Zresztą co tu gadać. Każdy musi dostać kiedys po dupie:(
Peppa to do spotkania z synkiem już bliziutko. Podkarmią maluszka i będziesz zaraz mogła zacałowywać Jego pulchne pultysie i słodką pupinkę
wiem wiem pojechałam ale prasuję i robię się miętkaania.g, peppapig, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kapturnica, Heretyczka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Fakt mało naskrobane dzisiaj ale vzytam co u was bo sypiecie ciekawostkami
Maławo sie odzywam bo ledwo zipie,od kroplowki mnie nie odłaczają. Kajtka chcą utuczyć bo to malizna jeszcze,około 2300. Troche ochłonęłam poprostu musze tu być i czekam na synapeppapig lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:jeden z moich ulubionych
oprocz jasia fasoli i benny hilla angielski humor jest swietny
witam sie roztopiona jak lody calypso, ktore spadly na chodnik
czytam o trudnym wieku nastolatkow i dostaje tiku nerwowego...
asiula mam nadzieje , ze tym razem sie uda - kciukamiwcia77, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Z nowości to córce zebrało się na skruchę i przeprosiny. Fajnie ale i tak nie poluzuję internetu.
macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Aasiula, moremi, kapturnica, Heretyczka, megan8, dorbie, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4