35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia zdrowia dla tesciowej
Pepa dasz rade
Dokoncze pakowanie bo jutro w gory I wakacjeI tez ide na gwiazdy popatrzec
Tak sobie dzisuaj myslalam jakby sie udalo to dziec w gorach by był poczety
LUBIE TO !!!
Hehehehe
macduska, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa spoko, dzidziolkowanie nie mój klimat na co dzień.
Też czekam na perseidy,może być nawet jedna to bede bardziej precyzyjna w życzeniach. Choć jak na złość akurat dzisiaj niebo na Mazurach lekko przykryte. w sumie jak poprasuje wuecej to i tak zobacze co bede chciała.
Iwcia czytałam o Twojej pierwszej pomocy, zachowałaś zimną krew. Podziwiam a teściowa mam nadzieję szybko wróci do zdrowia
Asiula trzymię zaciśnięte co trza! Piknie by było:)Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cichaj!!!
Dziękuję Kometo. Mam nadzieję, że po moim porodzie dzielnie będziesz reprezentować sekcję antyfasolkową. A kto jeszcze w ortograficznej?
Olala, żeby mi to było ostatni raz. Za tyle zdrobnień, to juz bym nawet ołówków nie ostrzyła, tylko porządny osikowy kołek.Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Co cichaj? Wrociłam.
Dziękuję Kometo. Mam nadzieję, że po moim porodzie dzielnie będziesz reprezentować sekcję antyfasolkową. A kto jeszcze w ortograficznej?
Olala, żeby mi to było ostatni raz. Za tyle zdrobnień, to juz bym nawet ołówków nie ostrzyła, tylko porządny osikowy kołek.
A co? Masz zamiar nas opuscić po porodzie? Czy po prostu mniej bywać?kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A co? Masz zamiar nas opuscić po porodzie? Czy po prostu mniej bywać?
Chciałabym napisac "Ignaś to grzeczny chłopiec, dużo śpi regularnie je, sam się przewija jak zrobi kupę , a jego ojciec ogarnia całą resztę, więc ja tylko leżę i pachnę". Moze jedna byc tak, że nie zdażę napisać "armagedon". I co wtedy?ComeToMeBaby, anna maria, Dziobak, macduska, iwcia77, megan8, Aasiula, Mega, Magdala, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja!!! I nie muszę się nigdzie wybierać! Wystarczy, że wyjdę z domu.
Waciak już pojechał po napoje chłodzace na ten upojny wieczór.
ja tesz sie zaopatszyłem w napoje
A.ComeToMeBaby, anna maria, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie wiem co będzie "po porodzie".
Chciałabym napisac "Ignaś to grzeczny chłopiec, dużo śpi regularnie je, sam się przewija jak zrobi kupę , a jego ojciec ogarnia całą resztę, więc ja tylko leżę i pachnę". Moze jedna byc tak, że nie zdażę napisać "armagedon". I co wtedy?kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
dziewczyneczka, pucułki, pupki
W roku szkolnym byłoby to niedopuszczalne!
Miałam iść oglądać spadające perwersy czy jak im tam, ale łoże mnie napadło i nie mam siły z nim walczyć.Heretyczka, moremi, macduska, Aasiula, Arwena, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żyje. Po tej ostatniej (biorę ja! Tak tak tak !!!) przejechalismy zaledwie pol Belgii w celu zakupu łóżek turystycznych no i so!
Nie mam co prasować.
A nie zaraz zaraz
Moment...
Jeeeeestmoremi, iwcia77, macduska, anna maria, megan8, Aasiula, Dziobak, Mega, caffe, Reni, ComeToMeBaby, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Żyje. Po tej ostatniej (biorę ja! Tak tak tak !!!) przejechalismy zaledwie pol Belgii w celu zakupu łóżek turystycznych no i so!
Nie mam co prasować.
A nie zaraz zaraz
Moment...
Jeeeeest
A zna obsługę dziurkacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:36
Simba, iwcia77, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A to ta co się spóźniła?
A zna obsługę dziurkacza?
Nie robiłam testu dziurkaczabłąd
iwcia77, anna maria, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Spoznila się ale zadzwoniła poza tym fakt że trochę jesteśmy źle oznakowani.
Nie robiłam testu dziurkaczabłąd
Na przyszłość zażądaj zaświadczenia ukończenia specjalistycznego Kursu Obsługi Dziurkacza II° oraz odbytej półrocznej praktyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:58
Simba, anna maria, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość