35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I kurs prasowania ukonczony z wyroznieniemmacduska wrote:Na przyszłość zarzadaj zaświadczenia ukończenia specjalistycznego Kursu Obsługi Dziurkacza II° oraz odbytej półrocznej praktyki.
ania.g, Aasiula, macduska, moremi, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:siostro Dusisławo!
mam nadzieje że siostry frywolne zachowanie nie szkodzi pożondkowi na plebanji!
A.
Dobże rze ksiendza widze.
Co robiom te stringi koronkowe za konfesjonałem??? Sie pytam?Simba, Heretyczka, moremi, iwcia77, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Idę spać. 12 spadających zobaczone. Czuję się usatysfakcjonowana. Chociaż siedzący obok mnie widzieli ich 2xwięcej:)
Moremi na razie mam permanentnego nerwa na męża i starania zawieszone . mieliśmy startować z badaniami męża ale wtedy zaszlam w ciążę i mąż teraz uważa że nie ma potrzeby skoro się udało... Robilam hormony i tarczyca chyba przyduża ale żaden lekarz na to nie zwracał uwagi. Mierzyłam rok temp i wygląda to ok. ale nigdy nie miałam monitoringu. Musze się zorganizować i znalezc lekarza w okolicy co częściej przyjmuje bo chce wreszcie miec monitoring ( w tym roku przeprowadzilismy się w meza strony i stąd brak sprawdzonego gina).
Helenka superowa. Chcę taką! Marcela też chcę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 23:14
Simba, macduska, dorbie, moremi, iwcia77, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, krycha.stara, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dobże rze ksiendza widze.
Co robiom te stringi koronkowe za konfesjonałem??? Sie pytam?
A.Simba, iwcia77, Aasiula, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny