X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny stresująca noc pare godzin mnie monitorowali..z nerwów było mi słabo. Nibby ok z małym alw skacze bardzo po brzuchu. I tetno od 110 po 170.. rano wpadł lekarz czy PANi jadła? Rany boskie cesarka? Zejde na zawał! Zastanawiają sie co ze mną robić, boszeee lepiej niech go już wyciągną...napewno dam znać...
    Zdrowaśke prosze za nas

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Heretyczka, ania.g, anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa weź nie strasz z rana

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Peppa weź nie strasz z rana
    Reni ja jestem cała posrana ze strachu,wszystko zniose niechh mi sie to dziecko już urodzi...

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czasami myślę żeby dać sobie spokój z tym moim leczeniem i zostawić to wszystko tak jak jest, bo jeszcze trochę i się wykończę :( ,a z drugiej strony dopiero 2 cykl z jestem z nowym ginekologiem , który widzę że wiem co robi. Wszystko to już mnie przerasta i nie wiem co robić , do tego dochodzą jeszcze problemy dnia codziennego. Wiem też że każdy z nas je ma

Reni przepraszam
    Peppapig trzymaj się !!

ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, trzymaj się tam!

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • olala Znajoma

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. O losie bez prasowania to nie wiem czy bede umiała pisać na forum:) w każdym razie siedziałam sobie przyjemnie w krzakach i podczytywalam z cichacza co by sobie co i raz dni uprzyjemnić, no i drugi raz lajka niechcący wcisnęłam i trzeba było wyleźć. Pisalam raz jakiś czas temu. Wtedy trafilam na dzień zdjęć więc wkleilam i nasze - to gdzie moj mąż podobny do Asiuli avatara:)

Moremi słabe nasienie to obstawiam na 100% bo mój mąż jest zawodowym kierowcą, do tego pali papierosy, czesto prasuje a ruchliwy jest tylko w łóżku, i to nie zawsze. On też tak podejrzewał no ale skrzydła mu urosły jak się udało i teraz nie ma bata, nie zaciągnę tego mojego chłopka roztropka na badania. Obecnie mieszkam na podkarpackiej wsi, z większych miast najbliżej mam do Rzeszowa. Tam jest klinika niepłodności Parens ale chyba żadna z dziewczyn nie mieszka w tej części P?

Peppa lekarze wiedzą co robią. Jestescie pod fachową opieką. Wiem że to slogan ale będzie dobrze. Taka prawda.

macduska, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, Aasiula, efcia, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala
    Ja mam podkarpacie za miedzą. A Rzeszów tez rozważałam do ivf ale jednak zapisałam sie wtedy do kliniki do Kraka.I załapało zanim pojechalismy na 1sza wizyte 8)
    Skąd jesteś ??

Peppcia to niech malucha wyciągaja bo stres jaki Ci funduja wcale lepszy nie jest.Trzymajta sie tam!!

Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przepraszaj
    każda z nas ma chwile zwątpienia i ma dosyć
    pewnych rzeczy nie przeskoczymy
    niestety
    trzeba zacisnąć poślady i działać, zeby potem nie pluć sobie w twarz, że czegoś się nie zrobiło
    yesenia wrote:

Reni przepraszam
    Peppapig trzymaj się !!

krycha.stara, Aasiula, moremi, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, zgadzam się z Tobą w 100%.
    Peppa, trzymaj się tam, idę zająć dobre miejsce. Ktoś ma popcorn? ;-)
    Yesenia, drugi cykl z nowym ginem, to może jeszcze ci zejść (czasu), co się łamiesz? Wystarczy, że masz już jednego połamanego.
    Olala, ja pamiętam :-) Mój brat z bratową z Rzeszowa, ale raz tylko słyszałam nazwę kliniki i to chyba nie było to. W każdym razie oni się nie starali, ona pewnego dnia odkryła, że jest w ciąży. Także chyba nie pomogę.

Ja wczoraj uprasowałam pół pralki czerwonych koszulek, które zostały od panieńskiego, nie mogły takie pomiętolone leżeć, bo by się w końcu zeszmaciły ;-) obejrzeliśmy film i odpłynęliśmy. Może dziś będziemy szukać gwiazd? Aktualnie się wkurwiam,bo wczoraj miał być kurier z moimi butami a go nie było, napisałam maila do sprzedawcy żeby mi podał numer listu przewozowego i nazwę firmy kurierskiej, to tam zainterweniuję i czekam aż mi odpisze lub zadzwonię. Buty muszę mieć do 15 stej bo na 16 mam odbiór sukni. No i jak tu nie klnąć?!

krycha.stara, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie te wszystkie hogaty?!
    znowu na plaży?!

krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja jestem :) piszę z pracy, ale coś dziś mały ruch :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic z tych rzeczy
    trafiłas na zajęcia z Przysposobienia Obronnego - ćwiczymy ewakuację
    jak widać skutecznie!
    krycha.stara wrote:
    Co jest? Zaspalam? Czy trafilam na duza przerwe?

krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Co jest? Zaspalam? Czy trafilam na duza przerwe?
    Krycha, ty taka stara a gUpia :P
    wakacje som :P

krycha.stara, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się własnie humor poprawił, bo dostałam maila z numerem przesyłki (kuźwa co to jest to całe Patron Service....), odszukałam, zadzwoniłam do obsługi, podali mi numer do kuriera, zadzwoniłam, dogadałam się, będę miała buty na czas!
    picgifs-clapping-9299425.gif

krycha.stara, Reni, macduska, Aasiula, moremi, efcia, olala, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No i? Znaczy sie kto moze prasuje i przeplata seksem lub odwrotnie? Jakies dyzury pasuje ustalic w takim razie, coby nam obce forum nie obsiadly! ;-)
    obce :P hahahhahahahaaa
    dobre sobie, żadna tu z nami nie chce z własnej woli siedzieć :P

a propos: gdzie Mimik? :)

krycha.stara, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż zgłodniałam z tego napięcia. I kawy mi nie trzeba ;)
    I widzę, że przeszłam na suwaku w tryb 1-cyfrowy...
    Heh, taki tam suwak ślubny to jedno, ale jak fajnie odliczać na suwaku ciążowym- jestem w stanie to sobie wyobrazić :) eh

Idę robić śniadanie.
    A potem dalsza realizacja grafiku.
    Będę zaglądać- w takim tempie pisania na forum jestem cały czas na bieżąco :)

krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie przepraszaj
    każda z nas ma chwile zwątpienia i ma dosyć
    pewnych rzeczy nie przeskoczymy
    niestety
    trzeba zacisnąć poślady i działać, zeby potem nie pluć sobie w twarz, że czegoś się nie zrobiło
    AMEN !!!! :)

krycha.stara, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Jadę do gina. Jak zdążę.
    Fatum jakieś wisi nad nami.
    Prostytutkajegomać!

krycha.stara, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, moremi, Aasiula, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Dla mnie tez zamowilas jak prosilam? ;-)
    zabrali mi.... walczyłam o nie, ale kazali sobie odesłać pod groźbą, że mi moich własnych nie przyślą... płakałam i odsyłałam... tłumy pogrążonych w smutku kobiet żegnały twoją parę. przyjechało radio i telewizja, w prasie pojawił się stosowny artykuł. wszyscy byliśmy wstrząśnięci... wybacz.

krycha.stara wrote:
    ale potem buty optal zly duch. Zalozylam je do pracy i musialam wracac boso, tak mnie w nich nogi bolaly! I teraz mam piekne, drogie buty w pudelku... Nostalgia...
    tutaj kobitki są dobre w odczynianiu uroków, popytaj. może będziesz musiała je tylko opluć i przetrzeć starymi gaciami :) nie trać nadziei!
    (chyba, że zawsze były opętane, a ty w szale ślubnym nie zauważyłaś ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:54

krycha.stara, macduska, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry.
    Jadę do gina. Jak zdążę.
    Fatum jakieś wisi nad nami.
    Prostytutkajegomać!
    czemu mnie to nie dziwi.... ;)
    zdążaj, zdążaj! jak nie to się zamienisz w kolejności w kolejce ;)

krycha.stara, macduska lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 10792 10793 10794 10795 10796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ