35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny stresująca noc pare godzin mnie monitorowali..z nerwów było mi słabo. Nibby ok z małym alw skacze bardzo po brzuchu. I tetno od 110 po 170.. rano wpadł lekarz czy PANi jadła? Rany boskie cesarka? Zejde na zawał! Zastanawiają sie co ze mną robić, boszeee lepiej niech go już wyciągną...napewno dam znać...
Zdrowaśke prosze za naskapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Heretyczka, ania.g, anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak czasami myślę żeby dać sobie spokój z tym moim leczeniem i zostawić to wszystko tak jak jest, bo jeszcze trochę i się wykończę
,a z drugiej strony dopiero 2 cykl z jestem z nowym ginekologiem , który widzę że wiem co robi. Wszystko to już mnie przerasta i nie wiem co robić , do tego dochodzą jeszcze problemy dnia codziennego. Wiem też że każdy z nas je ma
Reni przepraszam
Peppapig trzymaj się !!ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. O losie bez prasowania to nie wiem czy bede umiała pisać na forum:) w każdym razie siedziałam sobie przyjemnie w krzakach i podczytywalam z cichacza co by sobie co i raz dni uprzyjemnić, no i drugi raz lajka niechcący wcisnęłam i trzeba było wyleźć. Pisalam raz jakiś czas temu. Wtedy trafilam na dzień zdjęć więc wkleilam i nasze - to gdzie moj mąż podobny do Asiuli avatara:)
Moremi słabe nasienie to obstawiam na 100% bo mój mąż jest zawodowym kierowcą, do tego pali papierosy, czesto prasuje a ruchliwy jest tylko w łóżku, i to nie zawsze. On też tak podejrzewał no ale skrzydła mu urosły jak się udało i teraz nie ma bata, nie zaciągnę tego mojego chłopka roztropka na badania. Obecnie mieszkam na podkarpackiej wsi, z większych miast najbliżej mam do Rzeszowa. Tam jest klinika niepłodności Parens ale chyba żadna z dziewczyn nie mieszka w tej części P?
Peppa lekarze wiedzą co robią. Jestescie pod fachową opieką. Wiem że to slogan ale będzie dobrze. Taka prawda.macduska, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, Aasiula, efcia, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Olala
Ja mam podkarpacie za miedzą. A Rzeszów tez rozważałam do ivf ale jednak zapisałam sie wtedy do kliniki do Kraka.I załapało zanim pojechalismy na 1sza wizyte
Skąd jesteś ??
Peppcia to niech malucha wyciągaja bo stres jaki Ci funduja wcale lepszy nie jest.Trzymajta sie tam!!Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nie przepraszaj
każda z nas ma chwile zwątpienia i ma dosyć
pewnych rzeczy nie przeskoczymy
niestety
trzeba zacisnąć poślady i działać, zeby potem nie pluć sobie w twarz, że czegoś się nie zrobiło
yesenia wrote:
Reni przepraszam
Peppapig trzymaj się !!krycha.stara, Aasiula, moremi, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Morka, zgadzam się z Tobą w 100%.
Peppa, trzymaj się tam, idę zająć dobre miejsce. Ktoś ma popcorn?
Yesenia, drugi cykl z nowym ginem, to może jeszcze ci zejść (czasu), co się łamiesz? Wystarczy, że masz już jednego połamanego.
Olala, ja pamiętamMój brat z bratową z Rzeszowa, ale raz tylko słyszałam nazwę kliniki i to chyba nie było to. W każdym razie oni się nie starali, ona pewnego dnia odkryła, że jest w ciąży. Także chyba nie pomogę.
Ja wczoraj uprasowałam pół pralki czerwonych koszulek, które zostały od panieńskiego, nie mogły takie pomiętolone leżeć, bo by się w końcu zeszmaciłyobejrzeliśmy film i odpłynęliśmy. Może dziś będziemy szukać gwiazd? Aktualnie się wkurwiam,bo wczoraj miał być kurier z moimi butami a go nie było, napisałam maila do sprzedawcy żeby mi podał numer listu przewozowego i nazwę firmy kurierskiej, to tam zainterweniuję i czekam aż mi odpisze lub zadzwonię. Buty muszę mieć do 15 stej bo na 16 mam odbiór sukni. No i jak tu nie klnąć?!
krycha.stara, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nic z tych rzeczy
trafiłas na zajęcia z Przysposobienia Obronnego - ćwiczymy ewakuację
jak widać skutecznie!
krycha.stara wrote:Co jest? Zaspalam? Czy trafilam na duza przerwe?krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
a mi się własnie humor poprawił, bo dostałam maila z numerem przesyłki (kuźwa co to jest to całe Patron Service....), odszukałam, zadzwoniłam do obsługi, podali mi numer do kuriera, zadzwoniłam, dogadałam się, będę miała buty na czas!
krycha.stara, Reni, macduska, Aasiula, moremi, efcia, olala, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No i? Znaczy sie kto moze prasuje i przeplata seksem lub odwrotnie? Jakies dyzury pasuje ustalic w takim razie, coby nam obce forum nie obsiadly!
hahahhahahahaaa
dobre sobie, żadna tu z nami nie chce z własnej woli siedzieć
a propos: gdzie Mimik?krycha.stara, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Aż zgłodniałam z tego napięcia. I kawy mi nie trzeba
I widzę, że przeszłam na suwaku w tryb 1-cyfrowy...
Heh, taki tam suwak ślubny to jedno, ale jak fajnie odliczać na suwaku ciążowym- jestem w stanie to sobie wyobrazićeh
Idę robić śniadanie.
A potem dalsza realizacja grafiku.
Będę zaglądać- w takim tempie pisania na forum jestem cały czas na bieżącokrycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie przepraszaj
każda z nas ma chwile zwątpienia i ma dosyć
pewnych rzeczy nie przeskoczymy
niestety
trzeba zacisnąć poślady i działać, zeby potem nie pluć sobie w twarz, że czegoś się nie zrobiłokrycha.stara, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Dla mnie tez zamowilas jak prosilam?
krycha.stara wrote:ale potem buty optal zly duch. Zalozylam je do pracy i musialam wracac boso, tak mnie w nich nogi bolaly! I teraz mam piekne, drogie buty w pudelku... Nostalgia...nie trać nadziei!
(chyba, że zawsze były opętane, a ty w szale ślubnym nie zauważyłaś)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:54
krycha.stara, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry.
Jadę do gina. Jak zdążę.
Fatum jakieś wisi nad nami.
Prostytutkajegomać!
zdążaj, zdążaj! jak nie to się zamienisz w kolejności w kolejcekrycha.stara, macduska lubią tę wiadomość