35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olala wrote:Idę spać. 12 spadających zobaczone. Czuję się usatysfakcjonowana. Chociaż siedzący obok mnie widzieli ich 2xwięcej:)
Moremi na razie mam permanentnego nerwa na męża i starania zawieszone . mieliśmy startować z badaniami męża ale wtedy zaszlam w ciążę i mąż teraz uważa że nie ma potrzeby skoro się udało... Robilam hormony i tarczyca chyba przyduża ale żaden lekarz na to nie zwracał uwagi. Mierzyłam rok temp i wygląda to ok. ale nigdy nie miałam monitoringu. Musze się zorganizować i znalezc lekarza w okolicy co częściej przyjmuje bo chce wreszcie miec monitoring ( w tym roku przeprowadzilismy się w meza strony i stąd brak sprawdzonego gina).
Helenka superowa. Chcę taką! Marcela też chcę.
Szukaj ginekologa-endokrynologa i najlepiej kliniki. Badania wcale nie wychodzą drozej, a wszystko masz w jednym miejscu - laboratorium i lekarza.
A jakie to strony? Może ktoś coś podpowie?
dorbie, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Odświetny kilt wyprasowany.
Idę spać.
Dobranocka słodziutkie kiss kiss
PS wszyskie rzygajo?
Rzygajo tenczom.
Dobranociwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Brudna, zarosnieta, skoltuniona wrocilam do cywilizacji i wiecie co? Chcialam sobie cos lajknac i nie wiedzialam gdzie szukac znaczka!
Szejm on mi.
Dlugo, ale warto bylo byc gdzie bylam, bo wypoczelam
Nie wiem co, gdzie i kiedy na forum. Moze jakie nowe cionze??
Jeszcze troche posiedze w domku u rodzicow, ale niedlugo powrot..do codziennosci. Ech..
U mnie na wsi codziennie spadajace gwiazdy widac, bo to na krancu cywilizacji i gwiazd na niebie jak mrowek. Ale trawa doszczetnie spalona i woda w studni sie konczy. Wczoraj nawet poglebialismy, ale niewiele to dalo.
I droge nam robia. Prawdziwa z asfaltem. Mi troche zal jest zwirowki, bo nie bedzie juz tak sielsko-wiejsko, ale rozumiem zapotrzebowanie, bo ciagniki i inne pojazdy ciagle ja rozjezdzaly i byla tarka. Jakos przezyje ten dobrobyt.
Mojej wiejskiej sasiadki dzieci podzielily sie na dwa obozy. Jedno (ta mala,ktora wszystko niszczy i po dachach biega, trzylatka) nie odstepuje mnie na krok i doslownie trzyma sie mojej nogi jak stane. przychodzi rano mnie budzi i we wszystkim chce pomagac. Wyrywa szczaw, podlewa, opala sie, kapie wtedy kiedy ja. Natomiast jej mlodszy brat jak mnie widzi to ucieka na rece do matki. Nie wiem o co chodzi. No, ale ja tez mala bardziej lubie, bo rogal jej z buzi nie schodzi a braciszek taki troche jeczacy. Szczegolnie jak mu cos zabronic.
To mowilam ja, wasza kolezanka.
Juz czwartek.
moremi, Aasiula, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dżem dobry.
Belly poinstruowało mnie ,że to już 9ty miech i ostatnia prosta a ja i tak bym już chciała sie obudzić we wrzesniu .
Wiem wiem znów jęcze ale kurVa ból mnie trzyma 24h na dobe to mi wolno se jęknąc co jakis czas.Prawda ?
Wczoraj jak głupia nażarłam sie borówek wieczorem zamiast kolacji i co ??i cukier był 145wiec insuline trza było zapodać większa ilośc.A chuj tam raz moze małemu nie zaszkodzi.
Ogólnie Wam powiem ,że zaczynam mieć po dziurkacza ciONżowego stanu.
Dobra juz nie smęce bo i tak to chuja da.
Peppa zdawaj relacjon co z Wami dalej.Aasiula, ania.g, moremi, SolarPolar, macduska, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mega, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jem owsianke i rozpaczam nad swym losem. Ide dzis do pracy!!! Jak ja to przezyje i moj syneczek? Bosz... Wczoraj znowu beczalam wieczorem.
Trzymjta kciuki.
To PMS ciagle jakby co...moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, Heretyczka, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Yesenia a masz rozwolnienie?
yesenia wrote:Witam się i ja
Jakoś tak ostatnio nie mam humoru, ciężko pozałatwiać różne sprawy, wszystko pod górkę
Na dodatek Miłosz złamał rękę i poprawialiśmy u innego lekarza , masakra , dosłownie wszystko ale to wszystko się pieprzy !!!
miłego dniakrycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień bry
Dziobak ja też rozpaczam, że idę do pracy i tak jest codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:09
moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, Mega, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry
Czy to zbiorowe płakanie?
Dorbie, ale na suwaku masz ostatni dzień 19 tygodnia
Kapta, sama wiesz, że od jednego skoku nic mu się nie stanie.
Peppa, gdzie jesteś? Jak wyniki?
Margolcia, a co oni tacy wścibscy? Jak mnie ktoś pytał o to kiedy będę w ciąży, to potrafiłam powiedzieć, że nie możemy mieć dzieci. Miny bezcenne
Yesenia, to biedny mały. Będzie dobrze
Dziobak, ojojojojoj
Jak mi Ciebie szkoda
Wiem, że za jakiś rok nie będziesz miała skrupułów i też mnie "pożałujesz"
Ania, nie padnieszale ponarzekać możesz
Ja nie mogłam do 3 zasnąć.
Aasiula, nie zapomnij o jakimś żelu wspomagającym i zimnych prysznicach. Kawe też zabierzreszta nieważna
ComeToMeBaby, krycha.stara, Aasiula, efcia, ania.g, Mega, Dziobak, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
To jak rozwolnienia nie masz, to nie wszystko się pieprzy. Głowa do góry.
Taki żarcik z rana, ale widzę, że źle trafiłam.
W takim razie popłacz się
yesenia wrote:Reni miła jesteśdziękuję , rozwolnienia jeszcze nie mam , wiec pewnie nie powinnam narzekać , nawet ust otwierać ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:11
moremi, kapturnica, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość