35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Mam pytanie do dziewczyn zaciążonych
jaki miałyście taki " najpierwszy " objaw ciążowy?? Naczytałam się trochę o tym że zalewa biały śluz
myślę że najlepszym objawem może być zdany test, a potem beta. i potem powtórka bety i jeszcze powtórna powtórka bety.yesenia, krycha.stara, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam testować w piątek za tydzień, jeśli wcześniej mnie nie zaleje
bo teraz mam @ dwa razy w miesiącu !!! Cykle co 23-24 dni, ale nawet nie chce mi się o tym myśleć. Pytałam ginekologa czy nie trzeba mi Luteiny na wydłużenie 2 fazy , powiedział że nie. W 13 dniu cyklu pęcherzyk miał 22 mm a endo 10 i stwierdził że macica jest dobrze przygotowana
Mega lubi tę wiadomość
-
yesenia wrote:Ja mam testować w piątek za tydzień, jeśli wcześniej mnie nie zaleje
bo teraz mam @ dwa razy w miesiącu !!! Cykle co 23-24 dni, ale nawet nie chce mi się o tym myśleć. Pytałam ginekologa czy nie trzeba mi Luteiny na wydłużenie 2 fazy , powiedział że nie. W 13 dniu cyklu pęcherzyk miał 22 mm a endo 10 i stwierdził że macica jest dobrze przygotowana
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Musialam, naszlo mnie. Tak, to moje opetane buty
jaki wysoki obcas?
moje mają 11 cm, w tym 2,5 platforma, więc są całkiem wygodne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:07
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Mam pytanie do dziewczyn zaciążonych
jaki miałyście taki " najpierwszy " objaw ciążowy?? Naczytałam się trochę o tym że zalewa biały śluz
krycha.stara, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krycha, widzę, że nie widzisz, to skopiuję:
"jaki wysoki obcas?
moje mają 11 cm, w tym 2,5 platforma, więc są całkiem wygodne."
miały 10 czy więcej, bo wyglądają na więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:12
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Krycha piękne buty !!
Owulacja w tym cyklu była w 14 dniu a czasem mam 12 dnia
I to jest ponoć minimum.
Ja też się smyram na krawędzi, mam 11- 12 dni.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to jeśli w 14 dniu a @ w 24 to jednak tylko 10 dni.
I to jest ponoć minimum.
Ja też się smyram na krawędzi, mam 11- 12 dni.
Normalnie wstydzę się już upominać o tą Luteinę a gin chyba wie co robi , tak mi się wydaje. Zresztą następny cykl ma mnie obstawić Clo , Pregnyl i może właśnie Luteina, on mi jej nie pisze dlatego że mam dobre endometrium tak mi się wydaje. A ja sama nie będę jej brała tak na własną rękę , pracuje w aptece więc nie mam problemu z wzięciemmoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Normalnie wstydzę się już upominać o tą Luteinę a gin chyba wie co robi , tak mi się wydaje. Zresztą następny cykl ma mnie obstawić Clo , Pregnyl i może właśnie Luteina, on mi jej nie pisze dlatego że mam dobre endometrium tak mi się wydaje. A ja sama nie będę jej brała tak na własną rękę , pracuje w aptece więc nie mam problemu z wzięciem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:25
krycha.stara, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk najlepiej to się nie stresować , nie myśleć , nie obserwować , tylko jak to zrobić??? Tak z zaskoczenia ale wyniki niektóre mam kiepskie , dlatego wiem że bez lekarza nie dam rady, dałam sobie czas do końca roku, jak się nie uda to odpuszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:27
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry bardzo
od 15 minut walcze z OF nie mogłam nic napisać na forum, w końcu po 3 wylogowaniach moge napisać, a juz myślałam ze mnie skreśliłyście z forum
widze ze suwaki ciążowe śmigaja, bosz to juz niedługo bedzie wysyp
moja siostra ma termin na 16.08 wczoraj była u doktorka i ma rozwarcie na 2 cm, czyli niedługo sie zacznie
w pracy dalej zapier... ale zaraz weekend uff
miłego dniakrycha.stara, Reni, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, moremi, Mega, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość