35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olala wrote:wiem wiem pojechałam ale prasuję i robię się miętka
ale to chyba rozgrzeszona jesteś nieco. ale tylko nieco bo tu często i dużo się prasuje a jednak prawie wcale się nie dzidziolkuje
ania.g, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eeeheehehee no co, Pani nauczyła odchodzić z foruma.
A, może to było oddalanie się? hmmm
no, w każdym razie odchodzę oddalając się ku swoim zajęciom. bo się skupić na nich nie mogę, a muszę wykonać.
piszcie, piszcie
iwcia77, Reni, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:acha, a która wybiera się w nocy popatrzeć w gwiazdy? Dziś noc spadających gwiazd- Perseidy będą przecinać niebo.
iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no to jak nie ma chetnych do odpowiedzi to ja sie zglosze
tesciowa jeszcze w szpitalu, po 3 rezonansach, 2 tomografach, 2 dopplerach,1 eeg i dzis jej pobrali plyn ze szpiku kostnego. maja w koncu pelny obraz i teraz uloza schemat leczenia i mzoe w piatek ja wypuszcza
ja nadal walcze o laktacje ale mleko mam co 6 godzin...dokarmaim butla- w koncu ivo pije z butli, wiec to mnie cieszy.ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, Aasiula, peppapig, moremi, megan8, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Od 21 do 2. Już mam przyszykowaną miejscówkę i listę życzeń
jeden plus: księżyc w nowiu, nie będzie przeszkadzał.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:acha, a która wybiera się w nocy popatrzeć w gwiazdy? Dziś noc spadających gwiazd- Perseidy będą przecinać niebo.
Ja!!! I nie muszę się nigdzie wybierać! Wystarczy, że wyjdę z domu.
Waciak już pojechał po napoje chłodzace na ten upojny wieczór.
ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:acha, a która wybiera się w nocy popatrzeć w gwiazdy? Dziś noc spadających gwiazd- Perseidy będą przecinać niebo.
ania.g, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość