35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja matka wpada teraz do nas co tydzień na trzy, cztery dni. Duża pomoc ale ciągle słyszę " o jaka ty jesteś zmęczona, jak ty sobie poradzisz" wiem że się troszczy ale takie gadanie sił pozbawia.
macduska, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry
Mocy brak
Córka daje popalić czy ciąża?
I jedno i drugie kiedyś minie. Nastolatki prędzej czy późniech przepoczwarzaja się w fajnych dorosłych. Ale co nerwów naszarpią to tylko nasi rodzice wiedzą.
Sił zyczę.moremi, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Pisałam do gina to kazał mi przyjechać zeby zobaczyc czy na pewno nie ma torbieli. Pierwszy raz brałam clo.
Poza tym nie mam clo ani nic innego do stymulowania a nie pójdę żebrać w aptece.
Pojadę w czwartek. Oczywiscie miejsc juz nie ma jak oznajmiły recepcjonistki. Gin przyjmie i tak ale ta babki takie sfochane wtedy siedzą... Nie dziwię im się w sumie bo pewnie muszą siedzieć dłużej przez to.
I jeszcze mama łazi za mną i ciągle wypytuje co mi lekarz powiedział. Wiem że się martwi tylko wkurza to niemiłosiernie.
Prywatności zero.
Coś mi nastrój siadł widzę. Już nie będę smędzić.macduska, moremi, Simba, Aasiula, dorbie, Margolcia88, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Wacia trzymie kciuki za cykl
W pracy mam 31 stopni jak przychodzę z roboty nie mam na nic siły... dom też nagrzany...macduska, Aasiula, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Córka daje popalić czy ciąża?
I jedno i drugie kiedyś minie. Nastolatki prędzej czy późniech przepoczwarzaja się w fajnych dorosłych. Ale co nerwów naszarpią to tylko nasi rodzice wiedzą.
Sił zyczę.dorbie, Simba, Dziobak, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam dziewczynki
Wacia trzymie kciuki za cykl
W pracy mam 31 stopni jak przychodzę z roboty nie mam na nic siły... dom też nagrzany...
A ja poczułam dzisiaj rano miły wiaterek. Jakaś nowosć!Aasiula, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
No juz po
w lewym jajniku dwa pecherze 14 i 15 w prawym 4 ale małe
endo 9
dostalam zastrzyk musze go sobie zapodac 15 sierpnia a 16 i 17 sex ,sex i jeszcze raz sex ,oczywiscie wczesniej tez wskazany
20 sierpnia lutka dopochwowo rano i wieczorem przez 10 dni i 30 test ciazowy
No to ostro sie wzieła za moje jajca Pani doktor,fajnie ciesze sie
zastrzyk to gonapeptylWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:40
ania.g, kapturnica, dorbie, Reni, Margolcia88, macduska, moremi, malgos741, Simba, peppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.
A nie możesz ją ograniczyc z tym internetem i telefonami dając określony cz\as na ich używanie??
U mnie jak młody zaczyna przeginać z siedzeniem w necie lub zaniedbywaniem obowiązków to po prostu mu przykręcam czas na nim.W dodatku ma okreslony czas maks do kiedy może na nim siedzieć zwłaszcza teraz w czasie wakacji gdy luz od szkoły.I mimo ,ze niekoniecznie mu to pasuje nie ma wyjścia. No a jak córka tak a nie inaczej sie zachowuje to mysle ,że kare powinna odczuc na swojej skórze.Może dało by jej to do myślenia.Bo na dłuższą mete jak jeszcze dojdzie Ci kolejny maluch nie ogarniesz jej a bedzie pozwalała sobie na dużo więcej.macduska, moremi, peppapig, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No juz po
endo 9
dostalam zastrzyk musze go sobie zapodac 15 sierpnia a 16 i 17 sex ,sex i jeszcze raz sex ,oczywiscie wczesniej tez wskazany
Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mąż czy Ty?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8caecd444e90.png
macduska wrote:A ja poczułam dzisiaj rano miły wiaterek. Jakaś nowosć!kapturnica, Aasiula, macduska, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No juz po
endo 9
zastrzyk to gonapeptyl
Trzymam strasznie mocno kciukikapturnica, Margolcia88, Aasiula, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapta ja odpalam nawilżacz powietrza, a za nim stawiam wiatrak
i czuję się jakbym miała bryzę morską w domu
jeszcze psiknę odswieżycjelem wozducha o zapachu morskiej bryzy i gitarraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:45
Margolcia88, Aasiula, macduska, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.
A musi mieć telefony?
Nie to, że jakieś dobre rady chcę dawac. Trudno oceniać po jednym poście itd.
Po swoim wiem, ze taki zimny prysznić może zdziałać cuda.
Trzasnał drzeiami, ze szyba wyleciała? To nie miał drzwi przez dwa miesiace.
Nie odbierał komórki od rodziców? To nie miał telefonu przez jakis czas.
Przeginał z internetem? To zmienilismy hasło do wifi. Itd.
Dzieci lubia jasne zasady. Wiem, ze potrafisz być konsekwentna, na pewno dacie sobie radę.
Dzirewczynie pewnie tez niełatwo. Jeszcze parę lat temu była jedynaczką a teraz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:45
dorbie, Simba, moremi, kapturnica, Margolcia88, Dziobak, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mąż czy Ty?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8caecd444e90.png
Z okna droga Reni. Z okna!
Poza tym nie mam takiego wielkirego tyłka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:48
moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurcze współczuje Aniu.A tak z własnego doświadczenia zapytam.
A nie możesz ją ograniczyc z tym internetem i telefonami dając określony cz\as na ich używanie??
U mnie jak młody zaczyna przeginać z siedzeniem w necie lub zaniedbywaniem obowiązków to po prostu mu przykręcam czas na nim.W dodatku ma okreslony czas maks do kiedy może na nim siedzieć zwłaszcza teraz w czasie wakacji gdy luz od szkoły.I mimo ,ze niekoniecznie mu to pasuje nie ma wyjścia. No a jak córka tak a nie inaczej sie zachowuje to mysle ,że kare powinna odczuc na swojej skórze.Może dało by jej to do myślenia.Bo na dłuższą mete jak jeszcze dojdzie Ci kolejny maluch nie ogarniesz jej a bedzie pozwalała sobie na dużo więcej.
Grunt to pasjaSimba, moremi, kapturnica, Aasiula, Margolcia88, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.
Reni, Aasiula, moremi, ania.g, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość