X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja matka wpada teraz do nas co tydzień na trzy, cztery dni. Duża pomoc ale ciągle słyszę " o jaka ty jesteś zmęczona, jak ty sobie poradzisz" wiem że się troszczy ale takie gadanie sił pozbawia.

macduska, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry
    Mocy brak

Córka daje popalić czy ciąża?

I jedno i drugie kiedyś minie. Nastolatki prędzej czy późniech przepoczwarzaja się w fajnych dorosłych. Ale co nerwów naszarpią to tylko nasi rodzice wiedzą.
    Sił zyczę. <3

moremi, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala! Jesteś cały czas? Na pewno nie chcesz się ujawnić? :-D

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pisałam do gina to kazał mi przyjechać zeby zobaczyc czy na pewno nie ma torbieli. Pierwszy raz brałam clo.
    Poza tym nie mam clo ani nic innego do stymulowania a nie pójdę żebrać w aptece.

Pojadę w czwartek. Oczywiscie miejsc juz nie ma jak oznajmiły recepcjonistki. Gin przyjmie i tak ale ta babki takie sfochane wtedy siedzą... Nie dziwię im się w sumie bo pewnie muszą siedzieć dłużej przez to.

I jeszcze mama łazi za mną i ciągle wypytuje co mi lekarz powiedział. Wiem że się martwi tylko wkurza to niemiłosiernie.
    Prywatności zero.

Coś mi nastrój siadł widzę. Już nie będę smędzić.
    A komu masz smędzic jak nie nam ??Mysle ,że na to składa sie wiele czynnikow ,ze mamy obnizone nastroje teraz bo i ta pogoda daje w kość i niepowodzenia.To może irytowac .Ja chodze na takim wkurwie od soboty ,ze az mi młody wczoraj powiedział ,że ma mnie czasem po dziurki w nosie.Azmi sie głupio zrobiło ,ze sie go czepiam ciągle a chłopak robi wszystko co sie mu powie a nawet więcej.Także mimo upału i bólu pleców postanowiłam mu zrobic dzis murzynka z wisniami.Jego ulubiony. Będzie miał w ramach mikro zadośćuczynienia za wredną matke

macduska, moremi, Simba, Aasiula, dorbie, Margolcia88, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ;)
    Wacia trzymie kciuki za cykl ;)
    W pracy mam 31 stopni jak przychodzę z roboty nie mam na nic siły... dom też nagrzany...

macduska, Aasiula, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Córka daje popalić czy ciąża?

I jedno i drugie kiedyś minie. Nastolatki prędzej czy późniech przepoczwarzaja się w fajnych dorosłych. Ale co nerwów naszarpią to tylko nasi rodzice wiedzą.
    Sił zyczę. <3
    Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.

dorbie, Simba, Dziobak, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam dziewczynki ;)
    Wacia trzymie kciuki za cykl ;)
    W pracy mam 31 stopni jak przychodzę z roboty nie mam na nic siły... dom też nagrzany...

A ja poczułam dzisiaj rano miły wiaterek. Jakaś nowosć!

Aasiula, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po :)
    w lewym jajniku dwa pecherze 14 i 15 w prawym 4 ale małe
    endo 9
    dostalam zastrzyk musze go sobie zapodac 15 sierpnia a 16 i 17 sex ,sex i jeszcze raz sex ,oczywiscie wczesniej tez wskazany :)
    20 sierpnia lutka dopochwowo rano i wieczorem przez 10 dni i 30 test ciazowy
    No to ostro sie wzieła za moje jajca Pani doktor :),fajnie ciesze sie :)

zastrzyk to gonapeptyl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:40

ania.g, kapturnica, dorbie, Reni, Margolcia88, macduska, moremi, malgos741, Simba, peppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Szarpie nerwy po całości i najbardziej przykre jest to że nikogo nie szanuje a ma cały czas jakieś żądania. Dym rozkręca jak Marcel śpi i ma gdzieś że go obudzi. Na dodatek nie umie przepraszać, więc potem zachowuje się jakby nic się nie stało. A i jeszcze jedno, uzależniła się od internetu. Non stop z dwoma telefonami, na jednym gra na drugim rozmawia ze swoim wirtualnym chłopakiem z Indii. Nic do niej nie trafia. Ciekawa jestem jak zamierza pogodzić to z nauką.
    Kurcze współczuje Aniu.A tak z własnego doświadczenia zapytam.
    A nie możesz ją ograniczyc z tym internetem i telefonami dając określony cz\as na ich używanie??
    U mnie jak młody zaczyna przeginać z siedzeniem w necie lub zaniedbywaniem obowiązków to po prostu mu przykręcam czas na nim.W dodatku ma okreslony czas maks do kiedy może na nim siedzieć zwłaszcza teraz w czasie wakacji gdy luz od szkoły.I mimo ,ze niekoniecznie mu to pasuje nie ma wyjścia. No a jak córka tak a nie inaczej sie zachowuje to mysle ,że kare powinna odczuc na swojej skórze.Może dało by jej to do myślenia.Bo na dłuższą mete jak jeszcze dojdzie Ci kolejny maluch nie ogarniesz jej a bedzie pozwalała sobie na dużo więcej.

macduska, moremi, peppapig, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    endo 9
    dostalam zastrzyk musze go sobie zapodac 15 sierpnia a 16 i 17 sex ,sex i jeszcze raz sex ,oczywiscie wczesniej tez wskazany :)
    Asiula super wieści to teraz niech jajca ładnie rosną , pękaja i wreszcie sie uda 8)

Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż czy Ty?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8caecd444e90.png
    macduska wrote:

kapturnica, Aasiula, macduska, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ile ona ma lat?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mnie w nocy było tak.Jesssu jak sie dobrze oddychało takim chłodniejszym , rześkim powietrzem.

Aasiula, macduska, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    endo 9

zastrzyk to gonapeptyl
    Konkretna babeczka, u mnie tez tak było.
    Trzymam strasznie mocno kciuki :-)

kapturnica, Margolcia88, Aasiula, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta ja odpalam nawilżacz powietrza, a za nim stawiam wiatrak
    i czuję się jakbym miała bryzę morską w domu

jeszcze psiknę odswieżycjelem wozducha o zapachu morskiej bryzy i gitarra ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:45

Margolcia88, Aasiula, macduska, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

A musi mieć telefony?

Nie to, że jakieś dobre rady chcę dawac. Trudno oceniać po jednym poście itd.
    Po swoim wiem, ze taki zimny prysznić może zdziałać cuda.
    Trzasnał drzeiami, ze szyba wyleciała? To nie miał drzwi przez dwa miesiace.
    Nie odbierał komórki od rodziców? To nie miał telefonu przez jakis czas.
    Przeginał z internetem? To zmienilismy hasło do wifi. Itd.

Dzieci lubia jasne zasady. Wiem, ze potrafisz być konsekwentna, na pewno dacie sobie radę.
    Dzirewczynie pewnie tez niełatwo. Jeszcze parę lat temu była jedynaczką a teraz....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:45

dorbie, Simba, moremi, kapturnica, Margolcia88, Dziobak, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mąż czy Ty?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8caecd444e90.png

Z okna droga Reni. Z okna! :-)
    Poza tym nie mam takiego wielkirego tyłka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:48

moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurcze współczuje Aniu.A tak z własnego doświadczenia zapytam.
    A nie możesz ją ograniczyc z tym internetem i telefonami dając określony cz\as na ich używanie??
    U mnie jak młody zaczyna przeginać z siedzeniem w necie lub zaniedbywaniem obowiązków to po prostu mu przykręcam czas na nim.W dodatku ma okreslony czas maks do kiedy może na nim siedzieć zwłaszcza teraz w czasie wakacji gdy luz od szkoły.I mimo ,ze niekoniecznie mu to pasuje nie ma wyjścia. No a jak córka tak a nie inaczej sie zachowuje to mysle ,że kare powinna odczuc na swojej skórze.Może dało by jej to do myślenia.Bo na dłuższą mete jak jeszcze dojdzie Ci kolejny maluch nie ogarniesz jej a bedzie pozwalała sobie na dużo więcej.
    Oj, u mnie też były o to spięcia. Ale ostatecznie było wyłączenie routera i nawet raz zabrałam kabel do pracy, chociaż nie było to potrzebne, ale żeby pokazac do czego jestem zdolna. Teraz się uspokoił, no teraz to na drugim obozie jest, wraca z tego i od razu jedzie na obóz kadry do Cetniewa. Teraz nie ma parcia na net, jest trening. W sumie w wakacje mial tydzien odpoczynku na poczatku wakacji i tydzien przed tym obozem, to wtedy miał net do woli, a na treningi i na siłkę chodził też. Reszta trening.
    Grunt to pasja

Simba, moremi, kapturnica, Aasiula, Margolcia88, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula! To działajcie! Niech wióry polecą!
    Kciukam i keglam.

kapturnica, peppapig, Margolcia88, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jezu, przez chwile myslalam ze Twoja mama ma wirtualnego chlopaka z Indii O.o

Reni, Aasiula, moremi, ania.g, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 10780 10781 10782 10783 10784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ