35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Reni! Reeeeni! Reeeeniiiii!
Widziałaś, że masz soboftóra na 35+ ?Mega, Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mam globusa i wkurwia mnie tupot muchowych stopów na parapecie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f37c4b87c855.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:50
moremi, macduska, Simba, krycha.stara, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻesz jak mi sie nudzi i jakoś wyjątkowo duszno. Sikam przez te kropkówki jak szalona. Zamoczyłam recznik i lezy mi na czole. Chłop mi kryminał przyniósl: Larssona Mężczyźni,ktorzy nienawidzą kobiet. Zajme sie to czas moze szybciej poleci. Do później
moremi, kapturnica, Dziobak, ania.g, dorbie, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Czesc
ja juz po genetycznym usg , wynik bardzo dobry !!! Wszyscy zadowoleni
)) dziecko bylo na poczatku w zlej pozycji I nie chcialo sie obkrecic , tylko nogami kopalo, tak mi ta sonda od usg uderzala w brzuch , ze szok , ale mowila , ze to nic dla dziecka nie szkodzi .... Ale I tak nie chcialo sie obocic, dopiero na prosba Ukochanego , serio jak wyszla technik prosic lekarza , to moj prosil , glaskal brzuch , co by dziecko sie obrocilo I I dziwne , ale tak bylo lol Teraz chodzi dumny jak paw , ze sie Go syn slucha hahahaha , no tak wstepnie powiedziano nam , ze bedzie chlopiec
)))))) czekam na wyniki krwi , tam to juz bedzie wszystko na 100 procent wiadomo ...
Pozdrowiam .moremi, Reni, Arwena, macduska, anna maria, Simba, peppapig, ania.g, dorbie, SolarPolar, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Peppa, weż żes kurde coś pozytywnego!!!
bo po tym ci ciśnienie na pewno nie opadnie!
ja tylko wzrokiem omiotłam, nie wiem czy ogarnęlam, ale Kapta, jak pisałam, że czuję się jak staruszka, to własnie dlatego, że mam ucisk na spojenie łonowe, jakbym szpagaty z dziobakiem cwiczyła, a teraz wreszcie minał trochę ucisk na kość ogonową..
trochę się pocieszyłam jak na wrześniówkach doczytałam, że inne tak mają i to normalne.
i rusz tu się , jak Ginger Rogers, krokiem tanecznym, jak sama nie wiesz w którą stronę się zgiąć..
ja dziś wstałam i co chciałam przysiąść na sedesie, to taki ucisk dostawałam w spojenie, że od razu się prostowałam.. dwa spacery - nic..
w końcu mówię do młodego, że jak tak dalej pójdzie, to będę sikać jak koń na stojąco pod prysznicem i żeby się nie wygłupiał..
zabrał głowę dopiero pod grożbą odstawienia czekolady.
nie rodziałam naturalnie, a tu do mnie doszło, że tak to będzie..
gdybym jakoś dotarła..
Peppa, trzymaj się! ja dziś zrobiłam wyniki moczu i białka nie ma, zatem może w piątek się położe?
chciałabym mieć Twój optymizm co do cięcia...
a ja się staram nie mysleć, a wiem, że jak się tam położę, to już mi położnice nie dadzą zapomniećmoremi, peppapig, macduska, anna maria, kapturnica, Simba, Mega, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Evans, gratulacje!!!
i teraz ze spokojną głową będzie lżej
Chłopak powiadasz? Niemożliwe...
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Evans, moremi, macduska, anna maria, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Evans to dobra wiadomość..ale znowuuu chłopak
coś te nasze forum facetowe)))) a ja zawsze myslalam, ze bede miec corke pierwsza ,a tu chlopak, ale jestem szczesliwa !!! Od 9 tyg. 0 dni mialam przeczucie na chlopaka, tak jakos mesko wygladal na zdjeciu hahaha
moremi, Reni, Heretyczka, anna maria, Simba, ania.g, Mega, iwcia77, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wyjatek chyba jestem bo od poczatku chciaalm,marzylam ,snilam o Helence :-)i jest.Evans wrote:Wlasnie tak jakos jest, pewnie kazda z nas stara sie o ciaze I nie mysli , co wyjdzie I tak trafiamy w te owulacje I chlopaki same wychodza
)))) a ja zawsze myslalam, ze bede miec corke pierwsza ,a tu chlopak, ale jestem szczesliwa !!! Od 9 tyg. 0 dni mialam przeczucie na chlopaka, tak jakos mesko wygladal na zdjeciu hahaha
kapturnica, Simba, Reni, peppapig, Dziobak, Evans, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Normalnie pod koniec ciąży same kurwa emerytki. Leże dzis caly dzień młody donosi mi driny z lodem i cytryna.Z tym ,że zamiast alko mam mineralke.I powiem Wam ,ze jakbym miała tak tygodniami leżec w łóżku chyba bym pierdolca dostała.Nudddda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anna maria, Heretyczka, ania.g, dorbie, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kapta jeszcze miesiac i mozesz sie brac za rodzenie
,jestem w szoku jak to szybko zlecialo
kapturnica wrote:Normalnie pod koniec ciąży same kurwa emerytki. Leże dzis caly dzień młody donosi mi driny z lodem i cytryna.Z tym ,że zamiast alko mam mineralke.I powiem Wam ,ze jakbym miała tak tygodniami leżec w łóżku chyba bym pierdolca dostała.Nudddda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość