X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni! Reeeeni! Reeeeniiiii!
    Widziałaś, że masz soboftóra na 35+ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:10

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Reni! Reeeeni! Reeeeniiiii!
    Widziałaś, że masz soboftóra na 35+ ?
    Pseudosobotfóra. Tamta czeka na dzidzię. Nasza Reni świadomie stara się o dziecko.

Mega, Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzie?

Jesc mi sie chce

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzie?

Jesc mi sie chce
    W liście aktualnie starających się.

Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W liście aktualnie starających się.
    E to jakis podrob

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wartka akcja na forum.
    Kazda czeka az ktoras cos napisze :)

Reni, moremi, macduska, ania.g, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1814730ae38b.jpg

macduska, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam globusa i wkurwia mnie tupot muchowych stopów na parapecie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f37c4b87c855.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:50

moremi, macduska, Simba, krycha.stara, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żesz jak mi sie nudzi i jakoś wyjątkowo duszno. Sikam przez te kropkówki jak szalona. Zamoczyłam recznik i lezy mi na czole. Chłop mi kryminał przyniósl: Larssona Mężczyźni,ktorzy nienawidzą kobiet. Zajme sie to czas moze szybciej poleci. Do później

moremi, kapturnica, Dziobak, ania.g, dorbie, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa sikasz na ręcznik i potem kładziesz na czoło??
    a nie lepiej zmoczyć w zimnej wodzie?? O.o

moremi, Simba, Dziobak, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a44c7f2d6622.jpg
    Simba wrote:
    Dzie?

Jesc mi sie chce

moremi, Elfik, Arwena, Simba, krycha.stara, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) ja juz po genetycznym usg , wynik bardzo dobry !!! Wszyscy zadowoleni :))) dziecko bylo na poczatku w zlej pozycji I nie chcialo sie obkrecic , tylko nogami kopalo, tak mi ta sonda od usg uderzala w brzuch , ze szok , ale mowila , ze to nic dla dziecka nie szkodzi .... Ale I tak nie chcialo sie obocic, dopiero na prosba Ukochanego , serio jak wyszla technik prosic lekarza , to moj prosil , glaskal brzuch , co by dziecko sie obrocilo I I dziwne , ale tak bylo lol Teraz chodzi dumny jak paw , ze sie Go syn slucha hahahaha , no tak wstepnie powiedziano nam , ze bedzie chlopiec :))))))) czekam na wyniki krwi , tam to juz bedzie wszystko na 100 procent wiadomo ...
    Pozdrowiam .

moremi, Reni, Arwena, macduska, anna maria, Simba, peppapig, ania.g, dorbie, SolarPolar, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans to dobra wiadomość..ale znowuuu chłopak
    coś te nasze forum facetowe :-)

moremi, Evans, peppapig, macduska, kapturnica, Simba, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, weż żes kurde coś pozytywnego!!!

bo po tym ci ciśnienie na pewno nie opadnie! :)

ja tylko wzrokiem omiotłam, nie wiem czy ogarnęlam, ale Kapta, jak pisałam, że czuję się jak staruszka, to własnie dlatego, że mam ucisk na spojenie łonowe, jakbym szpagaty z dziobakiem cwiczyła, a teraz wreszcie minał trochę ucisk na kość ogonową..
    trochę się pocieszyłam jak na wrześniówkach doczytałam, że inne tak mają i to normalne.

i rusz tu się , jak Ginger Rogers, krokiem tanecznym, jak sama nie wiesz w którą stronę się zgiąć..

ja dziś wstałam i co chciałam przysiąść na sedesie, to taki ucisk dostawałam w spojenie, że od razu się prostowałam.. dwa spacery - nic..
    w końcu mówię do młodego, że jak tak dalej pójdzie, to będę sikać jak koń na stojąco pod prysznicem i żeby się nie wygłupiał..
    zabrał głowę dopiero pod grożbą odstawienia czekolady.

nie rodziałam naturalnie, a tu do mnie doszło, że tak to będzie..
    gdybym jakoś dotarła..

Peppa, trzymaj się! ja dziś zrobiłam wyniki moczu i białka nie ma, zatem może w piątek się położe?
    chciałabym mieć Twój optymizm co do cięcia...
    a ja się staram nie mysleć, a wiem, że jak się tam położę, to już mi położnice nie dadzą zapomnieć ;)

moremi, peppapig, macduska, anna maria, kapturnica, Simba, Mega, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, gratulacje!!!
    i teraz ze spokojną głową będzie lżej :)

Chłopak powiadasz? Niemożliwe...
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Evans, moremi, macduska, anna maria, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Evans to dobra wiadomość..ale znowuuu chłopak
    coś te nasze forum facetowe :-)
    Wlasnie tak jakos jest, pewnie kazda z nas stara sie o ciaze I nie mysli , co wyjdzie I tak trafiamy w te owulacje I chlopaki same wychodza :))))) a ja zawsze myslalam, ze bede miec corke pierwsza ,a tu chlopak, ale jestem szczesliwa !!! Od 9 tyg. 0 dni mialam przeczucie na chlopaka, tak jakos mesko wygladal na zdjeciu hahaha

moremi, Reni, Heretyczka, anna maria, Simba, ania.g, Mega, iwcia77, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Peppa sikasz na ręcznik i potem kładziesz na czoło??
    a nie lepiej zmoczyć w zimnej wodzie?? O.o
    hła hła alw to genialnie napisałam.! Masakra jestem ugotowana

Reni, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyjatek chyba jestem bo od poczatku chciaalm,marzylam ,snilam o Helence :-)i jest.
    Evans wrote:
    Wlasnie tak jakos jest, pewnie kazda z nas stara sie o ciaze I nie mysli , co wyjdzie I tak trafiamy w te owulacje I chlopaki same wychodza :))))) a ja zawsze myslalam, ze bede miec corke pierwsza ,a tu chlopak, ale jestem szczesliwa !!! Od 9 tyg. 0 dni mialam przeczucie na chlopaka, tak jakos mesko wygladal na zdjeciu hahaha

kapturnica, Simba, Reni, peppapig, Dziobak, Evans, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie pod koniec ciąży same kurwa emerytki. Leże dzis caly dzień młody donosi mi driny z lodem i cytryna.Z tym ,że zamiast alko mam mineralke.I powiem Wam ,ze jakbym miała tak tygodniami leżec w łóżku chyba bym pierdolca dostała.Nudddda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna maria, Heretyczka, ania.g, dorbie, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jeszcze miesiac i mozesz sie brac za rodzenie :-) ,jestem w szoku jak to szybko zlecialo :-)
    kapturnica wrote:
    Normalnie pod koniec ciąży same kurwa emerytki. Leże dzis caly dzień młody donosi mi driny z lodem i cytryna.Z tym ,że zamiast alko mam mineralke.I powiem Wam ,ze jakbym miała tak tygodniami leżec w łóżku chyba bym pierdolca dostała.Nudddda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 10776 10777 10778 10779 10780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ