35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:nie mam pojęcia, ale co nie urosły wogóle?
podejrzewam ze zawiniły drożdże, a może sparzyłaś je zbyt gorącą śmietanka? musi myć ciepła ale taka że włożysz palca i jest ok, tak jak sie sprawdza mleko dla dzieckajest ciepłe ale nie gorące
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Morka, no mój jeszcze płaski w stosunku do Twojego
Komu się podoba kocyk Minky? co on ma niby robić dla dziecka ?dorbie, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie była gorąca. Była ciepła. Ciasto urosło, ale chyba forma ze szklanki jest za mała, albo rozwalkowałam za cienko
jak ciasto urosło to ok
ja wykrawam dużym kubkiem, ma wieksza średnice niż szklanka, mi wychodzi z takiej porcji około 22 szt, a wałkuje na grubość ok 1 cm
no i trzeba pamietac ze po uformowaniu bułek musza sobie poleżakowac z pól godzinki zanim pójda do pieca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:15
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To męża może do kina wyślesz? A my jakąs knajpę z klimatyzacją zaliczymy.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Grzeje. To taki polar. Ponoć sprawdza się doskonale w wózkach, a jak dorzucisz wypelnienie, to jako kołdra zimowa. Bez wypelnienia też ponoć się sprawdza. I zamawiaj koniecznie z metkami do ciumkania
Wymyslili kocyki ze specjanymi metkami???
Ale numer!
Mój Pierworodny miał taki kocyk ulubiony i zawsze bawił się własnie metką! Nie zasnał póki jej nie dotknął. Nawet przez sen dotąd przewracał koc aż znalazł metkę. A jaki dramat jak się odpruła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:53
moremi, ania.g, iwcia77, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Samego? Nie, nie i nie. Zazdrość mnie zeżre. Chyba ze jakiś "człowiek mrówka" będzie leciał.
Wejdź na repertuar kina Plaza i wybierz coś co Ci się najmniej podoba! Nie będziesz zazdroscić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:25
moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Grzeje. To taki polar. Ponoć sprawdza się doskonale w wózkach, a jak dorzucisz wypelnienie, to jako kołdra zimowa. Bez wypelnienia też ponoć się sprawdza. I zamawiaj koniecznie z metkami do ciumkania
http://allegro.pl/kocyk-dwustronny-babyono-minky-wroclaw-i5575113068.htmlmoremi lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, Ty chyba taki zamawiałaś, dasz linka? Bo ja na allegro znalazłam firmy Baby Ono, fajne wzory ale bez tasiemek
http://allegro.pl/kocyk-dwustronny-babyono-minky-wroclaw-i5575113068.htmldorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:O, ten ma metki i mi się podoba - z autkami
http://allegro.pl/cienki-kocyk-minky-75x100-kolderka-do-wozka-100x75-i5446289153.html-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Wymyslili kocyki ze specjanymi metkami???
Ale numer!
Mój Pierworodny miał taki kocyk ulubiony i zawsze bawił się własnie metką! Nie zasnał puki jej nie dotknął. Nawet przez sen dotąd przewracał koc aż znalazł metkę. A jaki dramat jak się odpruła!
A to było przy okazji jak Reni znalazla mi zdjęcie takiego kocyka. Podobał mi się i teraz nie pamiętam co to był za wzór.Simba, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Morka, no mój jeszcze płaski w stosunku do Twojego
Komu się podoba kocyk Minky? co on ma niby robić dla dziecka ?
edit: i ja mam ten kocyk w RenięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:44
Simba, iwcia77, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4