35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZbieralismy się nad zalew. My gotowi w drzwiach- mój mąż idzie pod prysznic.
Na plaży po kapieli okazało się żr zapomniał wziąć gaci na zmianę. Pojechał do domu w mokrych z ręcznikami pod dupą.
10 km jechalismy z otwartym bagażnikiem.
Kosmita, no jak Boga kocham kosmita!kapturnica, Reni, peppapig, Dziobak, Margolcia88, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ròżanych nie próbowałam,ale mi smaka narobilas...
I ceny godne
Paszczą! A tyś nie miała jak królowa samolotem do mnie przybyć? Ja tu dywan od tygodnia na płycie rozwijam,żebyś nie musiała gołej ziemi całować a Ty co...
K...teraz go będę dwa tygodnie zwijac... Chyba,że poproszę jakies babcie koscielne,one maja sprawę w zwijaniu dywanòw...macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Simba, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ròżanych nie próbowałam,ale mi smaka narobilas...
I ceny godne
Paszczą! A tyś nie miała jak królowa samolotem do mnie przybyć? Ja tu dywan od tygodnia na płycie rozwijam,żebyś nie musiała gołej ziemi całować a Ty co...
K...teraz go będę dwa tygodnie zwijac... Chyba,że poproszę jakies babcie koscielne,one maja sprawę w zwijaniu dywanòw...
To zapraszam na Roztocze w przyszłym roku! -
nick nieaktualnyElfik wrote:To przyjezdzamy!
Akcja kryptonim "Rogaś"
Nie do Roztoki tylko na Roztocze!!!
Przyjedź, przyjedź urodzisz w Szczebrzeszynie i dzieć będzie miał wesoło.
Będzie musiał wszędzie tłumaczyć, że takie miasto istnieje naprawdę.moremi, iwcia77, Elfik, kkisia, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Duska, jak strych,ogarniety?
Prawie! Wsio przejrzane, wyrzucone to co miało zostać wyrzucone. Reszta w pudłach czeka na chłodniejsze dni. Na razie nie da się tam wejsć. Udar murowany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:27
moremi, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga!
właśnie zmieniłam awatar. Świeżutki. Sprzed dwóch minutmacduska, Aasiula, Heretyczka, iwcia77, dorbie, Elfik, peppapig, kapturnica, SolarPolar, kkisia, ania.g, Reni, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny