35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nic to bo sie może zdarzyc ale wyobraź sobie ten burdel po nagazowanym napoju..Nie wiem jakim sposobem ale ogarnęłam.Dobrze ,że młody przyleciał na moje wulgaryzmy sprawdzic co sie stało i mi pomógł.
Jedna pociecha ,że nie był to słodki napój bo bym ten lepik chyba nie dosprzątała.
Teraz moje plecy wołaja o pomoc.
Wulgaryzmy w tej sytuacji jak najbardziej zrozumiałe.
Mega lubi tę wiadomość
-
Nie, to nie jest zupełnie słodkiekapturnica wrote:Nic to bo sie może zdarzyc ale wyobraź sobie ten burdel po nagazowanym napoju..Nie wiem jakim sposobem ale ogarnęłam.Dobrze ,że młody przyleciał na moje wulgaryzmy sprawdzic co sie stało i mi pomógł.
Jedna pociecha ,że nie był to słodki napój bo bym ten lepik chyba nie dosprzątała.
Teraz moje plecy wołaja o pomoc.
z kosmosu się urwałaś czy z innej choinki?
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWachluję się gazetką z Leclerca. Jak to dobrze, ze nie posprzatałam torebki.kapturnica wrote:ło matko z córka.To każe na siebie neiźle czekac i to w sam upał.Współczuje.Wachluj sie tam czym...
ComeToMeBaby, Aasiula, krycha.stara, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
jakie nie siedzi na forum, to każe mi siedzieć w basenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/712d86e701d5.jpg
ale ja ją załatwię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63a108e50ca3.jpg
ania.g wrote:Reni, to jeszcze coś dla Marcela wymyśl
caffe, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega, efcia, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, a nie pomyślałaś, ze może on jest RZECZYWIŚCIE na urlopie?...
Ja ci to już rano sugerowałam...
Jesli nawet to jakis dziwny ten urlop bo teraz od rana operował w klinice.
Mówia że będzie. Nie tylko ja czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:44
krycha.stara, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a co to- słodziki nie są słodkie?kapturnica wrote:Mialam na mysli cukier biały a nie słodziki. Weżż sie Morek sama tym ołówkiem dźgnij ..

cola to zuo! słodkie zuo, którym nie można się napić! chce się tylko jeszcze bardziej pić! coli. i znów coli...
nie pijam tego zua.
moremi lubi tę wiadomość
-
No bo on tresowany.Na głosne kurwa mac , jprdole sie medluje bo wie ,że cos sie dziejekrycha.stara wrote:Tego posta mozna rozumiec w dwojnasob... I tez uwazam, ze to slodkie tak wychowac syna, zeby na mamine qrwy przybiegal
Bravo Kapta!
krycha.stara, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnya co go czeka po weselu?ComeToMeBaby wrote:Siedzę w nowych butach. Są super. Wyciągałam z pudełka to jeszcze klejem pachniały, nówki wyprodukowane (serio, od producenta prosto). Eh
I jeszczem zadowolona bo dzwoniłam do naszej fotograf i zaproponowałam jej żeby mi parę dodatkowych fotek zrobiła w trakcie przygotowań, takich "specjalnych", jedną z nich mi wydrukuje i będę mogła sprezentować m w trakcie wesela. Taką sexi, żeby wiedział co go czeka po weselu. Taki smaczek
I ona mnie za to nic dodatkowo nie skasuje
no pięknie.
cos innego niż pzred?
jesteś dziewicą?
kapturnica, krycha.stara, Reni, efcia, Mega, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość