35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nic to bo sie może zdarzyc ale wyobraź sobie ten burdel po nagazowanym napoju..Nie wiem jakim sposobem ale ogarnęłam.Dobrze ,że młody przyleciał na moje wulgaryzmy sprawdzic co sie stało i mi pomógł.
Jedna pociecha ,że nie był to słodki napój bo bym ten lepik chyba nie dosprzątała.
Teraz moje plecy wołaja o pomoc.
Wulgaryzmy w tej sytuacji jak najbardziej zrozumiałe.Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nic to bo sie może zdarzyc ale wyobraź sobie ten burdel po nagazowanym napoju..Nie wiem jakim sposobem ale ogarnęłam.Dobrze ,że młody przyleciał na moje wulgaryzmy sprawdzic co sie stało i mi pomógł.
Jedna pociecha ,że nie był to słodki napój bo bym ten lepik chyba nie dosprzątała.
Teraz moje plecy wołaja o pomoc.z kosmosu się urwałaś czy z innej choinki?
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:ło matko z córka.To każe na siebie neiźle czekac i to w sam upał.Współczuje.Wachluj sie tam czym...
ComeToMeBaby, Aasiula, krycha.stara, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
jakie nie siedzi na forum, to każe mi siedzieć w basenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/712d86e701d5.jpg
ale ja ją załatwię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63a108e50ca3.jpg
ania.g wrote:Reni, to jeszcze coś dla Marcela wymyślcaffe, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega, efcia, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, a nie pomyślałaś, ze może on jest RZECZYWIŚCIE na urlopie?...
Ja ci to już rano sugerowałam...
Jesli nawet to jakis dziwny ten urlop bo teraz od rana operował w klinice.
Mówia że będzie. Nie tylko ja czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:44
krycha.stara, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Mialam na mysli cukier biały a nie słodziki. Weżż sie Morek sama tym ołówkiem dźgnij ..
cola to zuo! słodkie zuo, którym nie można się napić! chce się tylko jeszcze bardziej pić! coli. i znów coli...
nie pijam tego zua.moremi lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tego posta mozna rozumiec w dwojnasob... I tez uwazam, ze to slodkie tak wychowac syna, zeby na mamine qrwy przybiegal
Bravo Kapta!
krycha.stara, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Siedzę w nowych butach. Są super. Wyciągałam z pudełka to jeszcze klejem pachniały, nówki wyprodukowane (serio, od producenta prosto). Eh
I jeszczem zadowolona bo dzwoniłam do naszej fotograf i zaproponowałam jej żeby mi parę dodatkowych fotek zrobiła w trakcie przygotowań, takich "specjalnych", jedną z nich mi wydrukuje i będę mogła sprezentować m w trakcie wesela. Taką sexi, żeby wiedział co go czeka po weselu. Taki smaczekI ona mnie za to nic dodatkowo nie skasuje
no pięknie.
cos innego niż pzred?
jesteś dziewicą?kapturnica, krycha.stara, Reni, efcia, Mega, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość